Tak ako býva zvykom najviac sa zhodnem s Brninhom takže aspoň nemusím kopec vecí po ňom opakovať
Podľa mňa neviete čo chcete páni (okrem Zecka ktorý síce tiež pindá na zloženie finále resp. na cestu ako sa tam dostali, ale aspoň prizná, že D a W boli naj hráči sezóny a chyba bola na strane iných, že im viac nepodkúrili). LEBO... keby sa Donathan a spol spojili a dali dole Doma s Wangelom tak by sme tu chrlili ohen a síru, že čo za sráčov to došlo na koniec. Práve, že v tomto ohľade to bola jedna z najlepších sezón posledných rokov. Každá sezóna má jedného favorita, ktorý si zoberie do finále so sebou odpad a jasne vyhrá. Ale teraz sme tu mali powe couple (podla mna tak silný, že by sa dal vo velkom prirovnať Robovi a Amber - asi chápete) o ktorom všetci vedeli a nikto ho nedokázal rozdeliť. Áno je to ich chyba, ale zase sa na to nepozrajte, že je všetko čierne a biele. Tam sa to mele celé a je obdivuhodné, že to tí dvaja dokázali. Ostatní mohli rovnako hladať imunity (veď keď sa nemýlim tak ani D ani W neboli na GI). Boli dosť neschopní, ale mne prišli určite lepší ako tie ovečky ktoré si vodil Rob v S21.
Môžeme teraz povedať, že tých HII a podobných vecičiek je tam veľa - áno je bohužiaľ, ale prečo? Lebo Probst je dement a dohnal to až sem. Bez tých symbolov by všetci športovci a dobrí hráči hneď vypadli na úkor tupej väčšiny. Pre mňa nie je dobrý hráč čo sa tam vála jak hovno na pláži a potom si zrazu uvedomí, že tam je nejaká hrozba tak ju vyhodí a dokráča si pre milión. Pre mňa je dobrý hráč ten čo je komplexný t.j. vie vyhrať súťaž, vie nadviazať vzťahy, vie urobiť kroky potrebné na posun v hre hoci sú často riskantné atd. Wendell bol výborný a ten popis nanho sedí ako riť na šerbel, ale viac som fandil Domovi. Toto sú hráči ktorých ja môžem, idú cez mrtvoly, hrajú rozumom, ale ešte viac srdcom a to sa mi páči.
Keby som túto sezónu mal porovnať s predošlou tak to je niečo ako porovnať Thajsko a HvV. Asi tak.
Zabudol som kopec vecí napísať, ale je to jedno lebo už väčšina z Vás ani nevie, že nejaká S36 bola
Ja som si ešte jak dement stiahol nejaký úžasný Reunion kde nebolo na začiatku čítanie toho hlasu, ale rovno tam sedel W ako víťaz, popiči.
Celý ten Reunion bol ale sračka (každou sezónou je to horšie) - čo tam robil ten Kevin Hart? Toto by ma zaujímalo, skoro som otyčkoval manželku s dcérou ktoré spali vedla mna ked som to pozeral.
David vs. Goliáš je trápna téma, ale je to úplne jedno lebo to po dvoch dieloch premiešajú a bude klasická sezóna. Oni to potrebujú lebo nevedia meniť lokality šaškovia. Horšie je to čo príde v S38.
Z tejto sezóny je celkom dobrý materiál na návrat hlavne Michael, Dom a Wangel, ale ako písal Brninho. Dom už nemá šancu si myslím. to by musela byť sezóna kde by bol aj Mike, Tony, Penner, Malcolm a podbné typy (inak to by mohlo byť
Za mňa za posledných 16 sezón jedna z lepších, celkovo taký stred. 70%.

The Winner of Survivor: Non Jury Second Chance III - Japan.