AU Survivor 2021: Brains vs. Brawn - EP21

Cloncurry, Queensland, Australia
2021
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 31 srp 2021, 07:41

Epizoda 21
31.8.2021

Vysílací rozvrh na příští týden:
Epizoda 22 - neděle 5.9.2021
Epizoda 23 - pondělí 6.9.2021
Epizoda 24 (finále) - neděle 12.9.2021
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Survivorfans
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,

Příspěvekod Survivorfans » 23 lis 2021, 21:53

Dílo dokonáno. I přesto co všechno dělá, tak se Probstovi v USA nepořadilo to co australanům - aby bylo ve hře více hráčů který už byli vyloučený, tedy mají druhou šanci než těch co mají klasicky a správně 1 šanci na 1 sérii. :vomit: :vomit: :vomit:

Co se týče děje, tak není moc co rozebírat. Wai mile překvapila a konečně se dočkala výhry v soutěži :idea:. Dost mě překvapila Flick s tou její HII - hodně riskovala a málem letěla i s ní, určitě jí mohla lépe využít, viz kecy na ruskou ruletu a bylo by to 50 na 50 jestli se trefí nebo ne. Bohužel moc s Dani věřili Hayley. Aspoň ale má jistou top4. :idea:

Dejvy
Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU)
Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.

Příspěvekod Dejvy » 03 úno 2022, 01:13

Probstovi sa podarili daleko horsie veci :)

Sezona nam vrcholi a jej koniec ukaze kam sa zaradi.
S ohladom na to, ze Flick ma HII, mal by letiet George. Vo final 4 by tak zostali Flick, Hayley, Wai a Cara - jedna z najslabsich hracok historie. V tomto kontexte by ju Hayley potrebovala do finale, co znamena, ze potrebuje vyhodit okamzite Flick aby potom, pravdepodobne vo vytrvalostnej sutazi, lahko vyhrala.
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL

AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA

cihi

Příspěvekod cihi » 22 pro 2022, 02:07

V dnesnim dile se krasne ukazalo, jak porota George neuznava - vseobecne ho tam nikdo nema rad (krome Cary samozrejme). On ma fakt sanci vyhrat snad jen s Carou (a i ta by mohla dostat protestni hlasy).

Kdyby byla Flick chytra - rekla by priste Georgemu, ze ma imunitu a nikam nejde a domluvi s nim vylouceni jeji nejvetsi fyzicke souperky Hailey - ale jak to zname, misto toho bude urcite jako mnoho hracu pred ni opet posedla vyloucenim George, kterej je ale temer bez sance na celkovou vyhru :D a necha si tam pravdepodobnou vitezku.

Priste tedy asi George poleti, a tim padem zbydou 3 hracky, co byly vyloucene. Nejvetsi srandou bude, az to vyhraje opravdu Hailey pote, co ma v zivotopise vylouceni od vsech clenu kmene :D

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 27 srp 2023, 03:36

Být na Georgově místě tak to na kmenovce proti Flick otočím tak, že s tím vzdáváním útočí současně i na Wai, od které by chtěly aby k nim zběhla. Na Wai, která si sice na něco společně s Georgem nevěřila, ale hned poté vyhrála souboj o imunitu... Ale asi ji věřil a nepotřeboval ji tímto odrazovat a naopak by to mohla vzít tak, že ji očerňuje u poroty. Jinak určitě nejhorší řada US+AU dokupy a i někteří místní klokanofilové už to museli alespoň částečně uznat. Nebýt George a Hayley (což je super že zůstali takto daleko) tak bych rewatchnul raději Trosečníka z Primy jak tady toto. Mimo vše již zmíněné už mě fakt unavují ty neustálé kecy furt o jednom a tom samém a hlavně o důvěře. "Nejvíc věřím Dani a nejmíň věřím společně Georgovi, Wai, Caře a Hayley" jak kus tupého hovna musíš být abys takovou confesion poslala? Level číského dortu v Prostřenu. Ale prostě není co jiného vysílat v tomto dlouhém formátu s naprosto necharakterními extrémně nesympatickými (až na vyjímky) nudnými lidmi. Čím dál tím víc začínám oceňovat tu americkou pestrost v tomto a vidím to úplně jinak než cihy, který si v této homogenní nudě libuje... Kuriózně US a AU formáty (stopáž) vzhledem ke castům a pravidlům by se měly vyměnit a vznikly by z toho dvě lepší shows. Ale chápu, že zatímco vysílací čas na CBS je drahý tak naopak Australani potřebují watchtimem zaplatit náklady...

Přeju moc. Jeden z mála normálních lidí v castu + nejlepší hráčka. Nikdy bych neřekl, jak moc to budu přát navrátilci, natož že vůbec mu někdy budu přát. To vše dokazuje to, jak je tato série naprosto ubohá: Hayley
Extrémně nesympatický svou hrou přeceňovaný jebo, ale udělal content: George
Asi dobrá holka, ale ne úplně nejostřejší tužka v penále a přívěšek bez majitele: Flick
Nejslabší článek co vydržel jen díky Georgově wtf movu a pak se jen tak nějak potácí, neví která bije a vlastně se na ní každý úplně vysral, aby ji řešil: Wai
Jeden z TOP3 nejhorších hráčů Survivoru ever. Mluví o ní jako o empatickém hráči s dobrou sociální hrou, ale příjde mi spíš jako takový ten automat na útěchu, povzbuzení a prázdných slov, ale reálně ten člověk absolutně, ale absolutně neví. Neví jak to hrát, neví jak se s těma lidma bavit, neví co by ji mohlo u lidí udělat problém, neví jak si zajít na záchod a neposrat si přitom kalhoty. Prostě NEVÍ. Její tupý překvapený výraz nezapomenu do konce života. : Cara

Jak jsem to už párkrát tady psal, já mám fakt problém s tím, že chci dokončovat věci a tak prostě zkouknu všechny ty série, ale trochu mě asi mrzí, že jsem se lidmi zde nechal přesvědčit, že je to něco lepšího než ten americký a vůbec to rozkoukal. Jako jasně, našel jsem v Austrálii spoustu kvalitních a sympatických hráčů, které jsem rád poznal. Epická FTC v 1(3) sérii, skvělý cast all-stars, ale bohužel jsem si nenašel tedy ani jednu sérii, kterou bych přijal bez výhrad. A tady tahle je bohužel extrém.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Australian Survivor 2021: Brains vs. Brawn“