Epizoda 16
23.3.2025
AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP16
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Po delší době asi zábavnější epizoda , hlavně proto , že mám prostě rád Survivor Auction
ačkoliv se na nich produkce celkem vyřádila a mohli to udělat ještě zajímavější klidně
Kmenovka pak nepotěší milovníky klasického postupu hry , neb tu máme další ,,zdržovací'' a za mě možná i trošku zbytečný twist . Rozdělení na 2 kmeny by se mohlo jevit jako celkem zajímavé , ale uvidíme zítra , taky se může stát , že to bude uplně k ničemu
Je mi trošku líto Logan
, ten její odevzdaný výraz při čtení hlasů tedy stál za to
PS : Zajímalo by mě , jak si touhle dobou vede uživatel f*ck, pokaždé když vidím Mylese , hned si vzpomenu cos psal

Kmenovka pak nepotěší milovníky klasického postupu hry , neb tu máme další ,,zdržovací'' a za mě možná i trošku zbytečný twist . Rozdělení na 2 kmeny by se mohlo jevit jako celkem zajímavé , ale uvidíme zítra , taky se může stát , že to bude uplně k ničemu
Je mi trošku líto Logan
PS : Zajímalo by mě , jak si touhle dobou vede uživatel f*ck, pokaždé když vidím Mylese , hned si vzpomenu cos psal

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
GodfatherCZ píše:Po delší době asi zábavnější epizoda , hlavně proto , že mám prostě rád Survivor Auctionačkoliv se na nich produkce celkem vyřádila a mohli to udělat ještě zajímavější klidně
![]()
Kmenovka pak nepotěší milovníky klasického postupu hry , neb tu máme další ,,zdržovací'' a za mě možná i trošku zbytečný twist . Rozdělení na 2 kmeny by se mohlo jevit jako celkem zajímavé , ale uvidíme zítra , taky se může stát , že to bude uplně k ničemu![]()
Je mi trošku líto Logan, ten její odevzdaný výraz při čtení hlasů tedy stál za to
![]()
PS : Zajímalo by mě , jak si touhle dobou vede uživatel f*ck, pokaždé když vidím Mylese , hned si vzpomenu cos psal![]()
Achjo. Here we go again. Já vs. Godfather abych mu musel vysvětlit jak zaslepený je
A víte co??? Aby toho nebylo málo tak pro 6/10 hráčů tu náhodu znovu použijeme už podruhé za díl na kameny v rámci twistu, kdy ať použiješ i kvůli hned dvěma vyhlašovaným jakoukoliv strategii tak je to stejně všechno úplně jedno. Toto vymyslel hodně solidní lobotom. Ono je rozdíl zdržovací díl a zdržovací díl. Tohle je ten nejdebilnější nápad historie. A naprosto nejdementněji zprzněná nejzajímavější odměnová legendární část survivora v rámci jednoho dílu.
Potvrzuje to znovu jen to, že je to třetí nejhorší série v historii US AU NZ CZ survivora po Trosečníkovi na Primě a SurvivoremCS2022 a že nemá smysl číst jediné godfatherovo slovo k australskému survivoru, jinak budete mít chuť maximálně tak něco v bytě rozmlatit na sračku, protože tak málo kritická k australskému survivoru narozdíl od ostatních mutací není ani průměrná máma ke svému tříletému dítěti.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Yedko píše:Potvrzuje to znovu jen to, že je to třetí nejhorší série v historii US AU NZ CZ survivora po Trosečníkovi na Primě a SurvivoremCS2022 a že nemá smysl číst jediné godfatherovo slovo k australskému survivoru, jinak budete mít chuť maximálně tak něco v bytě rozmlatit na sračku, protože tak málo kritická k australskému survivoru narozdíl od ostatních mutací není ani průměrná máma ke svému tříletému dítěti.
Chudák Yedko , už ani nedokáže kontrolovat své emoce a nebo si šlehnul dobré matro . Hele v USA je to samej ubrečenej toxickej černoch , CZSK je nuda u které usínám , pořád platí , že aussíci to prostě umí nejlíp
jenom se jim nepovedl cast a přehnali to s twistama - ale ještě může být hůř , počkej až tam JLP někdy dá time-travel twist . Ou jéé 
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
GodfatherCZ píše::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chudák Yedko , už ani nedokáže kontrolovat své emoce a nebo si šlehnul dobré matro . Hele v USA je to samej ubrečenej toxickej černoch , CZSK je nuda u které usínám , pořád platí , že aussíci to prostě umí nejlípjenom se jim nepovedl cast a přehnali to s twistama - ale ještě může být hůř , počkej až tam JLP někdy dá time-travel twist . Ou jéé
Já totiž už dva díly dopředu věděl že jsi něco k 16 napsal a jak jsem viděl ten díl tak jsem si říkal, že by ses konečně mohl chytnout za nos a uznat jak extrémně špatný to je... Otevřu to a vidím, že zábavná epizoda díky aukci a MOŽNÁ I TROŠKU zbytečný twist a že je to CELKEM ZAJÍMAVÉ. Kdyby toto udělali Američani nebo Češi s aukcí a naprosto rozmrdanou kmenovkou (+ faktor náhody) v TOP10, kdy to často začíná definitivně lámat hru, tak by si tu psal statě o Probstovinách a že to mělo skončit už tak před dvaceti lety v Americe a že to úmyslně zachránilo zženštilého Paulieho, celé je to kampaň LGBTQI+ komunity a že by možná stálo za to celou tu produkci CBS pobodat a nebo že nj. Turci špinaví neschopní a ten debil Novotňák, že to už je lepší koukat na TV NOE.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Yedko píše:Potvrzuje to znovu jen to, že je to třetí nejhorší série v historii US AU NZ CZ survivora po Trosečníkovi na Primě a SurvivoremCS2022 a že nemá smysl číst jediné godfatherovo slovo k australskému survivoru, jinak budete mít chuť maximálně tak něco v bytě rozmlatit na sračku, protože tak málo kritická k australskému survivoru narozdíl od ostatních mutací není ani průměrná máma ke svému tříletému dítěti.
Tak proč se na to díváš, když je to třetí nejhorší série a vlastně i celý AU Survivor je špatně?
Mě to prostě baví i přes horší cast, ve kterém jsem si ale své oblíbence přesto našel, a se zvláštními twisty v průběhu hry počítám.
Twist tentokrát nejspíš zachránil Logan a to mi vůbec nevadí, celkově jsem ji v této epizodě litoval, chudák byla na dně a nemůže se na nikoho spolehnout. Na aukci pobavil Paulie s nakládanou okurkou.
Klasická aukce byla sice na jiný způsob okořeněný dílem náhody, ale vůbec mi to nevadilo. Twist možná až moc překombinovaný s dvěma kmeny, kdy jeden si bude žít luxusně a druhý nebude mít nic, ale kmenovka v pěti lidech může být zajímavá, zvlášť kdyby se na ni dostal kmen Bounty. 
Btw. těším se na time-travel twist

Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“