Příspěvekod rhee » 15 pro 2013, 11:44
Laura opět excelovala na RI, už se z toho stává dost velký stereotyp. Ještě, že už KONEČNĚ redemption island končí (kéž by skončil už po sloučení, od té doby stejně nemá co nabídnout...)
Tina podle mě udělala dobře. Sice hraje s dcerou, ale je tam především sama za sebe. A já osobně bych se na místě Katie cítila neskutečně trapně, kdyby mě padesátiletá matka rozdrtila v soutěži (pokud se téhle blbosti vůbec takhle dá říkat) a ještě se kvůli mě na konci obětovala. Kdyby Katie měla větší šanci se dostat do finále a případně vyhrát, tak ok. Jenže šance jsou u obou nulové. Stejně tak to, že by se jedna z nich vůbec vrátila do hry - Laura a Hayden jsou silná konkurence. I když... staly se už i divnější věci, obzvlášť na RI, kde jsou samé pseudosoutěže. (a asi si začnu dělat čárky, kolikrát jsem už tu otřesnou soutěž se skládáním dřívek viděla, nebude mi na to stačit ani papír A4!)
Naopak musím pochválit soutěž o imunitu, návrat ke stylu starších sérií. Byla dlouhá, napínavá, fyzicky náročná s těžkým zakončením u skládačky

Ciera je ten poslední člověk, od kterého bych čekala výhru. Tím se navíc zhroutilo moje přání, že by šla po kmenovce domů. Ehm, na slavný redemption island. Ale tak, přeju jí to, aspoň si trošičku zlepšila reputaci po všech těch špatných výkonech, co doposud předváděla. Ne, vlastně lžu, nepřeju jí to

Už několikrát jsem psala, že ji od začátku nemám ráda, důvody jsem už taky párkrát rozebírala. Nemůžu jí zase na druhou stranu upřít to, že je díky ní není průběh úplně jednoznačný. Je sice pravda, že už delší dobu to směřuje k docela jisté final 3, ale aspoň bylo několik zajímavých kmenových rad, kde měl člověk aspoň naději, že se něco třeba změní. A ten pochod Tysona k milionu dolarů není bezproblémový. To ale nemění nic na tom, že ten milion stejně v příští epizodě vyhraje. Už jenom kvůli výbušné povaze Gervase, který se rozeřve na porotu a tomu hadru jménem Monica. Ona se na FTC potopí odpověďmi sama, nebude to za ni muset dělat Tyson. V soutěžích výborná, v tom ostatním hrůza... paní paranoia, paní rádobytaktička.
Doufám, že se z RI vrátí Hayden (sice ve hře stejně pobude jenom chvíli, respektive do doby, než nevyhraje imunitu), ale tipuju to spíš na návrat Laury. Ten bych ještě překousla. Sice se mi v průběhu hry dost zprotivila, ale hraje slušně a na RI je neskutečná.
Survivor -
Hatch (S01, S08), Lex (S03), Brian (S05),
Andrew (S07), Fairplay (S07),
Boston Rob (S08, S20, S22), Ami (s09),
Tom (S10, S20), Stephenie (S10, S20), Gary (S11), Terry (S12),
Yul (S13),
Penner (S13, S16, S25), Peih-Gee (S15), Cirie (S16), Parvati (S16, S20), Ace (S17), Randy (S17), Stephen (S18), Russell H. (S19), Marty (S21), Jim (S23), Denise (S25), Malcolm (S25, S26),
Vytas (S27), Tyler (S30)
Face Off - Conor, Tate, Gage (S01), RJ, Ian, Rayce (S02),
Laura,
Roy, Rod, Derek, Alana (S03),
Anthony, Kris, Eric F., Wayne (S04),
Tate, Laura, Roy, Frank (S05), Tyler, Rashaad, Daran (S06),
Cig, George, Rachael, Sasha (S07), Emily, Logan, Adam (S08) Jasmine, Jordan, Ben, Nora (S09) Rob, Anna (S10)