Big Brother 15 - EP02

June 26, 2013 - September 18, 2013
Earl
A fan of Kelly Shinn

Big Brother 15 - EP02

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 16:56

Episode 2
Obrázek

Earl
A fan of Kelly Shinn

Re: Big Brother 15 - EP02

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 17:43

S12 sa opakuje. S tej mužskej aliancie tupých svalovcov sa mi ježia chlpy na nohách. Proste to nechápem mlady chalani (česť výnimke) nie aby si uzavreli alianciu s babami ktoré tam nad nimi slintajú oni sa zborovo zbenú a držia sa pokope.
Baby v tejto sérií majú šťavu, nefandím vlastne len dvom ženám s celého castu.
Rachel sa muselo doma hrozne štikútať s toho ako ju tam stále rozoberali, chúďa Elissa musela tam počúvať ich paródie na Rachel.
Aspoň je vidno ako sa hráči BB boja osobností BB (Rachel, Britney, Jordan, Janelle, Dan).
Aaryn sa prilepila na toho metrosexuála Davida ktorý rozobera len svoje vlasy a aký je krásny to ako slintala nad ním Aaryn pri Have-Nots súťaži. Grcáááám.
Najviac ma v tejto epizóde pobavila Amanda, kurňa tá ženská má páru. Je vtipná, má super postavu a myslí jej to, s tou to bude ešte sranda.
GinaMarie odhodila Make-up a prehltla jazyk inak si neviem vysvetliť jej neviditelnosť.
Kaitlin na tom tiež nie je najhoršie čo s a stratégie týka.
Celkovo si myslím že aj Helen môže prekvapiť.
U chlapov mám neutrálny vzťah len k dvom Nick a McCrae, Howard bol bol pri súťaži tragický podobne aj Judd.
Andy je taký kde vietor tam plášť.
Jeremy, David - nesympatický svalovci nič viac ma k nim nenapadá
Spencer - dosť mi hrou pripomína Lana (S12) dúfam že nedosiahne rovnaký výsledok.
Jessie je maximálne nesympatická rozmaznaná americká hus. Stačí sa pozrieť na jej zamestnanie - nezamestnaná.
Candice je celá nejaká čudná.
Vôbec mi nevadí nominácie Jessie a Candice.
Do ďalších dielov pôjdem z veľkým strachom o Elissu.

Fandím: Elissa, Amanda, Kaitlin
Zatiaľ neutrál: Aaryn, Helen, McCrae, Nick
Obrázek

Zpět na „Big Brother 15 (U.S.)“