Příspěvekod honzavohralik » 29 bře 2014, 19:37
Survivor - Vždycky jsem si říkal, že tohle je něco do čeho bych fakt rád šel, jo strašně rád bych si zahrál, ale myslím, že bych tu RS už pak ani nechtěl sledovat. Stačil mi rozhovor s RC a už mám na tu show naprosto jiný názor a myslím, že vidět do zákulisí by to jen zhoršilo. Navíc, nemluvím o tom, kolik bakterií a nemocí musí mít soutěžící i přes očkování po skončení. Přežil bych jíst rýži a ryby, spát někde venku a s deštěm by to asi bylo horší, ale dal bych to. Nicméně, do Survivora by zřejmě jako asthmatika a alergika nevzali, takže to řešit nemuísm.

The Amazing Race - Strašně mě mrzí, že se zrušilo to, co se plánovalo už od roku 2006 - The Amazing Race Central Europe od AXN, TAR je reality show, do které strašně chci, ale nejsem Američan takže bohužel nic.

Dokonce mám i vymyšlené s kým bych tam šel.

VyVolení/Big Brother - Vyvolené už ani nepovažuju za RS, 4. řada mě tak zklamala, koukal jsem na to jen, když jsem se chtěl zasmát hloupé Romaně. Nikdy bych tam nešel, protože u nás se RS neberou tak jako třeba v USA mi přijde a lidé si z vás pak jen dělají srandu. Big Brothera bych zvažoval více, protože tahle show má, alespoň úroveň, ale i tak spíše ne.
Takže jedinné, kam bych se hlásil by bylo TAR.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)