Epizoda 12
• Oneplay: 26. 3. 2025
• TV Nova: 27. 3. 2025
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP12
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Zatim skoro kazde vyrazeni blindside. To se mi moc libi. Je fajn ze to vypada ze je tam spoustu silnych hracu, tak se tesim az pujdou vzajemne po sobe.
Jinak Roman to mel uz spocitany. Vubec neodhadl kolik lidi stve.
Z tohohle týdne mě nejvíc pobavil Ondrův fotbalový podcast, kde tvrdil, že jak je to teď spravedlivější a lepší, když nejsou duely. Nějak asi zapomněl, že mu to všichni říkali a on duely obhajoval

Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
- Yedko
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vůči němu není vůbec fér. On vždy říkal, že on je spíš proto aby duely nebyly, ale nedokáže to na Nově prosadit. Jen je pak obhajoval správně, jakože by to šlo hrát strategicky i s něma a že to otevírá nějaké strategické myšlení, které tam za tu dobu ale nikdo pořádně nepředvedl. To, že ti hráči šli extrémně málo na ruku tomu, kdo vyhraje individuální imunitu bylo vždy na hlavu. Nevím, co si po něm jako chtěl?? Aby plival veřejně na projekt který ho platí? Za mě to diplomaticky vedl tím směrem aby to každý pochopil.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Terry píše:Zatim skoro kazde vyrazeni blindside. To se mi moc libi. Je fajn ze to vypada ze je tam spoustu silnych hracu, tak se tesim az pujdou vzajemne po sobe.
Já doufám , že pujde Michal jako jeden z dalších , nevim jak vás , ale mě ten člověk tak štve , že bych IRL jeho přítomnost asi nezvládl
Yedko píše:Tohle vůči němu není vůbec fér. On vždy říkal, že on je spíš proto aby duely nebyly, ale nedokáže to na Nově prosadit. Jen je pak obhajoval správně, jakože by to šlo hrát strategicky i s něma a že to otevírá nějaké strategické myšlení, které tam za tu dobu ale nikdo pořádně nepředvedl. To, že ti hráči šli extrémně málo na ruku tomu, kdo vyhraje individuální imunitu bylo vždy na hlavu. Nevím, co si po něm jako chtěl?? Aby plival veřejně na projekt který ho platí? Za mě to diplomaticky vedl tím směrem aby to každý pochopil.
Já si to teda pamatuju jinak. Že tehdy na instagramu psal ve stylu. Duely jsou super, akorát tomu nerozumíte a pokud se Vám to nelíbí, tak na to nekoukejte.
Oblíbenci
Holky
Holky
GodfatherCZ píše:Já doufám , že pujde Michal jako jeden z dalších , nevim jak vás , ale mě ten člověk tak štve , že bych IRL jeho přítomnost asi nezvládli když on bude mít klasický kmotr-armor , protože koho já uplně nemam rád to většinou dotáhne daleko
![]()
Nebo ještě jinak , máte tam vyloženě favorita ? někoho kdo vám sedl jak po herní tak po lidský stránce ?
Jo Michala fakt taky nemusim. Ale pozici ma docela dobrou, takze ten tam jeste vydrzi.
Ja sem si teda nedokazal najit nikoho jako favorita, komu bych 100% pral.
Ale kdyz uz, tak rozhodne nekdo z krotitelu.
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Terry píše:Jo Michala fakt taky nemusim. Ale pozici ma docela dobrou, takze ten tam jeste vydrzi.
.
No takhle , on se tam podle mě bude držet tak dlouho , dokud ostatní neodhalí jeho hru .. samotný je tam už určitě musí štvát ty jeho výlevy a brečíky když už nic jinýho . Prostě celej ten GoldenTicket byl chyba
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
Já mám favorita toho Michala. Ne že bych ho úplně musel, ale zloduch geniální. Renne se taky docela začíná rozjíždět. Lidsky to jsou všichni takoví divní lidi no 
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“