S47 - Survivor 47 - EP14 - finále

Mamanuca Islands, Fiji
May 13, 2024 - June 7, 2024
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S47 - Survivor 47 - EP14 - finále

Příspěvekod brninho » 20 pro 2024, 11:35

Epizoda 14 - finále
19.12.2024

Tak to máme konečně za sebou, zasloužené vítězce dietního Survivora gratuluji, Probste, za to co děláš hlavně od sezony 41 dál, za to tě stihne peklo.
Těžko říct jak to opravdu bylo v sezoně 39, každopádně to nenávratně poškodilo ten produkt a jak říká Rob Cesternino, Survivor je teď jako nealkoholické pivo. Casty by určitě byly barevnější tak jako tak, ale Probst z toho dělá taškařici netflixovější než Netflix samotný, a to je špatně. Snažit se vybalancovat "potenciální" chyby tím že začnu zgruntu dělat cast úplně jinak, vyjmu z show veškerou sexualitu ve smyslu nechodíme polonazí, showmance maximálně taková roztomilá nerdovská jak v minulé nebo předminulé sezoně (už mi to splývá, vlastně si ani nepamatuju jména vítězů těch sérií), bílí muži vlastně takoví hlupáčci (viz finalista), pro mě tím víc že jsem se teď zabral do australské verze tak mi z toho co vidím je na zvracení. A ještě to trvá 26 dnů, Probst se zařekl že podmínky budou mít soutěžící těžší, ale pak tu máme "operation Italy", overnight stay v resortu a člověk si říká. kde ten diskomfort (na Survivor) je. Já to budu sledovat pořád, je ve mně slepá víra že se něco v někom probudí a soutěžící typu Keith Nale (byť jsem rozhodně nikdy nebyl jeho fanouškem) nebudou mít neoficiální zákaz na to být castováni. 50. série se bojím, ze sérií do S40 moc soutěžících nebude a ze zbytku je fakt těžký namíchat něco co by mohlo konkurovat třeba byť jen Caramoanu (tvl já vytahuju Caramoan jako něco co by mě vlastně uspokojilo, aaaaaaaah)
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

Zpět na „S47 - Survivor 47“