a) moc veľká vďaka tomu kto rozhodol o tom, že to bude uvádzať Parvati (najskôr Jeff, takže malé bezvýznamné plus)
b) celkom sympatické predstavenie hráčov a ich rodinných príslušníkov, zarazil ma ale Jeffov komentár pri každom a hlavne pri Rupertovi, keď otvorene povie, že je tam malá pravdepodobnosť že to vyhrá, som si myslel, že je to len taký snílek, ktorý to hrá na sledovanosť, kvôli fan základni Ruperta, ale on je fakt diletant, čo obetuje nie 1 alebo 2 miesta v caste + kritika Coltona za jeho keci a on ho vráti, a pritom mu lezie krkom...
c) sympatický prejav Kat + Haydena, Vytasa... Ciera, Katie ma tiež zaujali, hlavne Katie mi príde totálne v pohode (dokonca sa mi potvrdilo, z mojich skúsenosti s ňou, že to je ozaj ona, čo sa týka povahy)
d) tá súťaž, kde bola Parvati v Dream Teame sa mi celkom páčila, som na ňu zvedavý v hre
e) konečne som videl BTS ako sa robia rekvizity do hry (a tým pádom, je jasné, ako sa objavujú spoilery o sérii, keďže je tam kopec "domorodcov")
f) RI nemám rád, ale aréna vyzerá celkom pôsobivo
e) Jeffove nadšenie a nasadenie Candice, je zase skôr jeho výber, ako výber obľúbenosti od fandov, ten jak opisoval Barbie - Candice, tak som mal dosť, ten ju neskutočne žerie
f) Parvati & JOGA >>>> prdelka
e) zhasnutá pochodeň Probsta bola určite len recesia, ale keby povedali, že moderátorka bude Parvati, tak by mi padla sánka, škoda no, ale malo to pekný nábeh
g) Rachel, celkom ma to dievča zaujalo, pôsobí na mňa dosť silno psychicky, som zvedavý či sa moje tušenie potvrdí
Celkom spokojnosť, tento Preview si nezmažem a nechám si ho, hlavne kvôli Parvati a Kat...

od rána v download sekcii 

Parvati byla sympatická, uvolněná, prostě jí ráda vidím...