- • Voyo: 25.1.2023
• TV Nova: 1.2.2023 21:35
Jinak já sledovat nebudu, tak vás poprosím, kdybyste někdo byl tak hodný a zakládal diskuzní vlákna ke každé epizodě, jak budou vycházet - já o tom nebudu mít přehled. Díky moc

- i přes menší náznak potencionálního hledání HII .
. Jinak upřímnou soustrast tomu , kdo to sleduje v TV .. to musí být utrpení . Díky Voyo a možnosti přetáčet jsem si z toho udělal slušný hodinový díl . Následující díly předpokládám v trendu 2h/epizoda
).
oni misto toho, aby to vylepsili (Novo rozumej = radeji nic nevymyslet, neptat se na nic Turku a okopirovat format US nebo AU), tak z toho udelaji jeste vetsi sracku, nez byla prvni serie.cihi píše:...
Pokud je to pravda, tak to bude temer jiste ta klasicka turecka verze (minuly rok to bylo upravene), kdy vylouceny na kmenovce jde do duelu a behem kmenovky hlasuji divaci o to, kdo pujde s nim do toho dueluBig Brother, Love Island, vsechno, jenom ne Survivor.
Nemam slovoni misto toho, aby to vylepsili (Novo rozumej = radeji nic nevymyslet, neptat se na nic Turku a okopirovat format US nebo AU), tak z toho udelaji jeste vetsi sracku, nez byla prvni serie.

GodfatherCZ píše:Souhlasím, ačkoliv bulvárům se moc věřit nedá , počet dní na ostrově vs 20 lidí může leccos naznačit . Jinak určitě to nemůže být s hlasováním diváků .. na Dominikánu odletěli 9.1. a vysílají to až teď , tedy je tam nějaké zpoždění . I když já už radši mlčim s logikou , TV Noha je schopná všeho i cestování časem aby diváci rozhodli
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2023 (CZ, SK)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host