7. epizoda
(v CZ dabingu: 8. epizoda)
TAR S6 (US) - Epizoda 7 (Rekapitulace)
- hozu
- A fan of Stephenie LaGrossa
- Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04
Re: TAR S6 (US) - Epizoda 7
Rekapitulace. Jsem rámcově přejel, ale přineslo nějaké zajímavé věci. Celkem zaujalo úvodní poztrácení nápověd. Hádání se freddyho s Kendrou ohledně peněz.
Jonathan dostal asi nejvíc prostoru ve vynechaných scénách. Pobavily momenty v Ikei, eskapáda v zácpě v Senegalu a chlapík se scénářem. V závodu mi tento chlapík vadí, ale v tomto rekapu jsem se nad ním celkem bavil
Jonathan dostal asi nejvíc prostoru ve vynechaných scénách. Pobavily momenty v Ikei, eskapáda v zácpě v Senegalu a chlapík se scénářem. V závodu mi tento chlapík vadí, ale v tomto rekapu jsem se nad ním celkem bavil
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
- Tereeeza
- Nejoblíbenější série: Micronesia, All stars, HvV, CI, Tocantis, Australia, Amazon, ...
- Nejoblibenější hráči: Colby, Boston Rob a Amber, Jonathan Penner, Tyson...
- Nejméně oblíbené série: Thailand
Re: TAR S6 (US) - Epizoda 7 (Rekapitulace)
Nejsem úplně příznivcem rekapitulačních dílů, ale tenhle mi poměrně utekl.
Taky mě překvapilo, že Kendra a Freddy hned v úvodu ztratili nápovědu, viděli jsme to i v dalších kolech, celkem nepozorní, ještě, že tam byl hrdina Jonathan.
Lori a Bolo a jejich předbíhání v řadě, na první okamžik vtipný, ale na druhý...nemuseli to dělat takhle.
Hrozně sympaticky působily sestry Lenna a Kristy, je jich vážně škoda. Vtipné, jak se malovaly na Phila.
a jak se bavily o těch pavoucích.
Kris a Jon jsou prostě úžasní, já nevím, ale přijdou mi tak hrozně milí. Jak pomáhali Marii a Meredith, jak si to užívají, něco pořád nekritizují, jak Kristy mluvila o té africké kultuře a užívala si to, vážně super.
Jonathan je jedním slovem idiot, co on to předvádí...Líbilo se mi, jak ho Victorie usadila, že smrdí..
Pak ten jeho výstup s Rebeccou a Adamem, co jsme už viděli atd. atd. Pobavil chlapík se scénářem.
Viděli jsme prvotní hádku Freddyho a Kendry o penězích a hotelu, na kterou navázala ta v taxiku, co byla v jednom z dílů.
Don a Mary Jean a jejich vztah, to je prostě nádhera!
Škoda, že nemůžeme vidět víc, jak se týmy baví, když někde čekají a tak, Bolo, Adam a Rebecca u zátarasu byli skvělí.
Neviděli jsme, že museli do trabantů nalít benzin, Jona to pěkně nahodilo, Rebecca předvedla scénku alá 'stěrače stírají'.
a Aaronovi a Haydem pomáhal nějaký chlápek, je hezký vidět, že jsou i ochotní lidé.
Taky mě překvapilo, že Kendra a Freddy hned v úvodu ztratili nápovědu, viděli jsme to i v dalších kolech, celkem nepozorní, ještě, že tam byl hrdina Jonathan.
Lori a Bolo a jejich předbíhání v řadě, na první okamžik vtipný, ale na druhý...nemuseli to dělat takhle.
Hrozně sympaticky působily sestry Lenna a Kristy, je jich vážně škoda. Vtipné, jak se malovaly na Phila.
Kris a Jon jsou prostě úžasní, já nevím, ale přijdou mi tak hrozně milí. Jak pomáhali Marii a Meredith, jak si to užívají, něco pořád nekritizují, jak Kristy mluvila o té africké kultuře a užívala si to, vážně super.
Jonathan je jedním slovem idiot, co on to předvádí...Líbilo se mi, jak ho Victorie usadila, že smrdí..
Viděli jsme prvotní hádku Freddyho a Kendry o penězích a hotelu, na kterou navázala ta v taxiku, co byla v jednom z dílů.
Don a Mary Jean a jejich vztah, to je prostě nádhera!
Škoda, že nemůžeme vidět víc, jak se týmy baví, když někde čekají a tak, Bolo, Adam a Rebecca u zátarasu byli skvělí.
Neviděli jsme, že museli do trabantů nalít benzin, Jona to pěkně nahodilo, Rebecca předvedla scénku alá 'stěrače stírají'.
Zpět na „The Amazing Race S6 (U.S.)“