Epizoda 13 - finále
22.5.2025
(budu mimo ČR, tak zakládám vlákno s předstihem)
S48 - Survivor 48 - EP13 - finále
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
No tak ve sloučení to byla šílená nuda, takže jedinej krok, kterej se trošku vymykal a alespoň částečně připomínal gameplay v australské verzi, (kterou teď zuřivě doháním než začne na podzim vrchol roku
) byl po zásluze odměněn a Kyle je vítězem, past na Shaheena byl asi jedinej nadstandard v pokročilé fázi hry ve vší změti životních příběhů a osudů, ale tak Probst už nám stárne a dokud si bude barvit vlasy a zuby nehty se držet moderátorského a producentského kormidla, tak se vyprávění příběhů a u toho teda sem tam nějáká hra, asi nevyhneme, jsem zvědavej na cast S50, protože od S30 si málokoho vůbec pamatuju jménem a předpokládám že novějších hráčů tam bude většina.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Mi se to vlastně asi líbilo. Ta nová generace hrála už tak nesmyslné tahy jen tak pro efekt jak úplní roboti, že návrat ke kořenům mi vůbec vůbec nevadil. Zasloužený vítěz, likeable charaktery. Ale chtělo by to už nějakou sérii, která by byla rozumně zbalancovaná, kde by bylo obojí a mělo to smysl no.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!