Survivor 31

Spoilery, Spoilery, Spoilery - diskuze bez zábran.
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

Re: Survivor 31/32

Příspěvekod brninho » 11 kvě 2015, 13:13

Fanoušci na redditu mají docela dobrej vkus, až jsem překvapenej :D Ono já si myslím, že běžným divákům, co o Survivor zavadí když přepínají kanály nebo si to zapnou jako kulisu k projíždění Twitteru, žehlení, atd. je celkem ukradený kdo tam bude a do hlasování moc zasahovat nebudou. Myslím, že tohle je spíš záležitost fanouškovské komunity, těch lidí, kteří sledují hráče na sociálních sítích, Borneo neviděli ne před 15 lety ale třeba si ho osvěžili před rokem, dvěma, třema...Aspoň v to doufám :D Oproti redditu se tam možná probojuje takovej Woo, kterej by mohl posbírat hlasy asijské komunity, jinak je to snad reálnej obrázek toho, kdo by mohl být v castu.. :D
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

XtttX

Příspěvekod XtttX » 11 kvě 2015, 14:52

Osobne si myslím že tých prvých 8 miest u žien by malo byť "istých"(nesúdim len podľa tohto hlasovania...), a je tu boj o tie posledné 2 miesta medzi Monicou, Sabrinou, Kelley a Kimmi. (Carolyn by mohla šokovať ale pochybujem, Natalie/Steph/Mikayla sú bez šance.)

Strašne, ale strašne dúfam že sa tam Kimmy dostane. Ak nie, tak vážne neviem... Totálne premrhaná príležitosť. :( Ktorá dáma by bola tá druhá je mi viacmenej jedno, mám ich rád všetky 3, ale asi by som uprednostnil Sabrinu, čisto z dôvodu že by bolo fajn mať v "All Stars" 2 afroameričanky.
Osobne si myslím že ten cast dá práve Kelley, veľa divákov pre ňu zahlasuje len z dôvodu že si ju ešte pamätajú a potrebujú tam niekoho naklikať aby im išiel odovzdať hlas. Aj medzi fanúšikmi má celkom veľa podporovateľov, viď "WTF" úspech v Miss Survivor.

U mužov to nie je také jednoznačné podľa mňa... Ten boj o posledných niekoľko miest zvádza možno aj 7-8 hráčov.
Ja hlavne dúfam že minimálne jeden z dvojice Terry/Andrew ten cast nedá, pri Spencerovi a Vytasovi to bohužiaľ nehrozí. Ako vážne, oni túto sériu zruinujú!!!! (Už teraz je verejné tajomstvo že Terry a Vytas majú dohodnutú alianciu. :vomit: )
Myslím že Woo sa do castu dostane, on je dosť obľúbený aj u fanúšikov, a priemerný divák za neho určite zahlasuje.

adesso
Redaktor Webu
Nejoblíbenější série: 6,7,10,13,20,25,26,28,30
Nejoblibenější hráči: Richard, Lex, Fairplay, Tom, Danielle, Parvati, Penner, Yul, Amanda, Coach, Russel H., Chelsea, Kim, Malcolm, Hayden, Tony, Mike H.
Nejméně oblíbené série: 4,5,8,9,14,21,22,29

Příspěvekod adesso » 11 kvě 2015, 15:08

Ale no tak...beru, že Kimmi je old school hráčka, ale už tehdy v Austrálii nic nepředvedla. To už radši uvidím znovu tu Kelly, u té šel vidět nějaký ten potenciál. A proč si myslíš, že by Spencer a Vytas zruinovali tu sérii? Ve svých sériích mi přišli jako jedni z nejschopnějších hráčů. Co se týče Terryho, tak ten si účast zaslouží jednoznačně víc než Savage? A Woo? Měl jsem ho rád, ale je to až moc velký dobrák, něco ve stylu Colbyho. Nevidím žádný plus co by sérii mohl dát, možná tak zábavný prvek, ale herně nic... :beer:
My Survivor TOP
Richard Hatch (1), Lex, Ethan (3), Paschal (4), Rob C., Matthew (6), Fairplay, Burton, Savage (7), Tom, Stephanie,(10), Rafe (11), Terry, Danielle (12), Parvati, Penner,Yul, Becky, Cao Boi (13), Yau-Man, Earl (14), Amanda, Courtney, Aaron,PG (15), Erik, Joel, Alexis (16), Bob, Corinne, Ace, Charlie, Randy (17), Coach, Stephan, Tyson, Sierra (18), Natalie, Russel Hantz,Laura (19), Brenda, Marty, Fabio, Jimmy J. (21), Stephanie, Grant, Phillip, Ralph (22), Jim (23), Chelsea, Kat,Kim (24), Angie, Skupin,Malcolm,Denise (25), Cochran, Andrea, Reynold (26), Cierra, Vytas,Hayden, Caleb (27), Tony,Woo,LJ, Spencer,Alexis, Morgan (28) Josh, Jeremy, Reed, Nataly (29), Max, Mike, Shirin, Hali (30)

S31 - Favorites:
Jeremy, Kelley, Stephen, Cierra

Obrázek

XtttX

Příspěvekod XtttX » 11 kvě 2015, 16:21

adesso píše:Ale no tak...beru, že Kimmi je old school hráčka, ale už tehdy v Austrálii nic nepředvedla. To už radši uvidím znovu tu Kelly, u té šel vidět nějaký ten potenciál. A proč si myslíš, že by Spencer a Vytas zruinovali tu sérii? Ve svých sériích mi přišli jako jedni z nejschopnějších hráčů. Co se týče Terryho, tak ten si účast zaslouží jednoznačně víc než Savage? A Woo? Měl jsem ho rád, ale je to až moc velký dobrák, něco ve stylu Colbyho. Nevidím žádný plus co by sérii mohl dát, možná tak zábavný prvek, ale herně nic... :beer:

Zoznam vecí ktoré Kimmy nepredviedla v Austrálii:
- kecy o masturbácii už v 1. noc :love:
- vegetariánska story, vzdanie, no následné epické vyhranie imunity pre svoj kmeň v žracej súťaži :love:
- pravidelné zrútenia kvôli vraždám hydiny :love:
- priateľské vzťahy s členmi konkurenčného kmeňa, aka predčasná pomsta za jej vylúčenie :love:
- Don't wave your finger in my face! :love:

Vytas aj Spencer sú nielenže nesympatickí, ale aj výrazne preceňovaní.
Z BvW si už takmer nič nepamätám, tú sériu som vlastne ani poriadne nepozeral pretože bola hrozná.
Spencer však počas celej hry spravil len to, že presvedčil paranoidného Tonyho aby sa zbavili Jefry. Inak ho cez celú hru ťahala Tasha, resp. ho pred vylúčením vždy zachránil niekto kto sa nevolal Spencer. Jeden z najhorších underdogov...
Nedá mi nespomenúť HII fail, a jeho "úžasnú" reč na FTC, ktorá pramenila práve z jeho strápnenia pri tejto akcii. (Aj preto v tejto sérii potrebujeme Wooa!!!) Drsné keci na začiatku, Charlie Brown v hre.
Aj samotná Kass priznala že Spencera zachránil Jeff Probst, keď ich na TC 2 hodiny presviedčal aby vylúčili J'tiu.
Plus Spencer je prakticky S26 Cochran tejto série, pretože už teraz má alianciu z polovicou výberu. Viď "obťažovanie" hráčov na reunione SJDS s úmyslom budúcich úžitkov pri návrate.
Dokážem pochopiť prečo ho niektorí ľudia majú radi(ok, vlastne ani nie), ale od schopného hráča ma skutočne ďaleko.
Teším sa na jeho epický pád v S31. :)

brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines

Příspěvekod brninho » 11 kvě 2015, 16:26

On ten formát přímo vybízí k tomu si dělat nějáké aliance před hrou, ale myslím že to nebude až tak horký, Terry a Vytas nejsou žádné překvapení, očekával bych, že když ne teď, tak ve hře se k nim připojí Shane, stejně jako se dá spekulovat o spojení Tasha- Spencer, hráčů z WA, Stephen je do kampaně tak zažranej že si beztak dělá pozici a tak dále, a tak dále...Stejně se rozhodne až v campu a ty lidi, co hrají hru před hrou to dostihne, minimálně jak zmiňoval v rozhovoru s někým (myslím že s Jeffem V.) Rob, tak mimo zůstane dvanáct otrávených lidí, kteří různé můžou odkrývat tyhle předherní aliance...

Erik
Nejoblibenější hráči: Bobby Jon (10) Tom (10) Aras (12) Danielle (12) Yul (13) Penner (13) Yau-man (14) Erik (16) Marcus (17) Andrea (22) Kim (24) Carter (25) Malcolm (25) Hayden (27) Tony (28) Morgan (28)

Příspěvekod Erik » 11 kvě 2015, 18:40

No, Vytas a Terry to by byla hodně zajímavá podívaná. Pokračování Aras vs Terry. Zároveň bych hrozně rád vyděj souboj Velikána v boji o imunity proti druhé verzi Ozzyho, to by určitě stálo za to. Zároveň souboj 2 survivor nerdů Stephena a Spencera by byl úžasnej. A taky by mohlo nastat nejepičtější vyhrocení survivora: Kass a Shane v jednom kmeni. Představa jak Shane řve na Kass, který je sociální hra úplně u řiti je skvělá. Savage a Keith jsou co se týče chlapů celkem mrtvý váhy, strategie nic moc, žádný zábavný efekty, ale něco se mi na nich i přesto líbí. No a do týhle sebranky by ještě skvěle zapadnul pan fotbalista, kterej neumí do 5ti napočítat a až do svýho vyloučení by pevně věřil že má hru pod palcem. Osobně bych rád vyděl kmeny v tomto složení:
Kmen 1:
Terry
Stephen
Keith
Brad
Shane

Kass
Kelly (Borneo)
Carolyn
Spephanie
Ciera

Kmen 2:
Mike
Joe
Andrew
Spencer
Vytas

Tasha
Abi
PG
Teresa
Sabrina

adesso
Redaktor Webu
Nejoblibenější hráči: Richard, Lex, Fairplay, Tom, Danielle, Parvati, Penner, Yul, Amanda, Coach, Russel H., Chelsea, Kim, Malcolm, Hayden, Tony, Mike H.

Příspěvekod adesso » 11 kvě 2015, 18:50

Prosím, přečti si to po sobě, když už něco píšeš ;)
My Survivor TOP
Richard Hatch (1), Lex, Ethan (3), Paschal (4), Rob C., Matthew (6), Fairplay, Burton, Savage (7), Tom, Stephanie,(10), Rafe (11), Terry, Danielle (12), Parvati, Penner,Yul, Becky, Cao Boi (13), Yau-Man, Earl (14), Amanda, Courtney, Aaron,PG (15), Erik, Joel, Alexis (16), Bob, Corinne, Ace, Charlie, Randy (17), Coach, Stephan, Tyson, Sierra (18), Natalie, Russel Hantz,Laura (19), Brenda, Marty, Fabio, Jimmy J. (21), Stephanie, Grant, Phillip, Ralph (22), Jim (23), Chelsea, Kat,Kim (24), Angie, Skupin,Malcolm,Denise (25), Cochran, Andrea, Reynold (26), Cierra, Vytas,Hayden, Caleb (27), Tony,Woo,LJ, Spencer,Alexis, Morgan (28) Josh, Jeremy, Reed, Nataly (29), Max, Mike, Shirin, Hali (30)

S31 - Favorites:

Obrázek

honzavohralik
A fan of Twinnies

Příspěvekod honzavohralik » 11 kvě 2015, 19:31

Strašně čumím na tu anketu z reddit. :DDD Jsem nečekal, že Troyzan, Kelley a Stephanie jsou na tom hlasově tak špatně. :DD Zrovna je bych tam viděl rozhodně radši než Monicu, opravdu nechápu, kdo hlasuje pro ní. Totální nulovej potenciál, tyhle tři se aspoň snažili, jim to zkazil někdo jinej. Ona si hru posrala prakticky sama s celým svým vypatlaným kmenem a Kimmi radši nekomentuju.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)

TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)

BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)

BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)

honzavohralik
A fan of Twinnies

Příspěvekod honzavohralik » 11 kvě 2015, 19:37

XtttX píše:Vytas aj Spencer sú nielenže nesympatickí, ale aj výrazne preceňovaní.
Z BvW si už takmer nič nepamätám, tú sériu som vlastne ani poriadne nepozeral pretože bola hrozná.
Spencer však počas celej hry spravil len to, že presvedčil paranoidného Tonyho aby sa zbavili Jefry. Inak ho cez celú hru ťahala Tasha, resp. ho pred vylúčením vždy zachránil niekto kto sa nevolal Spencer. Jeden z najhorších underdogov...
Nedá mi nespomenúť HII fail, a jeho "úžasnú" reč na FTC, ktorá pramenila práve z jeho strápnenia pri tejto akcii. (Aj preto v tejto sérii potrebujeme Wooa!!!) Drsné keci na začiatku, Charlie Brown v hre.
Aj samotná Kass priznala že Spencera zachránil Jeff Probst, keď ich na TC 2 hodiny presviedčal aby vylúčili J'tiu.
Plus Spencer je prakticky S26 Cochran tejto série, pretože už teraz má alianciu z polovicou výberu. Viď "obťažovanie" hráčov na reunione SJDS s úmyslom budúcich úžitkov pri návrate.
Dokážem pochopiť prečo ho niektorí ľudia majú radi(ok, vlastne ani nie), ale od schopného hráča ma skutočne ďaleko.
Teším sa na jeho epický pád v S31. :)

Nechápu jak můžeš srovnávat Vytase a Spencera, Vytas opravdu neudělal v S27 naprosto nic, ale to samý se o Spencerovi podle mě říct nedá. Byl v ohrožení prakticky po první kmenovce, kdy nehlasoval s většinou a myslím, že dokázal dobře manipulovat s lidmi, jenom banda kolem Tonyho byla tak tupá, že si mysleli, že je nepodrazí.
A z věcí, který Kass vypouští na veřejnost už fakt nevěřím skoro ničemu.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)

TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)

BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)

adesso
Redaktor Webu

Příspěvekod adesso » 11 kvě 2015, 20:18

Cierra - u ní jsou dvě možnosti - dostane se daleko, nebo bude jedna z prvních vyřazených. Spíš bych se možná přikláněl ke druhé možnosti - lidi si ji budou pamatovat jako tu, co hlasovala pro vlastní matku (nebo jí to taky může pomoct - některý z hráčů může ocenit, že je schopná dělat velké tahy a spolčit se s ní) a za druhé na tom fyzicky nebyla zrovna nejlépe, tak pokud na sobě extra nemákla a pokud bude v tom fyzicky horším kmeni, tak se bude brzo balit.
Chaos Kass - určitě má potenciál hru rozvířit, stejně jako Abi. To co je spojuje je nepříliš dobrá sociální hra. Třeba se zlepší, byl bych za to rád. Snad si na Kass nezasedne Spencer tak jako Agent na Francescu.
Monica - celkem nevýrazná hráčka, jediný plus je u ní vzhled. Pokoušela se o nějaký tah, ale zůstalo fakt jen u pokusu..hlas sem jí dal jenom proto, že jsem byl v koncích a potřeboval jsem tam naklikat těch deset :mrgreen:
Natalie - pokud by se dostalo do konečného castu byl by to epic fail. Za celou řadu nepředvedla vůbec nic. Zbytečně zabrané místo.
PG - pro mě rozhodně nejzaslouženější místo mezi ženami. V Číně byla spolu s Amandou nejschopnější hráčka a slibuji si od ní velký progres. :idea:
Sabrina - nemastná neslaná, neurazí ani nenadchne. Rozhodně jsou tam lepší volby.
Stephanie - v RI se pokoušela okopírovat taktiku Natalie ze Samoy. Ale je to taková bitch a to já rád :mrgreen:
Tasha - Challegne beast + docela schopná hráčka schopná poučit se z chyb. Místo má podle mě jisté. :smile:
Teresa - nevím, co od této Old school hráčky čekat. Jediné, co si pamatuju bylo, že hlasovala pro Lexe a pak mu řekla, že to byla ona, kdo mu dal ten hlas, s očekáváním, že získá jeho důvěru. Samozřejmě se pakovala. Ale jinak byla celkem dobrá na výzvy a snažila se myslet.
Carolyn - strategické myšlení má, ale je mi prostě nesympatická. Doufám, že tuto sérii nevyhraje a že ji ani neuvidíme v Second Chance.
Kelly (29) - V SJdS hrozba, proto dřívější odchod. Rozhodně má potenciál a rád bych ji viděl znova.
Kelly (1) - Jak už někdo psal výše, jediná série kterou kdy viděla bylo Borneo. Takže se dá čekat, že se buď sveze s aliancí a vyhraje nějakou tu imunitu nebo se bude pakovat brzo kvůli tomu, že nemá žádné kontakty s ostatními hráči. Něco jako Skupin.
Kimmi - tu mi dnes musel osvěžit XtttX. Děkuji. Strategicky od ní velice nečekám, spíš by bylo zajímavé, jak by se dokázala adaptovat na na nové série. Zábavný prvek.
Mikayla - v SP tragédie, i když zapříčiněná labilním Brandonem. Jinak podle mě nemá co nabídnout.
Shirin - underdog, rozhodně bych jí fandil, stejně jako v této sérii. Obrovská fanynka, líbilo by se mi její spojenectví se Stephenem.
Abi - Hodně toho má společného s Kass. Kdyby se spojila s ní a Shanem, byla by to epická aliance :mrgreen:

Jeremy - tento týpek se do hry určitě dostane, jeden z nejschopnějších afroameričanů. V minulé sérii mu srazilo vaz promíchání, tak uvidíme, jak se ukáže tentokrát.
Jim - v SP jsem ho měl rád, ale byl to opravdu jen teoretik, který o plánech kecal, ale nekonal. Na jeho účast to bohužel nevypadá.
Keith - dumb, zábavný prvek, na svůj věk celkem dobrý v soutěžích, nic víc.
Shane - stratég ani dominátor v soutěžích rozhodně nebude. Taky si myslím, že ta psycha co ho chytala v Panamě byla spíš absťákem. Teď když už přestal kouřit (nejspíš), tak s ním už asi taková sranda nebude. I to video mi přišlo strašně hrané...
Stephen - mega fanda, hru zná skrz na skrz, má velkou šanci to dotáhnout hodně, hodně daleko. Ale taky to může být přítěží, někdo ho může právě kvůli tomu podrazit hned zkraje.
Jeff - sympaťák, který měl v Austrálii smůlu na nevychytaná pravidla. Může jen překvapit.
Joe - Druhý Ozzy. Podle mě určitě chytřejší, i ta falešná imunita vypadala určitě lépe. :mrgreen: Žádný mastermind to ale nebude
Max - pokud zlepší sociální hru, má dobré šance. První se ale musí do Kambodži dostat.
Mike - tahoun S30, doufám, že ho v příští sérii neuvidím kvůli jeho vítězství 8)
Spencer - ideální do aliance ke Stephanovi a Shirin. Hráč schopný využít skulin a alianci a získat tak výhodu pro sebe.
Troyzan - herně podobný Pennerovi, slušná fyzička, sociální hra a strategie nic extra
Woo - Ninja, dobrý fyzicky, strategicky slabota. Dobrák ala Colby.
Terry - na svůj věk vypadá docela ve formě, nevím, co od něj čekat
Savage - už v PI to nebyl kdo ví jaký stratég, Skupin 2.0
Brad - aka počtář, zábavný prvek, ale nečekal bych od něj nějaký extra herní progres. Znovu by mohl vylítnout kvůli tomu, že bude ostatní štvát.
Vytas - pravda, v BvW toho tolik nepředvedl, ale hru mu pokazil Aras, pak už to měl vzhledem k počtům těžké. Šanci si určitě zaslouží a myslím, že toho ukáže víc jak bratr.
My Survivor TOP

S31 - Favorites:

Obrázek

XtttX

Příspěvekod XtttX » 11 kvě 2015, 20:44

honzavohralik píše:Nechápu jak můžeš srovnávat Vytase a Spencera, .

Nezrovnával som ich, len som napísal že sú mi obaja nesympatickí a nemám ich rád.

Top 5 mužov pre mňa:
1. Jeff - ten si ma získal hlavne videom, a aktuálnou činnosťou v rámci kampane, chcem vidieť interakciu s Kimmi
2. Shane - ak sa v priebehu hry stretne so správnymi ľuďmi... :love:
3. Woo - aby mohol opäť raz poraziť Spencera... :love:
4. Max - mám ho rád, príjemné prekvapenie S30, vzhľadom na to že pôsobil presne ako tip hráča ktorého budem nenávidieť + jeho pôsobenie na sociálnych sieťach v rámci jeho série som si dosť užíval, určite by som si to rád pozrel aj v priebehu S31.
5. Troyzan - ale hej, myslím že s ním môže byť celkom sranda :)

Jim/Keith/Jeremy/Joe/Mike/Brad

12. Stephen - nikdy som mu neprišiel na chuť, ale nedá sa povedať že by mi vadil. Dosť zvláštne že tu všetci hania Wooa, ktorý vo finále proti Tonymu dokázal získať hlas, no Stephena ktorý nezískal ani jeden hlas proti niekomu ako JT tu všetci ospevujete. :)

A teraz príde to najhoršie...
13. až 16. - Vytas/Spencer/Andrew/Terry

Je teda dosť na prd že to vyzerá tak že moja bottom 5 bude tvoriť polovicu mužského castu. :-?

adesso
Redaktor Webu

Příspěvekod adesso » 12 kvě 2015, 12:55

Každý má jiné chutě :) Podle výsledků z redditu to vypadá, že se do castu dostanou všichni moji favoriti...i když Andrewa bych asi vyměnil za Jima :arrow:
My Survivor TOP

S31 - Favorites:

Obrázek

XtttX

Příspěvekod XtttX » 14 kvě 2015, 19:52

Výsledky zo survivorsucks:

Shane Powers30 95.67%
Jeff Varner30 91.42%
Stephen Fishbach30 86.24%
Joe Anglim30 82.31%
Jeremy Collins30 81.27%
Andrew Savage30 67.34%
Spencer Bledsoe30 67.09%
Keith Nale30 66.87%
Mike Holloway30 66.63%
Woo Hwang30 64.19%

Terry Deitz 57.27%
Vytas Baskauskas 51.23%
Brad Culpepper 40.69%
Max Dawson 29.62%
Jim Rice 29.08%
"Troyzan" Robertson 23.08%

Kelly Wiglesworth 97.06%
Peih-Gee Law30 94.92%
Abi-Maria Gomes30 94.18%
Teresa Cooper30 92.16%
Kass McQuillen30 91.14%
Kimmi Kappenberg30 89.26%
Tasha Fox30 79.72%
Shirin Oskooi30 77.91%
Monica Padilla30 72.15%
Ciera Eastin30 63.34%

Sabrina Thompson 53.99%
Carolyn Rivera 26.04%
Stephanie Valencia 24.72%
Kelley Wentworth 21.70%
Natalie Tenerelli 15.77%
Mikayla Wingle 5.92%

BTW

Obrázek

XtttX

Příspěvekod XtttX » 15 kvě 2015, 16:32

Obrázek

:( :( :(

Toto je zrejme aj dôvod prečo Sab "vzdala" kampaň, hoci sa na ňu chystala(hneď po zverejnení vypustila von video...).

XtttX

Příspěvekod XtttX » 16 kvě 2015, 00:28

AKÚTNY UPDATE!!!

Výsledky zverejnil už aj Rob, a opäť sa potvrdilo, že silná osmička(Kelly, T-Bird, Peih Gee, Abi, Ciera, Kass, Tasha, Shirin) by mala byť viacmenej istá(čo sa fanúšikov týka). Tak ako na Reddite, aj tu "dala" Kimmy cast len tak tak, opäť skončila na 10. mieste!!! Predbehla ju Kelley!!! :o :? :cry:

Je tu veľký boj o posledné 2 miesta v ženskom caste. Mikayla/Natalie/Stephanie sú bez šance, a myslím že už padla aj tá Sabrina.
Je to boj medzi Monicou/Kelley/Kimmi a pravdepodobne aj Carolyn, keďže mala naposledy veľmi slušnú epizódu = priemerný divák jej na základe toho automaticky odovzdá hlas. Momentálne sa všetci modlime aby Carolyn vyhrala S30, a z výberu tím pádom "vypadla".
Zostáva Monica/Kelley/Kimmi.
Mám všetky 3 rád, ale sami musíte uznať, že Kimmi je oproti jej 2 súperkám výrazne superior!!!

Takže dúfam že ste pochopili, že odteraz všetci povinne hlasujeme pre Kimmi, nehlasujeme pre Monicu/Carolyn, a V ŽIADNOM PRÍPADE PRE KELLEY!!!!
Je to skutočne veľmi dôležité, keďže podľa "prieskumov" má Kimmi šancu sa do castu dostať, ale zvádza boj o posledné miesto!!!!

Prečo hlasovať pre Kimmi????
- old school player
- pôvodné RTV gold
- je o 15 rokov staršia, matka rodiny
- posledná šanca že ju uvidíme hrať znova, toto nesmieme premárniť!!!!
- žiadna pregame aliancia
- nedoriešené účty s Jeffom Varnerom, ktorého by ste tiež mali podporiť svojim hlasom!!!!
- istota že bude produkcia "trollovať", a v Kimmi sa opäť prebudí bojovník za práva hydiny
- obrovský potenciál na jedného z prvých vylúčených, to znamená že vám môže zachrániť favorita!!!!
- viem že niektorí ste tu spomínali že ste nejaké hráčky naklikali len aby vám išiel odovzdať hlas, takže klikajte na Kimmi!!!!

Prečo nehlasovať pre Kelley???(mám ju rád, ale musím...)
- pravdepodobná pre-game aliancia
- benefituje z toho že bola v nedávnej sérii, byť toto hlasovanie o pár rokov, ani by sa nad ňou neuvažovalo
- z vyššie uvedeným súvisí to že už aj tak dostane veľa hlasov od bežných divákov, pretože si ju pamätajú
- opäť nastáva Pilar vs. RIsha situácia(BBC3), Kimmi je istota, Kelley je "môže byť dobrá"... My potrebujeme istotu!
- veľká pravdepodobnosť že sa dostane ďaleko, pretože je neškodná pre súperov, čiže môže to byť Ambore tejto série
- bola hnusná na Baylor!!!!!!!!!!!!

Prečo nehlasovať pre Monicu??? (opäť musím)
- recruit
- slabučká do súťaží
- môže zabrať miesto Kimmi!!!!

Prosím, hlasujte pre Kimmi. :love: :love: :love:

cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

Příspěvekod cypher.eu » 16 kvě 2015, 09:01

XtttX, nechápu tvojí posedlost Kimmi, ani proč bych pro ní měl hlasovat, ve své řadě nepředvedla herně vůbec nic, byla mi dost nesympatická, ještě si moc dobře pamatuju, jak někteří hráči komentovali jak se vůbec nemyje a špína se z ní přímo loupe ( :vomit: ), pořád akorát bitchovala ohledně slepic a je zapamatovatelná jen díky tomu výstupu s Alicií...
Završením Survivora měla být 40. řada

brninho
A fan of Dr. Will Kirby

Příspěvekod brninho » 16 kvě 2015, 11:55

XtttX: Tak tím posledním bodem, proč nehlasovat pro Kelley jsi Kimmi prokázal medvědí službu :D Jinak taky si ji přeju ve hře, v rozhovoru s Robem působila sympaticky a správně ujetě..

Naopak už si nepřeju ve hře Jima, to jakým způsobem vede svou kampaň mu už teď dává šance na výhru někde kolem jednoho procenta, je jasný že on je jeden z lidí, co o hlasy potřebují bojovat nejvíc, ale slibovat že v případě vítězství dá 250k na dobročinné účely? :heat:

honzavohralik
A fan of Twinnies

Příspěvekod honzavohralik » 16 kvě 2015, 11:58

Anti-kampaň proti Kelley je opravdu zhovadilost, když za zhruba stejnou dobu co Kimmi předvedla mnohem lepší herní potenciál. A to samý anti-kampaň proti Monice, který je asi tak na stejný úrovni jako Kimmi. Ani jedna z nich nikdy nic nepřevedla. Kimmi se dovedla maximálně jednou pomáhat a brečet nad prasetem, fakt nechápu, co na ní vidíš. A beru kampaň, ale opravdu mi vadí dělat kampaně PROTI někomu, je jiný napsat vyloženě jen názor, ale "nehlasovat pro Kelley/Monicu" už mi přijde fakt moc.

Navíc si myslím, že ty výsledky z fór jsou o ničem, protože tam asi nejsou průměrný Američani a bůhví, jak budou hlasovat ty.

rhee
Redaktor Webu
Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Heroes vs Villains, Cook Islands, Palau, Philippines, Panama, Micronesia | Face Off - S05, S07, S04 | TAR - S05, S14
Nejoblibenější hráči: Penner, Boston Rob, Savage, Tom, Yul, Hatch, Fairplay, Vytas, Brian, Stephenie | Face Off - Tate, Laura, Roy, Anthony, Cig | TAR - Colin & Christie
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur, Marquesas, Nicaragua, One World, Redemption Island, Caramoan | TAR - S08

Příspěvekod rhee » 16 kvě 2015, 12:25

Já sice pro Kimmi hlasuju (velice slabý ženský výběr, kdy kromě PG, Abi, Carolyn, Shirin a ještě Kass, kterou nemám vůbec ráda, ale druhou šanci si zaslouží, zbytek doklikávám jenom abych mohla hlasy odeslat - a přednost dostávají hráčky z prvních sérií... z nostalgie), ale tvoje kampaň proti Kelley, konkrétně poslední bod, mě přesvědčila, že si můj hlas Kelley zaslouží víc než Kimmi :lol:
Survivor - Hatch (S01, S08), Lex (S03), Brian (S05), Andrew (S07), Fairplay (S07), Boston Rob (S08, S20, S22), Ami (s09), Tom (S10, S20), Stephenie (S10, S20), Gary (S11), Terry (S12), Yul (S13), Penner (S13, S16, S25), Peih-Gee (S15), Cirie (S16), Parvati (S16, S20), Ace (S17), Randy (S17), Stephen (S18), Russell H. (S19), Marty (S21), Jim (S23), Denise (S25), Malcolm (S25, S26), Vytas (S27), Tyler (S30)

Face Off - Conor, Tate, Gage (S01), RJ, Ian, Rayce (S02), Laura, Roy, Rod, Derek, Alana (S03), Anthony, Kris, Eric F., Wayne (S04), Tate, Laura, Roy, Frank (S05), Tyler, Rashaad, Daran (S06), Cig, George, Rachael, Sasha (S07), Emily, Logan, Adam (S08) Jasmine, Jordan, Ben, Nora (S09) Rob, Anna (S10)

Obrázek Obrázek

XtttX

Příspěvekod XtttX » 16 kvě 2015, 15:40

Jerri :love:

Lifty
Nejoblíbenější série: Africa, Pearl Islands, Palau, China, Tocantins, HvV, Philippines, BvW
Nejoblibenější hráči: ♂: Lex (Africký), Tyson. Penner, Tom Westman, Yau Man, Earl, Rob C. Malcolm, Vytas, Hayden, Tony Vlachos a Spencer Bledsoe
♀: Stephanie LaGrossa, Parvati, Ciera a Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Marquesas, 21-24, CARAMOAN!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lifty » 16 kvě 2015, 17:29

Taková posedlost jednou z nejotravnějších hráček, která dokonale podělala Austrálii kvůli tomu, že si otevírala hubu, když neměla - Jeff kvůli její zmínce o hlase vypadl...
Rozhodně ji zpátky nechci - zajímavá je jen tím, že je ze starších hráčů...
A T-Bird mě strašně děsí... To je šílená čarodějnice...
Třetí díl 115tky začíná právě teď! Sledujte a bavte se: http://www.funny115.com/v3/version3.htm

Lifty
Nejoblíbenější série: Africa, Pearl Islands, Palau, China, Tocantins, HvV, Philippines, BvW
Nejoblibenější hráči: ♂: Lex (Africký), Tyson. Penner, Tom Westman, Yau Man, Earl, Rob C. Malcolm, Vytas, Hayden, Tony Vlachos a Spencer Bledsoe
♀: Stephanie LaGrossa, Parvati, Ciera a Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Marquesas, 21-24, CARAMOAN!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lifty » 16 kvě 2015, 17:31

Jinak ten sucks jsou uniklé oficiální nebo hlasovali fanoušci? Jen jestli mám ještě rychle podpořit Vytase a Terryho...
Třetí díl 115tky začíná právě teď! Sledujte a bavte se: http://www.funny115.com/v3/version3.htm

XtttX

Příspěvekod XtttX » 16 kvě 2015, 17:46

Vo všetkých tých anketách hlasovali fanúšikovia, výsledky z CBS budú zverejnené na Reunione S30, a podľa Probsta sa poradie mení každý deň.

Túto kampaň pre Kimmi robím čisto z dôvodu že bojuje o posledné miesto v caste. Byť v jej situácii nejaká iná moja favoritka(Kelly, Teresa, Peih Gee...), bol by som v tento moment "posadnutý" práve ňou . ;)

Ale tak naklikajte si tam tie vaše bikiny hráčky, nech sa potom môžem baviť keď tu budete vyplakávať ako sa tá a tá "nezaslúžene" dostala tak ďaleko a nemá žiadny edit. :D

perr
Nejoblibenější hráči: Survivor: Yul, Rob, Parvati, Eliza TAR: Colin & Kristie, BJ & Tyler, Brook & Claire, Jason & Amy, Kym & Alli

Příspěvekod perr » 17 kvě 2015, 09:20

Ta první osmička mě dost potěšila, ještě by na těch posledních dvou místech nemusela být Kimmi a bude to dobré:o) Pamatuji si o ní jen tři věci chodila špinavá, vyváděla kvůli slepicím a prakticky vyřadila svůj kmen.

adesso
Redaktor Webu

Příspěvekod adesso » 17 kvě 2015, 13:00

Píšeš tady, jak máme podporovat old school hráčky, ale na druhou stranu Terryho a Savage máš jako hráče ze starších sérií na posledních místech...a i když to nejsou bůh víc jací mozci, pořád jsou podle mě mnohem lepší hráči než Kimmy.
My Survivor TOP

S31 - Favorites:

Obrázek

Zpět na „Spoilery“