Příspěvekod miky253 » 26 kvě 2014, 00:53
Vzhledem k tomu, že komentuji až takhle pozdě, tak už není moc co napsat, takže to vezmu stručně.
Příbuzní byli tentokrát docela fajn, protože se moc neprojevili (ačkoliv Spencerova sestra se klidně projevit mohla

) a samotná soutěž napínavá a zajímavá, ale nevím, proč byla pro Jeffa tak epic. I mně se při pohledu na soutěž okamžitě vybavil Shane, který lil vodu úplně někam jinam
Bohužel vyhrála Kass a do poroty se tak poroučel Spencer.
Bludiště se mi líbilo, ale stejně jako u první IC jsem měl problém s vítězem. Tentokráte jsem přál výhru Tonymu a když vyhrál Woo, tak už jsem si myslel, že dojde na nejhorší možné finále Woo x Kass. Naštěstí se to nestalo a Kass následovala Spencera. Sice jsem trochu doufal, že ve finále bude Kass a dostane pořádné kapky od poroty, ale když jsem měl vybírat mezi Kass a Tonym, tak jsem měl jasno o tom, že chci ve finále Tonyho. A navíc Kass dostala možná ještě účinnější kapky v Ponderose, kde ji celá porota vesele ignorovala.
Co se samotných hráčů týče, Spencer bohužel nezvládl IC a následovalo to, co muselo nutně následovat. Ale líbila se mi jeho obhajoba, když se snažil přetáhnout Tonyho a když Kass řekla, že by s Tonym do finále nechtěla, už jsem doufal v remízu. Každopádně Spencer se nemá za co stydět. Pro mě je to nejlepší hráč série, kterého určitě ještě ve hře uvidíme a podle ohlasů od diváků z USA ho může mrzet, že už CBS nevyhlašuje nejoblíbenějšího hráče.
Kass (ačkoliv vyřazení Spencera byl jediný logický krok) mě naštvala tím, že vyhrála IC a poslala pryč mého favorita. Ale líbilo se mi, jak s ní nakonec Woo vyjebal a dal jí krásně sežrat její přeběhnutí po sloučení
Samotný Woo pak jen potvrdil to, co předváděl celou sérii - tragická loutka. Jediné, co udělal, bylo to, že vyhrál dvě imunity a ukradl Spencerovi nápovědu. Jinak se jen vezl a bál se udělat jakýkoliv tah. A to, že si vzal do finále těžkého soupeře je sice hezké, ale do soutěže o milion to moc nepasuje. Gratuluji mu, že spláchnul 900,000 do hajzlu jen tím, že napsal čtyři písmena.
Tonyho jako vítěze respektuji a ačkoliv byl neskutečně paranoidní a často mě štvalo, jak moc měl zpovědí, vyhrát si zasloužil.
Na FTC mě nejvíc zaujala Trish, jejíž řeč měla vážně koule a pak taky Spencer, který neskutečně pomohl Tonymu. Jo, a LJ vypadal nějak duchem nepřítomen a je snad prvním soutěžícím v historii, který v civilu vypadá zbědovaněji než ve hře. Ale to už jen opakuji to, co už tady určitě zaznělo...
Survivor: Rich (s01, s08), Colby (s02, s08, s20), Rob (s04, s08, s20, s22), Christa (s07), Eliza (s09, s16), Stephanie (s09, s10, s20), Tom (s10, s20), Shane (s12), Aras (s12, s27), Cirie (s12, s16, s20), Ozzy (s13, s16s, s23), Yul (s13), Penner (s13, s16, s25), Parvati (s13, s16, s20), Yau-Man (s14), Earl (s14), Amanda (s15, s16, s20) James (s15, s16, s20), Corinne (s17, s26), Coach (s18, s20, s23), Russel (s19, s20, s22), Brenda (s21, s26), Stephanie (s22), Phillip (s22, s26), Troy (s24), Malcolm (s25, s26), Reynold (s26), Hayden (s27), Ciera (s27), Vytas (s27), Spencer (s28), LJ (s28)
Big Brother: Britney (s12), Enzo (s12), Hayden (s12), Matt (s12)
Vyvolení: Vladko (s01, s04), Jindřich (s01), Milan (s03), Dominik (s03), René (s03)