Příspěvekod Radix » 15 lis 2015, 11:24
Pátá epizoda je za námi a jsem velmi spokojen s jejím výsledkem.
Jsem moc rád, že Angkor dokázal zabodovat jak v RC, tak především i v IC, a my jsme tak měli možnost se podívat, jaká je dynamika i v ostatních kmenech, zejména v Bayonu.
V Ta Keo se domluvila aliance bez Terryho, což ale podle mě nemá vůbec smysl pro Terryho, protože Ta Keo v tomto složení žádnou IC neprohraje, a tak hráče z tohoto kmene uvidíme na TC jedině až při dalším twistu.
Kimmi evidentně lezla Monica na nervy, takže při jejím prvním zaváhání se na ní rozhodla zaútočit. Nemyslím si, že ta její poznámka byla tak alarmující, ale Kimmi se jí chtěla zbavit a to se jí povedlo. Vyřazení Monicy mě spíš těší, takže za mě spokojenost.
Těším se na další díly!
Favoriti: Savage, Keith, Fishbach, Terry, Spencer, Kelly, Kelley, Tasha
Nefandím: Abi, Kass
PS: Ty spoilery, co se tu řešily, kdo příště vypadne, tak byly úplně jednoznačné, tam nebylo co řešit. Nemyslím si, že by se měly řešit tak otevřeně, ale přes spoilery, takže díky spíš pro ty další, že jste to do nich už daly.
TOP US: Rich, Rudy (S01)| Rodger, Colby (S02)| Lex (S03)| Shi Ann (S05)| Rob (S06)| Rupert, Andrew, Sandra (S07)| Boston Rob (S08)| Tom, Ian, Steph (S10)| Gary (S11)| Terry, Cirie (S12)| Yul, Jonathan, Ozzy (S13)| Yau-Man, Earl, Michelle (S14)| James, Courtney, Todd (S15)| Jonathan, Parvati, Cirie (S16)| Marcus, Charlie, Bob (S17)| Brendan, Stephen, JT (S18)| Courtney, Sandra (S20)| Brenda (S21)| Boston Rob, Phillip, Dave (S22)| Cochran, Coach (S23)| Denise, Malcolm (S25)| Cochran, Malcolm, Brenda, Phillip (S26)| Tyson, Aras, Ciera (S27)| Spencer, Tony (S28)| Keith, Josh (S29)| Mike, Tyler, Caroline (S30)| Kelley, Jeremy, Keith (S31)| Neal, Tai, Cydney (S32)| Adam, David, Ken (S33)| Brad, Sandra (S34)| Ali (S35)| Chris, Domenick (S36)| Mike, Christian (S37)| Ron, Victoria, David (S38)| Tommy, Dean, Janet (S39)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)