Velké zklamání z "All-stars" výběru. Spokojená jsem jen ze 4 týmů, zbytek tam v podstatě nemá co dělat (buďto vyloženě sáhnutí vedle nebo "jen" zbytečné zaplácnutí místa).
Afganimals
Jasní favorité pro druhou šanci - finále jim uniklo jen o vlásek, závod si užívali, byli výrazní a opravdu mě bavili.
Twinnies
Mnohými zatracované, druhou šanci v TAR si zasloužily (z jejich účasti v Survivoru jsem už rozpačitější).
Mark a Bopper
Mí favorité ve své sérii, velká škoda, že Bopper nakonec nemohl nastoupit a místo něj se vrátila už potřetí Mallory, jejímuž vystupování jsem nikdy nepřišla na chuť. Whatever.
Dave a Connor 
Ačkoliv ve své sérii vypadli poměrně záhy, pozvánka do All-stars se dala čekat. Mají příběh, překonávali se, dokázali si poradit. A ač mi otec moc sympatický nebyl (na pofňukáváním na těžkými ranami osudu pořád dokola vážně moc nejsem), synovi jsem fandila.
Joey a Meghan
Pro mne nepříliš zajímavý tým, čekala jsem, že to budou více roztáčet a užívat si. Ale jo, snaha byla.
Carolyne a Jennifer
Pro mne nezajímavý tým.

Raději potřetí vidět
Dustin a Candice (které mě v obou svých účastech bavily maximálně) nebo vrátit
Nicole a Kim.
John a Jessica
Ač mi bylo Jessiky vcelku líto, toho tragéda bez špetky náhledu na realitu podruhé vidět nechci.
Brendon a Rachel
Na BB se nedívám, v TAR si je pamatuju leda jako nevyčerpatelný zdroj hysterie.
Margie a Luke
První návrat si zasloužili, druhý ale rozhodně ne.
Globetrotters
Nikdy jsem je extra nemusela, v první sérii bavili, ve druhé už tak ne.

Raději bych viděla
Chippendales.
Jet a Cord
V jejich první sérii jsem jim fandila a bavili mě, ve své druhé ale vypadli příliš brzy a úspěch (a ani zábavu pro diváka) nezopakovali. Zbytečně zabrané místo.

Raději
Andy a Tommy.Druhou šanci by si zasloužili i za 23. sérii
Brandon a Adam (vypadli brzy, ale na základě Double U-Turn, jinak byli schopní, zábavní a závod si užívali, navíc by CBS mohla zkusit něco vytěžit z jejich případně konfrontace s Afganimals) nebo
Tim a Marie (ač tedy chápu, že by do toho podruhé nešli), nebo když zabrousíme ještě dál
Brook a Clare (17),
Brian a Greg (7),
Lena a Kristy (6) a
Colin a Christie (5).