TAR S1 (CAN) - Epizoda 6
TAR S1 (CAN) - Epizoda 6
6. epizoda
- hozu
- A fan of Stephenie LaGrossa
- Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04
Re: TAR S1 (CAN) - Epizoda 6
(Saskatchewan → Quebec)
No ti je zase potrápili, ač dneska to bylo ještě "jednodušší" řekl bych (no příště jim to očividně vrátí
) V podstatě to dost stálo na znalosti francouzštiny.
Překvapilo mě prohození detour a roadblocku.
Timové opět víc štěstí, než rozumu, ale mě ten tým v podstatě nevadí, takže za jejich záchranu jsem i rád. Ostatně dalo očekávat, že to opět musí přijít. Jet a Dave opět poměrně proletěli závodem, ale ne až tak suveréně jako minule. Jody a Cory stále větší favoriti. Jejich doběh s Doktory poměrně optimisticky nabudil, že v nějakém závěrečném finiši nejsou ztracení. Holly se dneska překvapivě držela. Vanessa a Celina to zase nějak vyhaluzily
Těším se co bude dál!
No ti je zase potrápili, ač dneska to bylo ještě "jednodušší" řekl bych (no příště jim to očividně vrátí
Překvapilo mě prohození detour a roadblocku.
Timové opět víc štěstí, než rozumu, ale mě ten tým v podstatě nevadí, takže za jejich záchranu jsem i rád. Ostatně dalo očekávat, že to opět musí přijít. Jet a Dave opět poměrně proletěli závodem, ale ne až tak suveréně jako minule. Jody a Cory stále větší favoriti. Jejich doběh s Doktory poměrně optimisticky nabudil, že v nějakém závěrečném finiši nejsou ztracení. Holly se dneska překvapivě držela. Vanessa a Celina to zase nějak vyhaluzily
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
-
lord_night
- V.I.P.
Re: TAR S1 (CAN) - Epizoda 6
Jsi-li z Kanady a neumíš francouzsky, tak si tak trochu ztracen, ta jazyková bariéra dělá své. Každopádně etapa dobrá. Ten vtípek se Jetovi & Daveovi povedl
Tihle kluci se jasně stávají favority, opět etapou prolítli. Vanessa & Celina ty snad ani nevědí, jak to dělají, ale pořád se drží na dobrém umístění. Jody & Cory mi dělají radost, ten doběh s doktory, i když je tam omezení, tak v tomto případě to není znát - spíš se bojím další etapy, když budou muset šplhat do Zastávky někam na horu nebo co. A k Timům se snad ani nebudu vyjadřovat, ty maj víc štěstí než rozumu, podruhé poslední a opět nevylučovací etapa, jestli to tihle týpci nakonec vyhrajou tak taky nebudou vědět jak
Jinak teda když dělali týmy ty palačinky - překvapuje mě, jak jsou ty ženský úplně levý, kdežto chlapci si to dávají s přehledem.
The world is waiting for you!!!
Zpět na „The Amazing Race S1 (CAN)“