16.9.2019
ItalianManiac nastoupila do nové práce, takže na věci kolem Survivoru bude trochu méně času
Jinak víceméně vše podstatné už tu bylo řečeno. Jedna z nejdojemnějších epizod Survivora vůbec (jo, brečela jsem, nechte mě bejt!)
Lukea mi bylo strašně moc líto, ale Piin tah na jednu stranu chápu. Je pravda, že by s Lukem ve finále asi neměla moc šanci. Na druhou stranu, kdyby ho ve hře nechala, on by pak měl šanci vyhrát poslední imunitu a vzít ji do F2 - což by u bývalých Aspirantů neměla tak jisté, jelikož by se Harry s Badenem mohli do finále vzít navzájem. No, byla to těžká volba - jistější F2, ale nejistější výhra, nebo nejistější F2, ale třeba jistější výhra?
O střihu už tady bylo taky řečeno - to, že ukázali Piin hlas, ten díl opravdu vygradovalo. Hlavně se nesnažili o žádný moment překvapení (který by se jim s tímhle výsledkem stejně nepovedl), ale spíš se chtěli důstojně rozloučit s Lukem.
No a teď už jen doufám, že se finálový díl objeví na netu co nejdříve, abych ho mohla nahodit, i když si ho stejně stihnu pustit nejdřív až zítra navečer... Takže no spoilers pls!