Příspěvekod milan » 02 led 2016, 11:20
10 mužov: Joel (S1), Keith (S2), Silas (S3), John (S4), Brian (S5), Burton (S7), Ryan O (S7), Ian (S10), Coby (S10), Aaron (S15)
10 žien: Michelle (S14), Danni (S11), Julie (S9 - žiaľ nesplniteľné, vďaka Probst!!! že si do nej strkal!!!), Darrah (S7), Christa (S7), Heidi (S6), Deena (S6), Helen (S5), Teresa (S3), Gretchen (S1)
Viem, že to nieje zoznam tých Ačkových hráčov, alebo to o čom je tento topic, problém je ten, že CBS zrecyklovala niektorých hráčov v sériach, kde ich mohla vynechať (S27 napr. alebo HvV), kde niektorým dali až 2-3 šance na návrat (napr. Rupert), a tak podobne, práve na úkor týchto hráčov, ktorí sa najskôr už nikdy neobjavia v Survivor, ale ich herný potenciál bol napr. podľa mňa vyšší ako pri caste sérii 27, 28 (29-31 som nevidel), alebo v tých predošlých kde vracali navrátilcov.
Píšem to hlavne preto, lebo ma zarazil návrat Tiny v S27, alebo iného víťaza Arasa, či milión krát zrecyklovaného Ruperta, alebo že sa do minulej série nedostala Teresa, či taký Shane alebo nedali šancu napr. Brianovi zo S11, alebo Cobymu zo S10.
A pretlačili tam hráčov za posledný rok-dva. Neskutočný hnus, rovnako som žasol nad výberom Favoritov v S26, ktorí nesiahali ani po členky zostave 5 rokov dozadu (o 10 sérii dozadu), zo S16.
Namiesto niektorých návratov aj typu Mariano (ktorého mám veľmi rád), alebo Ruperta (ktorého neznášam), mohli využiť voľbu niekoho zaujímavejšieho a tieto VEĽKÉ mená šou nechať na epickejšiu sériu. Takto si neviem predstaviť, že si niekto bude pozerať sériu, kde bude po 5x Mariano, alebo Rupert, či malý troll Russell s rovnakou taktikou, alebo hráči čo vyhrali sériu ani nevedia ako, s nulovou charizmou a stratégiou (ako Tina, alebo Aras). To je vlastne aj jeden z dôvodov prečo ma svojho času Survivor omrzel (+ ešte veľa vecí ohľadne editu, súťaži a prístupu Probsta). Ak by ale vrátili povedzme 60% toho castu čo som vypísal, tak by ma to potešilo rovnako ako druhá šanca pre Jeffa v S31.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)