Příspěvekod Lamik.lamity » 01 bře 2014, 17:47
Rozhodně bych ji nepřirovnával k NaOnce, jako dost lidí tady. Je s ní poměrně velká sranda, až je to občas frustrující, hlavně při té druhé soutěži jsem celkem doufal, že to složí. To, že vysypala rýži, nu lidé dělají v zoufalých situacích různé věci, [spoiler]přišlo mi to něco jako Jane v Nicaraguy[/spoiler]. Celkem jsem zvědavý, jak si povede příště
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)