Sračková séria pokračuje (myslím to vážne!)

a hneď to spíšem, nech môžem argumentovať tým "mojim kritikom bez argumentov".
RCH (prosím všetkých píšte to takto a nie RC, dochádza stále k mylnej predstave ohľadne Roberty), zdalo sa to len mne, alebo sme po S26 a S27 znova videli jeden "nabušený" tím a druhý "odpadový" (berte to s rezervou), keď som videl zloženie Jeremiah, LJ, Spencer, Jefra a Morgan tak som hneď vedel, kto to vyhrá. Tá odmena bola jeden vtip, ale bola "veľká" z pohľadu posledného sponzora programu, tento Steakhouse je v U.S. veľmi populárny (spomeňte si na Sandru v HvV, inak tam objavila clue Parvati, takže Woo ako veľký fanúšik šou predpovedal dobre...). Spencer spravil teda poriadnu blbosť s tou clue, mal sa jej po prečítaní zbaviť, keďže potom ju už aj tak nepotreboval, takže to bola totálna kravina. Zarazilo ma, že Woo mu ju len tak zobral, aj keď nebola priamo vo vrecku, len medzi oblečením, spomeňte si na Fiji/Chinu a imunitu (aj keď to nieje to isté), ako ju nemohli zobrať priamo (ukradnúť), ale samozrejme uznávam nieje to rovnaká situácia, takže nehodám sa kvôli tomu hádať alebo riešiť to, len mi to počas sledovania napadlo.
Nechápem, že Spencer, to nenašiel hneď, zarazilo ma, že tú zeminu doslova trhal, po skúsenostiach kde dávajú posledné roky imunity (diery v stromoch, na konáre, pod kameň) ho mohlo napadnúť, že to bude niekde len tak ľahko a jemne na kraji položené.
ICH, bola super, konečne druhá súťaž z dvoch ktoré boli po zlúčení, na vytrvalosť, aj sa mi páčilo, že ukázali porovnaním, že všetci mali rovnaké podmienky (výškové zmeny dolnej priečky). Mám trocha problém s tým, podobne ako v min. diely ohľadne "spoločných" pravidiel oblečenia a pomôcok pri tom, že sa mi nepáčili tie návleky na nohách Wooa a teraz by som vytkol ten buff na Tashinej hlave, ktorý jej mohol pomôcť čo do stability (hlavne nejak flexibilne mať fixnutý ten panel nad hlavou, predsa len hlava sa potí a na vlasoch sa môže šmýkať), a nebol som ďaleko od pravdy, aspoň čo ju pár krát ukázali nemala vážne problémy, až na konci jak jej to hneď spadlo, zvyšok tam častejšie zachraňoval (ale beriem do úvahy že ta tú hodinu a pol mohla mať aj ona problémy).
Ku Kass, ako sa tu nad ňou niektorí rozplývate, že jak hrá a myslí na seba, podotýkam, že už druhý krát hlasovala CITOVO, proste proti niekomu koho nemala rada a nie proti HROZBE (napr. TONY). Tiež by som dodal, že "free agent" jej dlho nevydrží, a nakoniec bude obsraná z oboch strán, či už snáď zabudla na držanie sa za ruky a tancovanie v kruhu Tonyho a jeho F5? Kde je ona? Akú ma garanciu, že nebude č. 6? Môžte si písať o Morgan čo chcete, povedala vlastne pravdu o Kass, všetci na začiatku tvrdili, že Morgan "spadla na hubu" lebo v bežnom živote vďaka kráse dostala čo chcela v Survivor sa musela postaviť na vlastné nohy, hlavne po vylúčení Bricea... SKONTROLUJTE SI PRÍSPEVKY ak neveríte!!! A teraz do nej kopete? Ale no tak, povedala len pravdu o tých krásnych/škaredých ľuďoch, môžeme sa tu hrať na "pekných" a spravodlivých a opovrhovať ňou, že je namyslená alebo blbka, alebo neviem čo, ale porozmýšľajte či nespravíte v bežnom živote domácu úlohu alebo nedáte opísať peknej spolužiačke, či sa Vám nepodlamujú kolená keď Vám nejaká pekná baba venuje svoj čas, nepotíte sa, nekokcete pri nich a podobne. Myslím, že z hľadiska sociálnej hry to nebolo veľmi rozumné, ale prišlo mi to také úprimné ako hláška o sušienkach od Angie v S25.
Jefra mi už lezie krkom, čím ďalej tým viac mi pripomína Whitney (S23), dožrala ma tou "Queen Morgan", pritom neviem, kto je bývalou účastníčkou Miss, oproti nej taká Morgan spravila v hre viac čo do vl. hry (prišla o spojenca, pričom taká Jefra sa stále okolo niekoho obšmieta), tiež treba dodať, že je Jefra vlastne otravná a má niečo v sebe aj z Andrey (S26.... v S22 bola ešte v pohode). Pobavil ma Woo s tými rečami na kameru, mal taký tik v oku jak Special Agent, vidno že to robil najskôr jeden kameraman

takúto kompozíciu a zosnímanie spovede by som privítal častejšie.
Kass sa týmto odstrelila pred prípadnou porotou a viete prečo? Všetci tu píšete, že ocení porota jej hru, ak bude vo finále, pýtam sa, koľko krát vylúčená porota ocenila hru niekoho kto takto prebehuje? A ak ju ocenili, koľko krát sa stalo, že to bola hra niekoho, kto vylučuje na základe SYMPATIÍ? Napíšem Vám meno Sandry, ktorá by v tejto situácii išla po vylúčení Tonyho (veď ho "všetci majú radi" je silný hráč). Kass ak chcela vládnuť hre, mala v min. diely odstreliť Jefru, ešte jednu kmeňovú radu počkať (a možno ani nie) a odstreliť Sarah (ktorá jej vadila), takto by mala stále počty, čistý štít a relatívne dobré vyhliadky.
Svojim spôsobom si myslím a podpisujem sa pod to čo povedala Morgan, že Kass by mala vyrásť a zobudiť sa v jej veku. Niekedy mám pocit, že v tejto hre si veľa ľudí lieči komplexy, nechcem aby to vyznelo blbo, ale pred 20 rokmi určite Kass nebola nejaká sexbomba (chytrá bud určite ak skončila právo), a trošku má vysadené na obľúbené dievčatá. Vylúčenie Tashe by mi z hľadiska vyhliadok "starých žien" do IC prišlo logickejšie ako vylúčenie lenivej/bez štipky sociálnej hry hrajúcej Morgan (čistý mladšia verzia Sherri čo do F3).
Fandím: Spencer, LJ