AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP06

Upolu, Samoa
August - September 2023
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 06 úno 2024, 07:51

Epizoda 6
6.2.2024
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Masarka14
A fan of Amber Borzotra

Příspěvekod Masarka14 » 07 úno 2024, 00:58

Tak tady musím přiznat, že jsem toho sabotéra původně špatně pochopil. Myslel jsem, že je Kelli musí opravdu sabotovat, aby Rebels nešli na kmenovou radu. Že právě proto to minulé hlasování bylo tak důležité.

Další co mě překvapilo bylo, když Mark prostě rozbil truhlu s idolem. K čemu pak ty klíče?! Říkal jsem si, že jim určitě museli říct, že to nemůžou jen tak rozbít, a proto se tam Feras a Mark původně bez klíče nemohli dostat. Asi teda ne.

Feras hodně riskuje s tím, že všem řekl o svém idolu. Když měl ten první, zdálo se, že bylo asi lepší se ho zbavit, když měli všichni to podezření. Teď je ale znovu ve velice podobné situaci.

Nathana škoda moc není. Kromě fyzických soutěží zjevně neměl moc co nabídnout.

Tady u téhle epizody mi přišlo, že toho hodně zůstalo ve střižně. Do té chvíle, kdy Mark přišel s návrhem na vyloučení Caroline jsem rozhodně neměl pocit, že by se mezi Markem a zbytkem Middle Aged Mafia vytvořily nějaké velké rozdíly, že by je chtěl Mark zradit. Takhle brzy by to byl špatný krok, ale vlastně vůbec jsme do toho rozkolu neviděli. Přišlo mi to opravdu zvláštní. Zároveň když už pak Viola za těmi třemi šla, připadalo mi to dost riskantní, když vlastně vyoutovala jejich alianci V+V+Mark. Samozřejmě můžeme říct, že Jaden a Winna nemají herní kapacitu, aby tuhle informaci později využili ve svůj prospěch (což je dost možná pravda), ale šance tam je. Asi jsme hodně těch diskuzí neviděli a proto to takhle působí.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 07 úno 2024, 18:59

Byl jsem rád, že Rebels vyhráli, ale tu Kelli nedávám, snad poletí..

Jinak rozbití truhly mě překvapilo, ale přesně jak píše Masarka, určitě se musel zeptat produkce, jestli to může rozbít a produkce to odkejvla, protože bylo jasné, že Feras ten klíč nepředá, tak mu na to produkce přistoupila.

Feras s tím, že řekl o imunitě, nevím, tohle nikdy nepochopím.. prostě mlčím :D

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 08 úno 2024, 14:32

Ona to ta Kelli ještě vyhraje hele ... já jsem to taky pochopil tak , že opravdu musí sabotovat . Tenhle díl produkce nezvládla , což je škoda . Kelli bych nechal v týmu Titánů , vybrala si to sama .
Rozbití truhly uvidíme jestli bude mít dopad v dalších epizodách pokud bude HII zahrána . JLP taky může v klidu říct - Toto je pravá imunita , ovšem získána násilím , tudíž neplatí a finýto :fuck: Nicméně se přikláním k tomu , že pravidla nejsou nějak extra upřesněná , jako i v mnoha challengích , už se xkrát stalo , že si hráči výzvu upravili tak aby jim to vyšlo a skutečně tomu tak bylo a produkce nijak nezasáhla . Feras se asi jen bál .

Hele a Sarah má fakt pěknou :ass: :oops: .. jestli na to má strategicky se dostat dál , to těžko říct , ale nechal bych jí tam klidně až do finále .. naproti tomu Kirby jede bomby , vzhledem trošku připomíná Sarah , ovšem tu kterou všichni moc dobře známe z USA - Cagayan . No bude to souboj Titánů uvnitř kmene Rebelů .. teda vlastně byl by .. příště nás čeká tribe-swap a určitě to zamíchá kartami natolik , že oba dva skončí v jiném kmeni .

Ven ASAP : Kelli :warning:

sheldom
Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
Nejoblibenější hráči: Boston Rob
Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29

Příspěvekod sheldom » 24 úno 2024, 10:21

Kelli si oblíbila Titány až tak, že jim nechtěla sabotovat imunitu a tak si radši šla sednout. Být to na mě, dal bych do pravidel, že právě ona se soutěže musí zúčastnit. Takto to bylo dost nedomyšlené a Kelli na prohru Titánů neměla žádný vliv, z čehož vyplývá, že svůj úkol nesplnila a za "trest" bych ji nechal u Titánů. Ikdyž příště nás čeká tribe swap, takže na tom nezáleží. Tady ty nedotažené nebo gigantické twisty jsou jedny z mála aspektů, které mi na AU survivoru vadí.
Asi jako ostatní jsem se podivil, jak mohl Mark jen tak bez klíče rozbít velkolepou truhlu s pokladem. Možná mohla produkce zasáhnout a Ferase popostrčit, aby ten klíč někomu předat, takto se to zase vytratilo do prázdná. Jinak Feras je zvláštní figurka, na jednu stranu má mé sympatie vůči Kirby, na stranu druhou proč všem rozhlasové, že našel HII, takto si na sebe ušije mnohem větší terč. :?
Nathan chybět nebudu, ostatním akorát ujídal 2x větší porce a odepsali ho i jeho spojenci Jaden a Winna. Doufejme, že promíchání bude probíhat nějak promyšleně a počty v nových kmenech budou přibližně stejné, aby bylo o zábavu postaráno. A prosím, méně nedomyšlených twistů. :evil:
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 25 úno 2024, 20:33

J O K E
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

cihi

Příspěvekod cihi » 06 dub 2024, 01:26

Soutez o imunitu byla hoodne neprijemna a podle me i dost nebezpecna, Viola se tam malem prastila zezadu do hlavy.

Kdyby tohle dali do ceskyho Survivora, tak to polovina ucastniku vzda jeste pred soutezi :D

Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“