AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP05

Upolu, Samoa
July 2024 - September 2024
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 24 úno 2025, 10:30

Epizoda 5
24.2.2025
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

f*ck

Příspěvekod f*ck » 25 úno 2025, 12:36

3. a 4. díl nemá cenu komentovat, nuda a vypadli borci, co začali hrát hned minutu po vstupu na pláž. Samořejmě tím nasrali zbytek. Nash se sice snažil, ale too little too late. Takže 3 epizoda vypadl Kent, 4, vypadl Nash, jeden Brawn, jeden Brain. myslím, že v druhé epizodě byl ze hry stažen borec, co si pochroumal prsty, jméno nevím, ale byl z Brawn.

Zatím mi ta série přijde dost nudná, všichni kamarádi, nikdo nevyčnívá, Ally blbka mluví s lidmi, že je na facku.

Doufal jsem, že po odchodu těch dvou vocasů (aspoň byli vtipní) se s nepříjemnými jedinci skončilo, ale ba naopak, vypluli další idioit. Hlavně Ally. Matronizace, sebevědomí, drzá, neuctvivá, tak blbou holku jsem dlouho neviděl. Programuje AI a myslí si, že všichni se budou chovat dle ní, už aby letěla.

Těšil jsem se na kmenovou radu, bude to paráda a najednou twist.
Ano, bylo to jen otázkou času, kdy se tak stane, australský survivor si na tom ujíždí, ale pak neměli začínat epizodu tím, kdo půjde dnes dom, protože nikdo :mrgreen: . Rich si přál odejít do druhého kmene, ale podle mě postrádá jakoukoli strategii, nějaké self uvědomění, takže to bude zbytečný výlet a ztráta času. Nechápu Maxe, který se s Richem chová jak na dovolené, mají "tajnou" alianci, BombSquad a řvou to na počkání a myslí si, jak nejsou cool. Škoda, že se neukazují reakce těch dementů, když se sledují v TV, jak se chovají.

Dnes další díl, ani se na něj netěším, zase se bude koukat na ego plného Riche, jak si myslí, jak je slick a cool.

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 10 bře 2025, 02:20

Absolutně mi mluvíš z duše. Zatím hodně špatná série plná nesympatických a nudných lidí. Nebál bych se říct, že to je skoro až na stopáž horší než CZ/SK :o A to přitom víš, že je obecně česká většinou koukatelná až po sloučení...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“