9.8.2018
V tomhle maxitýdnu AUS Survivora jsem nestíhala hodnotit každou epizodu, ale musím říct, že mě nová série opět hodně baví. Hlavně poslední dvě epizody byly hodně emocionálně náročné - nejdřív odchod zraněné Jenny a teď nemocná Moana, která málem quitla, ale nakonec se rozhodla nechat se vyloučit. Škoda jí, od vyloučení Russella jsem si ji oblíbila a doufala jsem, že dojde daleko, ale bohužel, tělo to někdy nezvládne (i když by mě zajímalo, jakou roli v tom sehrálo její vegetariánství, jelikož se nemohla najíst tolik jako ostatní). Myslím, že se však nakonec rozhodla správně - kdo ví, co by následovalo, kdyby hru vzdala. Hlasovalo by se ještě i bez ní? Přišli by Champions rovnou o dva lidi? AUSvivor je v tomto nevyzpytatelný.
Mým dalším největším oblíbencem se však nyní stal Sam, který mě prostě baví vždycky, když se objeví na obrazovce. Líbí se mi jeho špičkování s Jonathanem a v tomto díle předvedl i super výkon na kmenové radě, kdy nejdříve znejistil Shane a pak při hlasování zakřičel její jméno, i když hlasoval pro Moanu. Kmen tak vyloučil nemocnou hráčku a navíc se zbavil skryté imunity. Top taktika
Fandím: Sam, Sharn, Steve W, invisible Benji, Paige
Nefandím: Brian, Jackie, Fenella, Shonee (tyhle dvě pipky mě neskutečně iritujou), Zach (šovinistický macho, co nedokáže přijmout porážku)