Epizoda 2
5.10.2023
S45 - Survivor 45 - EP02
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
S45 - Survivor 45 - EP02
Další bezva díl, u kterého jsem se bavil, zatím mi přijde, že delší stopáž je spíše plus, díky ní se teď do hry vejdou krom neustálého hledání idolů i legrační scénky typu Deein abnormálně dlouhý palec u nohy nebo Brando v buff topu. Takže spokojenost. Cast mi sedl, valná většina hráčů mi je sympatická a baví, jediná trochu boring osoba v castu je Drew, který se prezentuje trochu moc jako stratég, ale není s ním zábava.
Jsem rád, že queen Emily přežila další díl, i když další kmenovku už to bude mít podle všeho sakra těžké. Tah s předáním shotu mi přišel celkem chytrý.
Brandon, jeho refluxy a skoliozy a celková totální neschopnost mě hodně bavila, ale 2 epizody jsou tak akorát, aby si ho člověk zapamatoval jako iconic premergera, ve sloučení bych ho asi nějak moc nechtěl.
Favoriti: Lulu tribe, Katurah, Bruce, Kendra, Dee
Ven pls: Drew
Ranking hráčů v prvních 2 epizodách:
Jsem rád, že queen Emily přežila další díl, i když další kmenovku už to bude mít podle všeho sakra těžké. Tah s předáním shotu mi přišel celkem chytrý.
Brandon, jeho refluxy a skoliozy a celková totální neschopnost mě hodně bavila, ale 2 epizody jsou tak akorát, aby si ho člověk zapamatoval jako iconic premergera, ve sloučení bych ho asi nějak moc nechtěl.
Favoriti: Lulu tribe, Katurah, Bruce, Kendra, Dee
Ven pls: Drew
Ranking hráčů v prvních 2 epizodách:
(?)
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
S45 - Survivor 45 - EP02
Po jak dlouhé době jsme viděli intro? Konečně něco, co mi udělalo radost, kéž by se ze zlaté éry vrátilo věcí víc...
26 denní formát mě sere, už nesleduju twitter a dění kolem tolik jako dřív, takže až teď jsem se dozvěděl že už to není covidový řešení, ale permanentní věc. "Twenty six days, no food, meager supplies, penalties for losing, risky advantages, fast pace, small tribes. We like this version and we think it has legs, so we're going to work within that format and see where it goes." S tim běž do hajzlu Probste.
Slabý casty, 26 dní, v podstatě už teď je jasný že žádnej vítěz od s41 nemá šanci svým významem překonat nikoho z předchozích sérií, jasný neměl ani tak, byla by to debata Lebron vs MJ, kdy MJ bude vždycky top kvůli kultu osobnosti, ale aspoň v teoretické rovině...
Jsem masochista, tohle dokoukám, dalši takovej cast nedám.
26 denní formát mě sere, už nesleduju twitter a dění kolem tolik jako dřív, takže až teď jsem se dozvěděl že už to není covidový řešení, ale permanentní věc. "Twenty six days, no food, meager supplies, penalties for losing, risky advantages, fast pace, small tribes. We like this version and we think it has legs, so we're going to work within that format and see where it goes." S tim běž do hajzlu Probste.
Slabý casty, 26 dní, v podstatě už teď je jasný že žádnej vítěz od s41 nemá šanci svým významem překonat nikoho z předchozích sérií, jasný neměl ani tak, byla by to debata Lebron vs MJ, kdy MJ bude vždycky top kvůli kultu osobnosti, ale aspoň v teoretické rovině...
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
S45 - Survivor 45 - EP02
brninho píše:Po jak dlouhé době jsme viděli intro? Konečně něco, co mi udělalo radost, kéž by se ze zlaté éry vrátilo věcí víc...
Ty jo kucí …neblbněte. Vždyť je to furt 13 epizod a kdyby neřekli, že je to kratší, tak to ani nepoznáme. A jako že má někdo větší nebo menší význam, že hrál o 13 dní míň.. hele nevím, to už nad tím asi moc přemýšlíš draku