Příspěvekod honzavohralik » 04 dub 2014, 23:43
Neorinetuju se nějak přesně v tom jaká řada je celkově hodně oblíbená a jaká ne.
Ale série, která je hodně kritizovaná - Fiji, mě bavila, jo většina hráčů stojí za nic a ty, co za něco stáli vypadnou brzo. + to přepych vs. nic, ale nevadila mi ta série, tak jako některým. Třeba Caramoan osobně mi přišel strašný, co se týče výběrů hráčů také. Dalo se tam fandit asi 4 lidem.
Ze sérií, které jsou oblíbené a rád je nemám. Nevím, nic moc mě nenapadá, asi Austrálie, tahle řada mě nějak extra nechytila.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)