Obľúbené neobľúbené série a neobľúbené obľúbené série

Nevíte kam to napsat? Hoďte to sem.
XtttX

Obľúbené neobľúbené série a neobľúbené obľúbené série

Příspěvekod XtttX » 04 dub 2014, 22:56

Určite to poznáte... Všade na danú sériu čítate samé chválospevy, no vy jej nemôžete prísť na chuť a nepáči sa vám. Alebo naopak, séria sa nepáči ostatným ale vám áno.
No schválne, pri ktorých 2 sériách je ten rozdiel oproti vášmu názoru a názoru väčšiny najväčší? ;)

Mne sa páči, väčšine sa nepáči - South Pacific
Ukameňujte ma, ale mne sa táto séria vážne páčila. :D Milujem cast... Cochran, Dawn, Jim, Sophie, Stacey, Christine, Edna, Mikayala, Albert, a aj toho Brandona som mal v tejto sérii rád!!! Žiadna séria nemala v kmeňovej časti také tesné rozdiely medzi víťazstvom a prehrou v súťažiach(ktoré boli tiež jedni z najlepších)! Niektoré kmeňovky boli epické! Séria po zlúčení možno trochu stratila dych a stala sa predvídateľnou, no mňa aj tak veľmi bavila. Sophie je jedna z mojich najobľúbenejších víťaziek...

Mne sa nepáči, väčšine sa páči - Palau
Tak táto séria je jedna z mojich najneobľúbenejších. Cast mi prišiel nezaujímavý a nudný. Osoba ktorej som fandil najviac bola oje**ná pravdepodobne najhorším twistom v histórii hry, a potom som dokázal fandiť už iba Stephanie. Celá táto séria ma nebavila, príde mi strašne preceňovaná.

Earl
A fan of Kelly Shinn

Re: Obľúbené neobľúbené série a neobľúbené obľúbené série

Příspěvekod Earl » 04 dub 2014, 23:07

Obľúbená neobľúbená séria - Guatemala, proste atmosféra krajiny a Steph a Danni mi stačia ku šťastiu

Neobľúbena obľúbena séria - taká ani nie je, väčšinou sa dokážem zhodnúť s rebríčkami ostatných.
Obrázek

honzavohralik
A fan of Twinnies

Příspěvekod honzavohralik » 04 dub 2014, 23:43

Neorinetuju se nějak přesně v tom jaká řada je celkově hodně oblíbená a jaká ne. :D
Ale série, která je hodně kritizovaná - Fiji, mě bavila, jo většina hráčů stojí za nic a ty, co za něco stáli vypadnou brzo. + to přepych vs. nic, ale nevadila mi ta série, tak jako některým. Třeba Caramoan osobně mi přišel strašný, co se týče výběrů hráčů také. Dalo se tam fandit asi 4 lidem.
Ze sérií, které jsou oblíbené a rád je nemám. Nevím, nic moc mě nenapadá, asi Austrálie, tahle řada mě nějak extra nechytila.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)

TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)

BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)

BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)

brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

Příspěvekod brninho » 05 dub 2014, 00:09

V sériích, který jsou většinově hodnocený jako nejhorší opravdu nic oblíbenýho nemám, ale docela jsem si užíval Vanuatu, což je v rámci Survivora taková šedá myš, obzvlášť ve sloučení to podle mýho nabralo na obrátkách, neměl jsem vůbec rád Ami, užíval jsem si blindside Leann a dalších, tlačil jsem dopředu Chrise...Podle mě neprávem přehlížená série.
Naopak z těch nejoblíbenějších až tak neprožívám Čínu, cast podle mě plnej buď nezajímavých a když už zajímavých, tak nesympatických lidí (Todd, Amanda, Peeh-Gee, JR, Courtney), za jedinýho sympaťáka jsem měl Jamese, ze kterýho se ale taky vyklubal solidní ko*ot :mrgreen:
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 05 dub 2014, 00:15

Mne sa páči, väčšine sa nepáči - Vanuatu, China
Neviem či s tou Chinou budete súhlasiť, ale stalo sa mi, že veľa ľudí napísalo, že je "nudná".

Mne sa nepáči, väčšine sa páči - Australia, Africa, Gabon, BBB
Neviem si vybrať, ktorá je "číslo 1", ale asi Gabon, to je celkovo najdiskutovanejšia séria.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lamik.lamity » 05 dub 2014, 11:23

Mně se líbí, většině se nelíbí: Celkem mě překvapilo, že tu píšete Guatemalu a SP, které jsou jedny z mých nejoblíbenějších, takže tady asi nemusím víc dodávat - SP: Vyrovnaná kmenová část, skvělá hra ze strany Coache, Ozyyho standart. Hra s hodně vizemi, předtuchami a mytologií :). Guatemala: Dobrý cast, nádherné prostředí, zajímavé soutěže, 1. HII
Mně se nelíbí, většině se líbí: Mikronésie
Každý, co mohl v této sérii dokázat, se nedostal do sloučení (JFP, Yau, Penner, Joel, Ami) a pak to byla jedna velká nuda, kde už jste předem téměř věděli, co se stane. Všichni kluci u nováčků naprosto k ničemu, holky téměř nebyly vidět.
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

rhee
Redaktor Webu
Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Heroes vs Villains, Cook Islands, Palau, Philippines, Panama, Micronesia | Face Off - S05, S07, S04 | TAR - S05, S14
Nejoblibenější hráči: Penner, Boston Rob, Savage, Tom, Yul, Hatch, Fairplay, Vytas, Brian, Stephenie | Face Off - Tate, Laura, Roy, Anthony, Cig | TAR - Colin & Christie
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur, Marquesas, Nicaragua, One World, Redemption Island, Caramoan | TAR - S08

Příspěvekod rhee » 05 dub 2014, 12:04

Oblíbená neoblíbená série
Panama - U většiny z vás v podprůměru, u mě jedna z nejlepších sérií. Bavila mě od začátku do konce.
Thailand - Nemůžu říct, že by patřila mezi moje nejoblíbenější série, ale dodnes nechápu, proč je Thailand tak nenáviděné a podle drtivé většiny diváků je to nejhorší série vůbec. Takže ho tu mám spíš kvůli tomu, že je z mého pohledu hodně podceňované. A nevím, někdy mi příjde, že se i hodně lidí nechává strhnout davem a hodí si to taky mezi nejhorší série, jenom aby nevyčnívali. Nebo je to je fakt tak špatné a já to prostě nevidím? :D

Neoblíbená oblíbená série
Amazon - Nemám ráda rozdělení kmenů podle pohlaví, casting podle mě nic moc (za něco stál jenom Rob a Deena), plno nesympatických hráčů (v čele s Heidi, u které jsem měla vždycky nutkání vzít tužku a vypíchnout si oči a ušní bubínky) a nelíbilo se mi ani prostředí. Nemám nic proti vnitrozemským sériím, teď mi dokonce chybí, ale tohle fakt ne...
China - Jakž takž dobrá série, podle mě ale hodně přeceňovaná.
Survivor - Hatch (S01, S08), Lex (S03), Brian (S05), Andrew (S07), Fairplay (S07), Boston Rob (S08, S20, S22), Ami (s09), Tom (S10, S20), Stephenie (S10, S20), Gary (S11), Terry (S12), Yul (S13), Penner (S13, S16, S25), Peih-Gee (S15), Cirie (S16), Parvati (S16, S20), Ace (S17), Randy (S17), Stephen (S18), Russell H. (S19), Marty (S21), Jim (S23), Denise (S25), Malcolm (S25, S26), Vytas (S27), Tyler (S30)

Face Off - Conor, Tate, Gage (S01), RJ, Ian, Rayce (S02), Laura, Roy, Rod, Derek, Alana (S03), Anthony, Kris, Eric F., Wayne (S04), Tate, Laura, Roy, Frank (S05), Tyler, Rashaad, Daran (S06), Cig, George, Rachael, Sasha (S07), Emily, Logan, Adam (S08) Jasmine, Jordan, Ben, Nora (S09) Rob, Anna (S10)

Obrázek Obrázek

kata_rina
Nejoblíbenější série: Guatemala, Tocantins, HvsV, Philippines, Blood vs. Water, Cagayan, Second Change
Nejoblibenější hráči: Greg, Colby, Jerri, Lex, Stephanie, Danni, Penner, JT, Tyson, Stephen, Kim, Denise, Carter, Vytas, Jeremiah, Spencer, Natalie, Tyler, Mike, Ciera, Aubry, Ken, David, Devon
Nejméně oblíbené série: Thailand, Panama (EI), One World, Caramoan, San Juan del sur (BvsW II.), Ghost Island, Edge of Extinction

Příspěvekod kata_rina » 05 dub 2014, 13:15

Mně se líbí, většině se nelíbí: Jednoznačně Guatemala. Překvapuje mě kolik lidí jí má za podprůměrnou. Pro mě jedna z nejlepších sérií. Prostředí, soutěže, odměny, cast :idea: Stejně tak Tocantins

Mně se nelíbí, většině se líbí: Mikronésie, Pearl Islands
Jak už tu bylo psáno, v Mikronésii se zajímaví lidé nedostali do sloučení. Prostě nuda...
Vím, hodně lidí řadí Pearl Islands mezi TOP. Pro mě je to slabá série. Nepochopitelný návrat dvou dříve vyloučených, z nichž jeden seděl ve finále :cry:
Obrázek

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

Příspěvekod cypher.eu » 05 dub 2014, 22:14

Většinou nenáviděná řada, já se bavil: Tady mám 2 koně, který už tu byly zmíněný a rozebraný, tak to nebudu natahovat: Thajsko a South Pacific

Většinou milovaná řada, mě nebavila: Taky souhlas s názory nademnou co na adresu týhle řady zazněly - Mikronésie
Završením Survivora měla být 40. řada

hozu
A fan of Stephenie LaGrossa
Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04

Příspěvekod hozu » 07 dub 2014, 12:54

Mně se líbí, většině se nelíbí: Guatemala, Fiji
Fiji má podle mého zajímavé hráče, které totálně zazdil onen prvotní twist, ale i tak se nakonec podařilo z toho něco uhrát zajímavou sérii, plnou skvělých momentů. Guatemala mě taky hodně bavila díky hráčům, celkem zajímavému prostředí a několika slušným zvratům. A samozřejmě návrat Steph :)

Mně se nelíbí, většině se líbí: All-stars
Stejně jako RI, ta série stojí a padá na tom, jak moc vás baví sledovat Marianovu nudně "dokonalou" hru. A to tedy můj případ rozhodně nebyl.
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)

Freeze
Nejoblíbenější série: HvV, Tocantins, Samoa, FvF, All-Stars, Vanuatu
Nejoblibenější hráči: (S) Chris Daugherty, Randy, Tyson, Coach
(TAR) Dustin & Kandice, Jamie & Cara, Oswald & Danny, Jet & Cord

Příspěvekod Freeze » 09 dub 2014, 21:27

tyjo, kdo by cekal, ze je Xtttx schopnej vyplodit neco smysluplnyho

Vanuatu - nikdy sem nechapal, co proti ty serii lidi maj, je tam snad vsechno. Zajimavej uvod, zajimavej cast, rivalita mezi kmeny, vtipny proslovy a momenty, super kmenovky a blindsidy, lidi co se z hloubi duse nesnasej a pres to sou schopny spolu spolupracovat, manik co si dokazal ziskat a totalne rozlozit alianci bab jako asi nikdo pred nim (docela nepravdepodobny vzhledem k jeho slizkymu a zaprdenymu vzhledu) a to vse spojeny se mstou za jeho naproso smazlou aliance, nepredvidatelnej vyvoj (kdo by si vsadil na Chrise po uplne prvni soutezi nebo v prvni fazi slouceni), jedna z nej nej finalnich kmenovek - drsny proslovy, ukazka, jak se na porotu mluvit nema (Twila) a ukazka, jak se na porotu mluvit ma a perfektni ukazka toho, jak se porote leze do zadku.

Gabon - ten nepobiram z opacnyho duvodu, otresnej cast, otresnej vyvoj, otresnej zazitek, nechapu, co se tolika lidem libilo na nekom, jako je Sugar. Cook Islands - ne ze bych povazoval cooky za vylozene spatny, ale nikdy mi neprisly az tak super. Vlastne ani nedokazu presne rict, cim to je, ale podruhy uz me vubec nebavily a stopnul sem je nekde v pulce. Moc me nebavila ta 4ka outsideru, fandil sem american cool kids, kmenovky nicmoc a docela predvidatelny a nemohoucnost zbavit se Yulova idolu byla taky docela otravna... vlastne muzu rict, ze stejne jako pro me udelal Rob nudny RI, tak mi udelal Yul nudny CI

Pietro
A fan of Kelley Wentworth
Nejoblíbenější série: H/V, Palau, Cagayan aj.
Nejoblibenější hráči: --> podpis
Nejméně oblíbené série: Guatemala

Příspěvekod Pietro » 29 dub 2014, 14:56

Oblíbená/neoblíbená - vážně netuším - ale asi R. I. - tj. S22, většině se nelíbí One Rob Show, ale mě jo. Je to alespoň návod na to, jak to hrát a mít zároveň kliku na soupeře-naivky.

Neoblíbená/oblíbená - jasně Guatemala - S11 - mě to prostě nudí, ani ti hráči mě nějako neberou, vyjma asi tří vyjímek.
Survivor: (hrál-li víckrát, pak platí pro všechny série): Rich, Rudy, Colleen / Elisabeth / Lex, Big Tom / Paschal, Neleh, Boston Rob / Brian, Stephanie, Robb / Jenna M., Matthew, Cesternino / Michelle, Savage / Lea, Dolly / Ian, Tom, Steph, Janu, James / Gary, Danni / Courtney, Shane / Parvati, Jonathan, Flicka / Yau-Man, Melissa / Todd, Ashley / Alexis / Bob, Corinne, Randy / Erinn, Stephen / Borassi, Russell H., Laura, Natalie / Marty, Brenda, Kelly B. / Agent Phil, Ralph / Jim, Elyse / Kourtney / Malcolm, Zane / Reynold / Vytas, Ciera / Lindsey, Garrett, Tony / Keith, Kelley, Josh, Jeremy / Mike, Max, Dan, Jenn, Sierra / Jennifer, Jason, Michelle / Zeke, Figgy / Patrick, Ben, Roark / Domenick, James, Gonzalez / Christian, Mike / Wardog, Devens / Elizabeth (Mariano)

Robinsonův ostrov CZ: Barča, Nika, Bidlo, Míla / Janina
--------------------------------------------
Viděno: Survivor 01-39 (S40 běží) + trochu od ostatního.

Nerd

Příspěvekod Nerd » 03 kvě 2014, 11:36

Oblíbená/Neoblíbená RI a SP. Pro mě jako Robova a Coachova fanouška jasná záležitost. U RI je alespoň jasně vidět u Russella v porovnání se Samoou, jaké to je hrát s pitomci a ''pitomci'' :dance:

Neoblíbená/Oblíbená Samoa, Russella vážně nemám rád :angry: Samoa je pro mě jedna z nejhorších řad. Podprůměrný výběr hráčů, k tomu neskutečný troll ve hře, navíc i soutěže zde byly nudné a tragické, tragické v jednom případě málem doslova. Za vítězství Natalie jsem byl nakonec přes to všechno rád, jediná spolu s Jaisonem, kterým se z původních Foa Foa dalo fandit.
US SURVIVOR TOP: Richard Hatch, Jerri Manthey, Rob Cesternino, Sandra Diaz-Twine, Jon "Fairplay" Dalton, Amber Brkich, Rob Mariano, Eliza Orlins, Stephenie LaGrossa, Rafe Judkins, Cirie Fields, Parvati Shallow, Yul Kwon, Todd Herzog, Amanda Kimmel, Courtney Yates, Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang, Stephen Fishbach, Erinn Lobdell, Natalie Anderson

Earl
A fan of Kelly Shinn

Příspěvekod Earl » 10 čer 2014, 23:17

Aktualizácia k neobľúbenej obľúbenej sérií - Cagayan - neviem, chápem tých čo sa im páči tiež sa mi páči veľa vecí čo iným nie ale mňa tá séria nechytila polku hráčov si nepamätám, čo je u mňa veľmi ojedinelé, doteraz sa to stalo len Thajsku. Možno keď si ju raz snáď znova pozriem niečo ma na nej zaujme.
Obrázek

Deidara
Nejoblíbenější série: 31 Kambodža , 25 Filipíny
Nejoblibenější hráči: Jonathan, Boston Rob
Nejméně oblíbené série: 5 Thajsko
14 Fiji

Příspěvekod Deidara » 05 zář 2014, 14:44

Oblíbená neoblíbená série

Afrika- milí lidé, celkem nuda hra, ale ty podmínky, příroda a možností, co točit. Sloni, lvi, útok lva na zebru, to už nikdy nikde jinde nebylo.

Markézy - Naprosto opomíjené, avšak 1 opravdu velký a zásadní blindsight i několik menších (vypadnutí Gaba), průpovídky Seana, vypadnutí bez jediného hlasu, i když dnes se zdá ta serie zcela nudná. A též poprvé bez surovin.

Vanuatu - hra ode zdi ke zdi, která většinu neměla logiku a šílená marnost mužů, většinu hry jsem se bavil, jak byly disciplíny dělány čistě pro chlapy nebo ženy (ta lávka, kdy se měli hráči kolem sebe obtočit)

Panama - škoda že se změnila v "běh Terryho Foxe" proti všem, protože předtím ten kmen před sloučením byl plný super lidí.

Neoblíbená oblíbená série

All-stars - přehlídka Hvězd- které vodil jen hráč, půl serie se na to nedalo dívat.

Cook Island - nebýt Johnatana a možná Ozzy Yul, tak bych tu serii ani 2x neviděl. Dobří hráči šli i brzo a ten twist a míchání kmenů, bylo moc často, nebo 2x rada v jednu chvíli...

MIkronesie - sice hra v totálním důsledku přelstít, ale vytratilo se z toho takové to Survivor, měli tam aspoň v posledních 7mi hladovět a fanoušci tragičtí a od sloučení i favorité, kteří je vodili, " pojď sem, z kola ven běž"

Zpět na „Volná diskuze“