Epizoda 7
31.8.2025
AU Survivor 2025 (2): Australia vs. The World - EP07
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
AU Survivor 2025 (2): Australia vs. The World - EP07
Nádhera! Zatím asi nejšťavnatější epizoda a masterclass Parvati!
Vlastně to od Tommiho nebyl špatnej nápad jít proti US players, ale realizace byla strašná a Lisa jako spojení World s Aussie se úplně nepovedlo
Celkově palec nahoru Aussies kteří se zvládli zvednout a ve svůj prospěch obrátili strašnou hru World players a odvrátili pozornost od sebe.
První kmenovka bláznivá a Parvati nádherně využila imunitu a výhodu který má v držení, Cass ukázkově spálila vlastní HII a šla do poroty..Bohužel zrovna jediná použitelná World hráčka..
Druhá kmenovka a Tommi se ze zoufalosti opět pokoušel realizovat svůj plán, ale dvě hráčky, jedna HII a hrozba že Parvati "trefí" hráče s další HII to myslim rozhodla už předem. Lisa je absolutně nejtragičtější hráčka této řady, nedivím se že NZ Survivor skončil po její sérii, pár dnů před koncem chceš odstoupit ze hry, že "jakože" zachráníš svýho spojence?
běž do píči. I JLP bezprostředně reagoval tak že jsem si v křesle řekl "oooh, tak ten má z Lisy taky dost", zajímalo by mě co se ještě třeba událo na pozadí a jestli někde tam není důvod konce JLP.
Jo, rozjelo se to dobře, když se mi do hlavy nevkrádají myšlenky o tom jak je to krátký a že ty různý disproporce (národnostní, pohlaví) trošku tu hru narušily, tak je to poslední díly slušná podívaná.
Vlastně to od Tommiho nebyl špatnej nápad jít proti US players, ale realizace byla strašná a Lisa jako spojení World s Aussie se úplně nepovedlo
První kmenovka bláznivá a Parvati nádherně využila imunitu a výhodu který má v držení, Cass ukázkově spálila vlastní HII a šla do poroty..Bohužel zrovna jediná použitelná World hráčka..
Druhá kmenovka a Tommi se ze zoufalosti opět pokoušel realizovat svůj plán, ale dvě hráčky, jedna HII a hrozba že Parvati "trefí" hráče s další HII to myslim rozhodla už předem. Lisa je absolutně nejtragičtější hráčka této řady, nedivím se že NZ Survivor skončil po její sérii, pár dnů před koncem chceš odstoupit ze hry, že "jakože" zachráníš svýho spojence?
Jo, rozjelo se to dobře, když se mi do hlavy nevkrádají myšlenky o tom jak je to krátký a že ty různý disproporce (národnostní, pohlaví) trošku tu hru narušily, tak je to poslední díly slušná podívaná.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
Zpět na „Australian Survivor 2025 (2): Australia vs. The World“