Epizoda 7
• Voyo: 19.3.2024
• TV Nova: 26.3.2024
Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP07
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Upřímně mě mile překvapila Iva, že se snaží dostat se zpět do herního módu a snaží se to nevzdat. Plusový bod
Veronika to s tou imunitou hodně pokazila. Zakopat imunitu a ještě před tím hurikánem byla OBROVSKÁ CHYBA. Nevím proč si ji nedala do batohu.
Začíná se mi líbit formující se aliance proti Jakubovi (hrozně mě irituje svým chováním). Plusový bod pro Janu a Kristinu.
Doufám že si Lovci z Titánů vyberou Piráta, aby se mohli s Veronikou pobavit o situaci a Denisu. Je moje favoritka a podle mě by jí víc seděli lidi z Lovců (Jana, Nikol, Veronika a Kristina).
Titáni si podle mě vezmou Filipa kvůli soubojům a Janu nebo Kristinu. Jelikož píšu komentář den po sledování, moc si nepamatuju o čem se bavili.
Oba souboje mě bavily (i když ten první mohl být třeba jen na dva body). Ale penalizace pro Piráta nebyla nutná, pokud jim samozřejmě Ondra neříkal že se nesmí držet.
Favoriti: všechny holky z Lovců až na Ivu, Bandurko, Denisa a trochu Yeni
Do duelu: Jakub, Tomáš, Filip
Veronika to s tou imunitou hodně pokazila. Zakopat imunitu a ještě před tím hurikánem byla OBROVSKÁ CHYBA. Nevím proč si ji nedala do batohu.
Začíná se mi líbit formující se aliance proti Jakubovi (hrozně mě irituje svým chováním). Plusový bod pro Janu a Kristinu.
Doufám že si Lovci z Titánů vyberou Piráta, aby se mohli s Veronikou pobavit o situaci a Denisu. Je moje favoritka a podle mě by jí víc seděli lidi z Lovců (Jana, Nikol, Veronika a Kristina).
Titáni si podle mě vezmou Filipa kvůli soubojům a Janu nebo Kristinu. Jelikož píšu komentář den po sledování, moc si nepamatuju o čem se bavili.
Oba souboje mě bavily (i když ten první mohl být třeba jen na dva body). Ale penalizace pro Piráta nebyla nutná, pokud jim samozřejmě Ondra neříkal že se nesmí držet.
Favoriti: všechny holky z Lovců až na Ivu, Bandurko, Denisa a trochu Yeni
Do duelu: Jakub, Tomáš, Filip
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“