Ale první dvě epizody absolutní luxus, byl jsem přikovanej k monitoru, chvílema jsem jak totální nerd i něco vykřikoval a prostě nádhera
Nadšení na konci druhý epizody bylo ještě umocněný dojmem, že Rob, Parvati i Sandra NĚJAK ZÁZRAČNĚ proplouvaj a i když jsem byl zvědavej, co hráči jako Danni a Amber předvedou, Amber prostě nestíhala a Danni se naprosto ukázkově katapultovala :P
Třetí epizoda pořád výtečná podívaná, highlights pro mě skvělá psychologie ve scéně s Adamem a Robem a challenge s geniálně napínavym závěrem. Nicméně jak jste tady někteří minule psali, že Rob absolutně kontroluje kmen... haha
Ale furt se vracim k momentu, kdy totálně paranoidní Danni přiběhla za Robem a slibovala mu modrý z nebe... jasně, tim, že naprosto nelogicky šla po Parv Roba v zásadě donutila po ní jít. Ale pro oldschoolers to stejně byla velká početní ztráta a strašně by potřebovali zbavovat se lidí jako Michelle, Adam nebo Denise. No zkrátka newschoolers v obou kmenech jsou prostě v mnohem lepší pozici, což se tak nějak dalo čekat a doufám, že ještě dojde k velmi zajímavejm zvratům a ne jen jednoduchejm vykopnutím Roba, Parv a Sandry. Tyson, kterej je taky v prekérní pozici, v dalšim díle, zdá se, chytře zdůrazňuje tu klíčovou čtveřici Yul - Sophie - Nick - Wendell, ale prakticky nevěřim, že se mu podaří někoho z tý skupinky vyhodit - už proto, že Sandra jen tak nezapomene, že po ní šel.
Jinak někdo tu psal, že australskej Surv aktuálně jednoznačně válcuje ten americkej... jako do začátku týhle sezóny bych téměř souhlasil, ale teď už je to teda minimálně na remízu ;-) Spíš myslim, že Winners at War jsou aktuálně jasná Top 5 sezóna, v což jsem před začátkem vůbec nedoufal.
PS: Parvati má zatim strašně mizernej edit! a to mě naplňuje nadějí, že jí ještě hojně uvidíme - kdyby letěla v další epizodě (čekal bych swap, ale náhled další epizody tomu nenasvědčuje..? už bych si ho asi dal..), měla by podle mě doteď mnoohem dominantnější edit
PS2: Jeremy hraje teď výborně. A souhlasim, že je v jeho zájmu nechat tam Roba co nejdýl. I když i Ethan mohl bejt tak trochu "shield" - někoho s jeho life story by těžko propustili do finále...
Fandím: Sandra, Tony, Sophie, Kim, Natalie

The Winner of Survivor: Non Jury Second Chance III - Japan.
Spousta mých oblíbenců z minulých řad je zpátky a za to jsem neskutečně ráda.

Já opravdu doufám že ten zjev z S29 se nevrátí ani za zlatý