Kterých reality show bystte se zúčastnili, kdyby jste mohli?

Nevíte kam to napsat? Hoďte to sem.
bobkova.lucka
Překladatel

Kterých reality show bystte se zúčastnili, kdyby jste mohli?

Příspěvekod bobkova.lucka » 27 srp 2013, 20:59

Survivor - do letošních prázdnin jsem si myslela, že bych se ho chtěla zúčastnit. Ale slaná voda zasychající ve vlasech, prahnoucí slunce a komáří štípnutí mě od toho odradily.

TAR - spíš ne. Můj orientační smysl je roven nule a ke všemu nesnáším adrenalinové zážitky a spěch.

Farma - asi taky ne. Jsem na to moc líná a prostě holka z města, ze zvířat mám strach.

Big Brother a VyVolení - asi bych do toho nešla. Kamery na každém kroku - to není nic pro mě.

No jo, jsem poseroutka :oops:
Survivor
Beauty and the Geek

Earl
A fan of Kelly Shinn

Re: Kterých reality show bystte se zúčastnili, kdyby jste mo

Příspěvekod Earl » 27 srp 2013, 21:02

Survivor - možno aj hej, pre skúsenosť
TAR - určite áno
BB/Vyvolení - len do americkej verzie BB
Farma - nie, na môj vkus moc zabíjania zvierat a až príliš veľa chlastu
Obrázek

MBej
A fan of Chilltown

Příspěvekod MBej » 27 srp 2013, 21:06

Survivor - stoprocentně
BB - klidně
TAR - prý mám skvělou orientaci, kdybych zlepšil fyzičku, tak bych do toho určitě šel :D
Big Brother: Dr. Will (S2/S7), Mike Boogie (S2/S7/S14), Danielle Reyes (S3/S7), Janelle (S6/7/14), Kaysar (S6/S7), James (S6/S7), Dick (S8/S13), Danielle Donato (S8/S13 Rachel (S12/S13), Britney (S12/S14), Frank (S14), Elissa (S15)

Rooting for Kim, Sophie, Denise, Parvati, Tyson, Yul, Jeremy and Natalie - Survivor S40

"...looks like flesh on the outside, you rip it open and it's just CIRCUITRY and WIRES..."

Ezechiel
Persona non grata
Nejoblíbenější série: PI, HvV, Palau, Afrika, Vanuatu
Nejoblibenější hráči: Denise, Penner, Tom W.
Nejméně oblíbené série: Micro, RI, Markézy, Thajsko, Fiji a blíží se Guatemala a Nikaragua

Příspěvekod Ezechiel » 27 srp 2013, 21:11

Survivor ano , ale měl bych strach. Ono to asi není sranda.

TAR - jedině s přítelkyní, jinak ne, nesnáším moc přesuny a dlouhé lety

ostatní, určitě ne, neměl bych na to morálku

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 27 srp 2013, 21:13

Vyvolení, ale ten lážo-plážo čo ide v CZ, ten Dom Snov je odpad čo do pravidiel aj diania, a keď čumím na Farmu S4 a vedel, že tam bude tá Janka, tak by som šiel aj tam :mrgreen: ale samozrejme len na týždeň sa pozrieť, by som tam sabotoval všetko.
Bol by som hajzel v hre, vo VV by som si vytieral ich zubnými kefkami zadok, zbalil by som jedlo do vriec od koša a prehodil cez strechu, spodné prádlo by som im napopril a ochutil inými pikantnými koreninami.
Proste robil samé dobré veci, aby mi ľudia posielali SMS a ja by som mohol potom 5 miliónov zdaniť a zvyšok prejebať na kurvy, fet, alkohol a samé dobré veci 8)
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lamik.lamity » 27 srp 2013, 21:49

Určitě do Survivora a TAR, pak bych si spíš radši vyzkoušel ty nepřímo reality-show = soutěžní pořady jako například Wipeout
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

carneval
Nejoblíbenější série: Cook Islands
Nejméně oblíbené série: Panama, Micronesia

Příspěvekod carneval » 30 srp 2013, 11:51

Ezechiel píše:Survivor ano , ale měl bych strach. Ono to asi není sranda.

taky bych Survivor chtěl zkusit, byla by to zkouška sebe sama --> žrát tam brouky, spát v zimě a v mokru a nemít žádnou hygienu je určitě peklo a zajímalo by mě, jak bych v takových podmínkách ustál :shock:

TAR bych klidně taky zkusil, musí to bejt zážitek (i když některý díly, kdy se plácaj v Africe nebo Indii a lidi jim doslova lezou žebrat do aut musely být náročný)
Personal Favorites: Terry Deitz, Yul Kwon, Becky Lee, Michelle Yi, James "JT" Thomas Jr.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.

Ferenc
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Australia, All Stars, Cook Islands, Micronesia, Tocantins, Redemption Island, One World, Cagayan
Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Colby, JT, Malcolm, Marcus, Parvati, Danielle, Amanda, Stephenie, Erinn, Kim Spradlin, Hayden, LJ
Nejméně oblíbené série: Thailand, Vanuatu, San Juan Del Sur

Příspěvekod Ferenc » 31 srp 2013, 13:13

Survivor- Samozřejmě že ANO
TAR- této také ANO a nevím koho bych sebou vzal do dvojice
BB/VyVolení- toto NE nelíbí se být tak dlouho zavřený v domě a kamery všude nic pro mě
Farma- o této show moc nevím ale určitě bych se jí nezůčastnil takže NE
Survivor-S01-Richard|S02-Colby, Jerri, Amber|S03-Lex, Tom, Kelly|S04-Boston Rob|S05-Robb, Erin|S06-Jenna, Heidi, Matthew, Rob C.|S07-Sandra, Andrew, Darrah|S09-Eliza, Brady|S10-Bobby Jon, Stephenie, Tom|S11-Danni, Gary|S12-Danielle, Terry, Aras|S13-Yul, Parvati, Jonathan|S14-Earl, Yau-Man, Michelle|S15-James, Amanda, Ashley|S16-Natalie|S17-Marcus, Matty, Corinne, Ace|S18-JT, Stephen, Erinn, Sierra, Coach|S19-Erik, Brett, Laura|S21-Brenda, Marty, Alina|S22-Grant, Andrea, Stephanie|S23-Jim, Mikayla|S24-Chelsea, Kim, Troy|S25-Malcolm, Denise, RC, Jeff, Angie, Pete|S26-Reynold, Hope, Allie|S27-Vytas, Hayden, Ciera|S28-LJ, Spencer, Tony|S29-Jeremy, Natalie

The Amazing Race-S01-Rob & Brennan, Kevin & Drew|S02-Blake & Paige|S03-Derek & Drew|S04-Jon & Al|S05-Colin & Christie|S06-Hayden & Aaron|S07-Uchenna & Joyce, Rob & Amber|S09-BJ & Tyler, Eric & Jeremy|S10-Tyler & James, Dustin & Kandice|S12-TK & Rachel|S13-Nick & Starr|S14-Victor & Tammy|S15-Flight Time & Big Easy|S16-Jet & Cord

BostonRob

Příspěvekod BostonRob » 31 srp 2013, 14:21

takže jak jsem na tom já

Survivor - ANO jen bych potřeboval zlepšit fyzičku (hmys a smrad bych nějak překousl), nedostatek jídla mi naštěstí vůbec nevadí.
TAR - ANO ale potřeboval zlepšit fyzičku (jako u Survivoru) ,bohužel taky nevím koho bych si vzal do dvojice. Orientaci mám skvělou. Řidičák mám. Problém je Angličtina takže bych ji musel ještě vypilovat tohle nebo vzít někoho kdo ji umí skvěle :)
BB/VyVolení - NE nedokázal bych vydržet s několika lidma tak dlouho. Navíc všude kamery to fakt ne.
Farma - NE fyzická práce by nebyla problém, ale nikdy mě to nezaujalo že bych do toho šel navíc mi vadí zabíjení zvířat . Ano v Survivoru jsou taky například odměna slepice a kohout ale vadí mi například velký dobytek.
Survivor: Rich (S1) Colby (S2) Ethan, Lex (S3) Brian (S5) Matthew, Jenna M. (S6) Rupert (S7) Rob M.(S8) Stephenie, Bobby Jon (S10) Stephenie (S11) Terry (S12) Yau-Man (S14) Amanda (S15) Parvati (S16) Russel H.(S19) Parvati (S20) Rob M. (S22) Penner, Skupin (S25) Spencer, Tony (S28) Mike (S30)
FARMA: SK Rado (S2) Ján (S4) Tomáš (S7) Miro (S8) Šimon (S9) Milan, Dominik (S10)
VYVOLENÍ: Vladko (S1) Milan (S3) Vladko (S4)
Další soutěže, které sleduji: The Amazing Race, Masterchef USA, Masterchef Junior , Hell's Kitchen
TOP seriály: Game of Thrones, The Walking Dead, Orange Is the New Black
TOP minisérie: Chernobyl, 11.22.63

Obrázek

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 31 srp 2013, 14:48

Kamery v BB/VV nie sú vôbec problém:
a) točiť pri potrebe Vás môžu aj v Survivor (podpíšte zmluvu, ale je to rodinný program, takže to do TV nedávajú)
b) toaleta je v BB snímaná ale zábery sú používané iba ak tam plačete a niekto Vás utešuje kvôli konfliktu v dome a podobne, prípadne ak by ste tam súložili tak by to prepli, čo sa týka potreby tak to rešpektujú aj tam.
c) sprchovanie som už spomínal vyššie, zase na druhej strane sprchovať sa nahý mi príde viac normálne a lepšie pre hygienu, ako keby som si mál šmátrať v rozkroku (alebo baby + ešte na hrudníku) oblečený do špinavých veci (Survivor).
v BB/VV sa podobné zábery dostávajú max. do nočnej show (posledná séria BB je dokonca nočná show live, takže sa môžete pokojne pozerať hodiny na ľudí ako kecajú o hovadinách, podobné zostrihy naj vecí z dňa boli v predošlých sériach)
Čo sa týka Live streamu, tak cez deň majú zakázané riešiť sex, vulgarizmy a ani kamery Vás nebudú snímať, keďže program môžu sledovať aj ľudia pod 18 rokov. (kuknite si niekedy stream VV, zapnite za 5 minút 22:00, ešte vám pôjde ok, a hneď vám vyskočí o 22:00 info, že či máte 18 a viac rokov).
Čo sa týka platených veci (BB má platený Live Feeds, teda aspoň U.S.) tam s takými videami počítať musíte.
Je to reality show ktorá Vás sníma 24/7, zaleží aj na tom, či ide o prízemnú TV typu Markíza, JOJ, Nova, Prima a podobné veci bežne pustia (napr. kameramani a celkovo produkcia mohla byť normálna voči Nikol vo VV keď sa opitá pocikala, ale oni im schválne dávajú alkohol aby sa také veci diali - sex, vracanie, diskusia bez zábran).
Nikto ti ale nemôže prikázať, že máš piť, to je každého slobodná vôľa.

VV a hlavne BB sú skvelé čo do sociálneho experimentu, môžeš sa tam hrať s ľudskou mysľou, a pokiaľ ťa niekto fyzicky atakuje mal by podľa pravidiel letieť (žiaľ preto sa mi hnusí aj tá blbosť Dom Snov na JOJ, lebo útok tam už bol a ostalo to tak ako to ostalo)
V BB, či dokonca aj v tom HP, alebo Farme s takým niečim zľutovanie nikdy nemali, dokonca aj agresívne správanie v Survivor (S26) už malo svoje následky podobného charakteru.
Je to hlavne o show, o TV, niektoré show si držia istý štandard.
Čo sa týka Vyvolených, tak táto CZ verzie je ešte "čajová" oproti originálu z Maďarska, pamätám si niekedy v 2004, bolo kopec videí po nete ako tam mali sexuálne orgie.

Nezabúdajte aj nato, že do takých show sa hlásia väčšinou ľudia:
a) ktorí chcú prezentovať svoju sexualitu - Lacko
b) spraviť si promo - El Nino
c) ukázať aký sú borci a hrať to na kamery - Thomas
d) čisto len pre prachy
e) zo zábavy
f) účelovo vložené "hviezdičky" + s b) možnosťou kombinované - Vladko, Nikol

Nikto sa nehlási len tak, ja nemám nič ani proti jednej skupine (myslím dôvody), to či mi sadnú v hre je už vec druhá.
Len si položte otázku, do akej skupiny patríte vy.
Lebo je jedno aká je to show, každý tam ide pre niečo, a byť VEĽKÝ FANDA, neznamená automaticky, že prejdete napr. sitom Jeffa Probsta.

Ľudia v reálnom živote neznášajú ľudí ako Russell Hantz, ale práve takým fandia v hre. (Reunion Samoy)
Takže aj nielen chuť hrať je dôležitá ale aj herný štýl.
Ja som názoru že hra Russella je aplikovateľná na VV (kvôli hlasovaniu divákov), ale na sociálne hry typu BB, SURVIVOR, Farma (do finále) nepoužiteľná.
Čo sa týka TAR, tam je to viac menej o šťastí, jediná výhoda môže byť ozaj dobrá angličtina kvôli cestovaniu a možno ešte práca s mapou.

Trošku som pichol do off-topicu, ale kto to dočítal, asi pochopí načo som narážal...
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

honzavohralik
A fan of Twinnies

Příspěvekod honzavohralik » 29 bře 2014, 19:37

Survivor - Vždycky jsem si říkal, že tohle je něco do čeho bych fakt rád šel, jo strašně rád bych si zahrál, ale myslím, že bych tu RS už pak ani nechtěl sledovat. Stačil mi rozhovor s RC a už mám na tu show naprosto jiný názor a myslím, že vidět do zákulisí by to jen zhoršilo. Navíc, nemluvím o tom, kolik bakterií a nemocí musí mít soutěžící i přes očkování po skončení. Přežil bych jíst rýži a ryby, spát někde venku a s deštěm by to asi bylo horší, ale dal bych to. Nicméně, do Survivora by zřejmě jako asthmatika a alergika nevzali, takže to řešit nemuísm. :D

The Amazing Race - Strašně mě mrzí, že se zrušilo to, co se plánovalo už od roku 2006 - The Amazing Race Central Europe od AXN, TAR je reality show, do které strašně chci, ale nejsem Američan takže bohužel nic. :D Dokonce mám i vymyšlené s kým bych tam šel. :D

VyVolení/Big Brother - Vyvolené už ani nepovažuju za RS, 4. řada mě tak zklamala, koukal jsem na to jen, když jsem se chtěl zasmát hloupé Romaně. Nikdy bych tam nešel, protože u nás se RS neberou tak jako třeba v USA mi přijde a lidé si z vás pak jen dělají srandu. Big Brothera bych zvažoval více, protože tahle show má, alespoň úroveň, ale i tak spíše ne.

Takže jedinné, kam bych se hlásil by bylo TAR.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)

TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)

BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)

BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)

Zpět na „Volná diskuze“