Příspěvekod Lamik.lamity » 27 srp 2013, 14:36
Tak protože jsme si o ní začali diskutovat u Rafea, měli bychom jí udělat rovnou vlastní téma.
Co říkáte na zooložku z Guatemaly, která rozuměla mluvení opic a nechala si auto?

Co se týče mě, rozhodně příjemné překvapení, že to dotáhla až do top5, v té společnosti v Guatemala mi připadala jako nadprůměř. Asi moje nejoblíbenější hráčka
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)