S45 - Survivor 45 - EP09

Mamanuca Islands, Fiji
April 16, 2023 - May 11, 2023
Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

S45 - Survivor 45 - EP09

Příspěvekod Yedko » 23 lis 2023, 08:12

Epizoda 9
23.11.2023

https://www.watchtvseries.bz/tv-series/ ... episode-9/

Dáme třetí nulu v odpovědích v řadě a celkově jednu odpověď za posledních pět dílů? :D :arrow: Survivor is dead.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

lacSzlo
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI

S45 - Survivor 45 - EP09

Příspěvekod lacSzlo » 26 lis 2023, 22:10

Já byl teď jen pár dílů epizod pozadu, ale jinak pořád koukám a tuhle sérii si užívám :D

Kendra teda pro mě byla star série a rozhodně bude chybět, žezlo po ní snad přebírá Bruce, i když ten si teď uvědomil, že je pro lidi too much, tak snad se nezačne držet zpátky a nebude nuda, především díky němu se tam pořád něco zajímavého děje :(

Reba 4 je relativně fajn, ale fakt doufám, že jim cestu do finále ještě něco překazí. Julie je fajn, ale není moc vidět, Dee boss leader aliance, Austin sympatický, jen Drew mi doteď vůbec nesedl, ale tak nějak celkově... ani jeden z nich nepůsobí zrovna jako star série. I Emily, co se nalepila na Drewa a Austina, je dost taková nemastná neslaná, oproti její storyline v původním Lulu. Takže momentálně mě nejvíc baví Katurah a Bruce, Jake dejme tomu taky, ale zřejmě jsou všichni 3 docela dost na odpis. Uvidíme, jak ještě Bruce využije svůj idol, mohlo by to být zajímavé. I když pokud vyhraje třeba Julie nebo Dee, úplně se zlobit nebudu, ale měly to podle mě zatím takové moc jednoduché :-?
(?)

Zpět na „S45 - Survivor 45“