Epizoda 1
19.9.2024
S47 - Survivor 47 - EP01
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
S47 - Survivor 47 - EP01
Podzim se s podzimem sešel a začíná nový Suvájvr Forty Several .. jak by řekl Jelinsky .
No jak začít , chtěl jsem napsat něco o woke castu , ale nemá to smysl .. amíci jsou prostě už takoví , jiné to nebude . Co předváděl Andy jsem nechápal . Ale zas na druhou stranu , vyhodit si hned ze začátku , jednu z největších hrozeb na FTC
to klobouk dolů .. John se svojí zkušeností a uměním mluvit by jistě ukecal nejeden hlas .
Zajímavé jsou i ty vrstvené HII ,
pokud ti stačí HII na jednu radu , nemusíš dělat další kraviny okolo , ale pokud chceš mít zadek chráněnej dýl , musíš pro to něco udělat .
Jinak uvidíme jak moc budu komentovat
možná se uvidíme až u komentů na finální díl . 
Co mě ale neskutečně štve je zvuk .. jak jsem psal v download sekci , buď je to na straně CBS nebo uploaderů , ale ta hudba nesnesitelně řve , a mluvenému slovu lidí a Jeffa není rozumět a není ani slyšet , alespoň tedy u WebDL verzí a EDITH.
No jak začít , chtěl jsem napsat něco o woke castu , ale nemá to smysl .. amíci jsou prostě už takoví , jiné to nebude . Co předváděl Andy jsem nechápal . Ale zas na druhou stranu , vyhodit si hned ze začátku , jednu z největších hrozeb na FTC
Zajímavé jsou i ty vrstvené HII ,
Jinak uvidíme jak moc budu komentovat

Co mě ale neskutečně štve je zvuk .. jak jsem psal v download sekci , buď je to na straně CBS nebo uploaderů , ale ta hudba nesnesitelně řve , a mluvenému slovu lidí a Jeffa není rozumět a není ani slyšet , alespoň tedy u WebDL verzí a EDITH.
-
kouzelnik3
S47 - Survivor 47 - EP01
Mně tak nějak došel zdroj, přes který jsem koukal. Kde teď koukáte vy?
S47 - Survivor 47 - EP01
Já jsem jel přes kodi a taky tam byl špatnej zvuk.
Jinak, na to, jak už moc nedávám Survivor US, tak ten první díl mě celkem bavil, ale asi to přikláním tomu twistu s HI a stupňování úkolů.
Vyloučená osoba si to slušně posrala, nechápal jsem, místo aby držel hubu (i když pravděpodobně by šel příště), tak to takhle blbě rozehraje.
Jinak, na to, jak už moc nedávám Survivor US, tak ten první díl mě celkem bavil, ale asi to přikláním tomu twistu s HI a stupňování úkolů.
Vyloučená osoba si to slušně posrala, nechápal jsem, místo aby držel hubu (i když pravděpodobně by šel příště), tak to takhle blbě rozehraje.