Příspěvekod milan » 29 kvě 2015, 19:04
OT dnes som pozeral k BB Canada S3 Morning show (ranné vysielanie kde boli hostia a bolo to poňaté formou Reunionu, mimochodom v Canade robia Reunion aj pri TAR) v 22 min. dostali priestor: moderátorka a jej reakcie na sériu, položili otázky ľudia, ktorí si našli čas osobne prísť, moderátorka programu vyspovedala aspoň 1-2 otázkami (myslím) že každého hráča, a bolo to celé improvizované a lepšie spravené ako Reuniony (
TU som to inak rozpísal ešte pred týmto príspevkom a debate, ktorá tu vznikla), ktoré si pamätám od série 24-28, kedy začal Probst robiť "ultra-technologicky" vypiplané Reuniony na interaktívnej báze pri prepojení diania na Twitteri, atď.
Tá výhovorka, ktorú tu rozoberá
brninho (iná doba, materiály inde), na jednej strane máš pravdu, všetky ankety, hlasovania čo robia si zakladajú na nete (ale neviem či to bolo v tejto sérii, ale prečo napr. v S28 ktorú som videl ako poslednú nepoužili toto hlasovanie pre výber naj hráča? Úplne zadarmo napr. formou hastagov cez Twitter).
K podcastom, tie nie sú oficiálne zdroje, CBS napr. aj YT kanál kvalitne osekalo, ten pochod pri pochodniach už nieje ani v dieloch pár sérii, ale asi prvé 2-3 série, kedy to nebolo na obraze, to bolo na YT, čo sa týka Ponderosy osekali ju kvalitne, inokedy boli 2-4 diely / na porotcu, teraz 1, pritom ten priestor na YT na to je.
Všetky rozhovory čo sa prekladajú na web sú zo zdrojov nadšencov (rozhovory, ktoré sa robili po minulé série), takmer nič nieje z oficiálnych zdrojov. Jedinú plusovú vec čo túto sériu CBS spravila bol ten rozhovor za stolom (kde využili model, ktorý bol minulú sériu pri Survivor Live, keď improvizovali), a tu si Jeff pozval koho iného ako jeho kamoša Cochrana a spravil z neho ultra turbo masterminda, v takej partičke ako Parvati, Sandra a myslím, že tam bol Cesternino, ktorý ako jediný z nich sériu nevyhral.
+ Túto sériu som nikde nenašiel Survivor Live, minulú sériu za Parvati zaskakoval Jeff z BB, keď mal iné povinnosti bol tam Malcolm (ktorý tento rok robil rozhovory na červenom koberci), takže o tom priestore čo píšeš, áno ten priestor je na YT, ale CBS nato maximálne jebe, prečo dávajú tie názory porotcov na YT, keď by sa to hodilo skôr do dielu. A aby som nezabudol, neviem kto im spravuje YT kanál, či priamo nejaké ich oddelenie alebo externý dodávateľ, ale materiály tam vydržia max. 1-2 roky (v tom lepšom prípade). Namiesto tých prestrihov na Reunion (počas finále), ktoré robil napr. v S28, mohol dať práve tie veci, ktoré by ľudia privítali viac, a v drvivej väčšine je v štúdiu i tak komparz, podobne ako pri finále BB.
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)
Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)
BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)