Epizoda 1
17.8.2025
AU Survivor 2025 (2): Australia vs. The World - EP01
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Tak velkolepá sezona začala ve velkolepém stylu
Obivously mám nakoukaný jen Aussies a Amíky, takže jsem byl zvědavej na další osazenstvo, ale bylo to v podstatě jen o US x Rob
Lisa na mě dělá dojem wishy washy fanynky Cirie a mám trošku pocit že Tommiho a Kass pro TV limituje že nejsou native speakers, jinak možná v campu mluví víc, nestihl jsem si udělat názor..
Pokud Roba jako hráče zaznamenal David, tak si asi jeho sezonu musím dát, protože na mě dělal dojem neskutečnýho blba
Plán jít po US hráčích byl logickej, ale možná jsou v JAR lidi víc zvyklí na přímost a trashtalk, tady to nezvládl a sám se postaral o svůj blindside...
Ten formát je z rychlíku (i když to už je Probstivor taky), ale těším se na další epizody..
Obivously mám nakoukaný jen Aussies a Amíky, takže jsem byl zvědavej na další osazenstvo, ale bylo to v podstatě jen o US x Rob
Pokud Roba jako hráče zaznamenal David, tak si asi jeho sezonu musím dát, protože na mě dělal dojem neskutečnýho blba
Ten formát je z rychlíku (i když to už je Probstivor taky), ale těším se na další epizody..
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
(Ne)zaujatě mě více zaujal kmen Aussies
Jsem zvědavý, jak spolu budou spolupracovat Shonee s Georgem po jeho blindsidu na ni a taky na interakci Davida s Lukem. Od minule mám averzi na Kirby, ale to se ještě může změnit.
U kmene World jsou 3 US hráči a 4 z jiných mutací Survivora, z nichž jsem znal jen Roba. Spoiler obsahuje krátký popis jeho jihoafrické série a náznak proč se choval tak, jak se choval. Rob se snažil odstranit Parvati až příliš agresivně, čehož se ostatní lekli a máme tu první blindside. 
Jsem zvědavý, jak spolu budou spolupracovat Shonee s Georgem po jeho blindsidu na ni a taky na interakci Davida s Lukem. Od minule mám averzi na Kirby, ale to se ještě může změnit. U kmene World jsou 3 US hráči a 4 z jiných mutací Survivora, z nichž jsem znal jen Roba. Spoiler obsahuje krátký popis jeho jihoafrické série a náznak proč se choval tak, jak se choval.
Spoiler!
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
Zpět na „Australian Survivor 2025 (2): Australia vs. The World“