Big Brother 16 - EP10

June 25, 2014 - September 24, 2014
milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Big Brother 16 - EP10

Příspěvekod milan » 07 črc 2014, 18:06

Episode 10
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

k.g

Re: Big Brother 16 - EP10

Příspěvekod k.g » 17 črc 2014, 13:01

Rozhodně zajímavej díl, VETO soutěž luxusní, hodně mě bavila, nakonec epizoda skončila dle očekávání, ale už bylo nečase aby se Devin pakoval , i když se stát může ledaco...
Nejvíc jsem nedával Caleba, je to tragéd jak sviňa, Amber je pěkná kočka, ale za tohle nestojí, ještě si tím ublíží, což se stalo. Myslel jsem si že CountryBoy bude chytřejší, nemá podalianci, a už teď je next to GO !
Za to Cody a Derik a Zach se mi líbí víc a víc každou epizodou :D , Zach to zabil tou lží :D
Fail Jocasty mě nijak nepřekvapuje, ale to co předvedla na konci bylo až moc! Věřím že ji to potěšilo, ale myslím že přehrávala...
Když se tak zamyslím, nejlépe rozehrané to má Christine, Donny a možná Cody ! Christine je jaksi u všeho, Donny je absolutně v prdeli co se týče strategie a informací v domě, ale mají ho rádi no a Cody je playboy, na kterého letí všichni, je krom Caleba mimo radar, na sportovce hraje pěknou underradar hru! ZaCH O PROTI němu má více prořízlou pusu, což mě se líbí víc, ale všiml jsem si, že ho taktéž v domě mají rádi... no a Derek - ten mě překvapil nejvíc. Momentálně mám pocit že je absolutně nejmocnější člen domu, nějak ho všichni berou, je dost chytrej, je team America, a myslím že pokud se dostane dál, bude to ON, kdo odkráčí s půl melounem !

O Victorii , Britany , Haydenovi jsme se opět nic moc nedozvěděli ...
Frankie je zmrd, kterého někteří prokoukli, doufám že půjde co nevidět. Nevím jak to je ve skutečnosti, ale nevšiml jsem si, že by měl nějak nejlepší sociální hru, jediné co ho od vyřazení může ještě zachránit je TEAM america :( která je tam na hovno a sere mě že je v ní ON ! :cry:
FAN of Survivor South Africa: SEASON 5 - South-China SEA, Champions

Masarka14
A fan of Amber Borzotra

Příspěvekod Masarka14 » 17 črc 2014, 13:58

k.g píše: no a Derek - ten mě překvapil nejvíc. Momentálně mám pocit že je absolutně nejmocnější člen domu, nějak ho všichni berou, je dost chytrej, je team America, a myslím že pokud se dostane dál, bude to ON, kdo odkráčí s půl melounem !

Jako jo. Ale zase Devin byl taky nejmocnější člen, i když trochu jinak :D. Uvidíme.

Teď bych byl vážně radši kdyby Devin nevypadl a vypadla ufňukaná Jocasta! Bože :D.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George

Earl
A fan of Kelly Shinn

Příspěvekod Earl » 17 črc 2014, 15:55

Nemá cenu písať nejaké zdĺhavé komentáre keďže sa to tento týždeň točí len okolo Devinovho vyhadzovu, ktorý je teraz viac menej istý. Jocastin výstup bolo niečo hrozné, dúfam, že to bolo pod vplyvom liekov inak moja obľuba k nej rapídne klesne.

Najviac s celého dielu ma ale pobavil Caleb, Cody a Amber, milostný trojuholník, ktorý si onedlho pôjde po krku, aspoň podľa mňa Amber a Cody budú chcieť Caleba odstrániť.

Pár vecí čo ma ešte pobavilo :D
Nicole-frog.jpg

Bez názvu.png
Obrázek

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 17 črc 2014, 18:03

Jocasta a jej afekt... normálne si ju viem predstaviť vo filme Borat, ako je Borat práve medzi čiernymi veriacimi, všetky tie teatrálne gestá, lord tam, lord tu a podobne... mám pocit, že sa ešte ani nestalo, žeby niekto nehral PoV kvôli chorobe z nominovaných, pri BotB som nejak nezachytil, žeby jej bolo zle, myslím, že bola chorá, ale trochu aj tomu pridala, aby ju ľutovali, veď bola v nominácii, niečo ako keď niekto fúkne do Neymara a ten preletí tri metre a zvíja sa ako pri dvojitej fraktúre... keď videla Donnyho s VETOm tak pomaly že tam nezačala tancovať.
Caleb je druhý B.H, respektíve, ako som už spomínal pred časom vidím v ňom niečo z Alexa (BB9) a naháňa mi to strach, keď som už spomínal Borata, tak aj pri ňom nadviažem na niečo podobné... kto videl Harold & Kumar Go to White Castle (Zahulíme, uvidíme) a scénu s balíkmi z juhu, tak pochopí...
Donny celkom heroický výkon, znova podceňovaný a znova vyhral... verím tomu, že si spraví len terč na chrbte. 2 z 3 PoV vyhrať nieje zlé. Celkom sa mi pozdáva, že by na ďalší týždeň letel Caleb, prípadne Frankie, bude záležať na hlasovaní Ameriky pre TA, tam má Frankie výhodu, ale pokiaľ naserie niekoho mimo tej aliancie tak môže byť v ohrození.
Toľko slobodných ľudí v dome a žiadna showmance? Samozrejme okrem Caleba po večeroch s fľakmi na slipoch pri snívaní o Amber... je to vážne Big Brother... v takom čase už v BB15 Kaitlin v Live Feeds ukazovala rozkrok Jeremymu :mrgreen:
Konečne trošku Viki na obraze :mrgreen: inak som ani netušil že Zach je tiež žid, a aj, že Amanda z min. série je (i keď to priezvisko... mohlo mi cvaknúť).
Som zvedavý na nových HoH... tipujem Zacha a Haydena.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

Doki
A fan of Daniele Donato

Příspěvekod Doki » 20 črc 2014, 17:48

Nicole jako žába. :lol:
Caleb je fakt děsivý, pořád nechápe, že se Amber nelíbí.
PoV se mi hodně líbilo, jak jsem tak četl, tak úplně nové, takže :idea: . Pobavilo mě, jak Donny porazil Devina a všichni tleskali a jásali. :dance:
Jen souhlasím, že se kvůli další vyhrané soutěži stal hrozbou a myslím, že ho bude většinová aliance chtít brzo out.
I přesto, že věřím, že Jocastu potěšilo Veto, tak si myslím, že to bylo docela nucené, protože ji Donny dával Veto už v pokoji. Devin na špalku, myslím, že je asi docela jisté, že pojede domů, každopádně všechno se může otočit a byla by sranda, kdyby vypadl Caleb kvůli tomu, že zachránil Amber.

Zpět na „Big Brother 16 (U.S.)“