Pro mě bylo v celé epizodě největší překvapení Tony. IDIOT! Mohl naprosto jednoduše zachránit jak sebe, tak Trish a zbavit se Kass! Stačilo by, kdyby zahrál obě imunity, které měl, když to byla poslední šance a hotovo. Měl jasné finále s Trish, která neměla šanci. Nechápu jeho krok, ještě se budu muset kouknout na Secret Scene jestli tam bude něco, co by mi to nastínilo. Každopádně opouštím spekulaci o tom, co udělat měl/mohl. Pokud by se dostal na FTC , tak si myslím , že ho tahle zrada stála miliónový hlas od Trish + vážně doufám, že se do něj Trish na FTC pořádně obuje, což by ho mohlo hodně rozhodit a shodit před porotou. Vážně jsem nevěřil, že by Spencer měl šanci přežít do F4, ale nakonec vyhrál imunitu a ještě k tomu hlasoval s většinou ve svůj prospěch! To vše díky Tonymu, který si tímhle podle mě hru hodně posral. A nepřijde mi, že tahle porota je ta, co ocení hru toho, kdo je podrazil. Nedokážu si představit LJe, Jefru, Trish a Sarah, které zradil jak mu dají milion. Stejně tak jako Tashu a Jeremiaha proti kterým celou dobu šel. Možná bych si dokázal představit, že mu hlas dá Morgan (prakticky jí nic neudělal a nechtěla by, aby vyhrála Kass), možná ještě ta Sarah (s tím zrazováním se si jsou kvit) a ještě kdyby se někdo dokázal podvznést nad to, že je zradil, tak možná...
Co se týče Kass, tak jí stále nesnáším míň a míň, navíc jsem si v téhle epizodě i přál, aby nevypadala, což se mi stalo po dlouhé době. Ale na vítězství nemá, nesnáší jí poměrně dost porotců, přitom hraje docela slušnou hru. Myslím, že je pravda, že by se s aliancí Spencera, kterou zradila takhle daleko nedostala. Vzala velký risk a ono se jí to docela vyplácí, jenže přemýšlela s touhle strategií dopředu asi tak do F5, ne do finále. Udělala si, až moc nepřátel, než aby si to zvládla obhájit na FTC, pokud se tam dostane a myslím, že pokud by měl Tony nyní šanci vyhrát, tak ta jediná je zbavit se Spencera, takže pokud bych měl udělat nyní žebříček toho, jakou má, kdo šanci, tak je to:

A spoléhat na to že vyhraje IC?