AU Survivor 2023: Heroes vs. Villains - EP16

Samoa
August - September 2022
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 05 bře 2023, 11:37

Epizoda 16
5.3.2023
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 05 bře 2023, 13:36

No tvl!! Tak tenhle díl!!

Simonovo flipnutí (nečekaně) - s tím, že GEORGE (dnešním dílem se pro mě stává nejlepším hráčem Survivoru ever, ať už to dopadne jakkoliv, tak jím pro mě je), protože říct, že já sleduju i lidi, jak se chovají po soutěži a když jsem viděl, jak Simon byl happy s Shaunem, Ninou atd, tak to byl RED FLAG, že se něco děje! (Jako to mi spadla huba), až si říkám, že mu produkce musí radit.

Díky tomu pochopil, že Simonovi nesmí říct absolutně nic o tom, pro koho hlasují a yeeees :fuck:

Dále říct Hayley, já jsem už vyhrál 60k (další geniální krok).

Pokračujeme, Hayley není blbá, ví moc dobře, že je čas něco dělat, jen jí to moc nevyšlo, za což jsem rád (Nina je hráčský úplně mimo, zlatá Sandra), ale vypakovat George na základě 2 IMUNIT, mi přijde nefér, sakra, tak se chytněte za hlavu a vykopněte ho strategicky!

Nalezení imunity Ninou, tvl, začal jsem se v tom okamžiku trošku bát, že by vážně George mohl letět, ale říkal jsem si, že si nelajznou to zahrát za Sama (což olalalala, vyšlo) - Takže mají 2 skryté imunity k tomu Simon svou a stejně to Georgovi vyšlo - epické.

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 06 bře 2023, 13:28

Nějak se nám Ferengi fláká s uploadem 1080p verze :cry: , tak jsem to nevydržel a sjel 720p a i těch pár kostiček na monitoru nakonec nevadilo ..

:heat: :heat: :heat: :heat: Pfuuuua , tak tenhle díl mi seriozně zatrnulo, že přecijen nadešel čas krále George sbalit krám . Jednu věc ale nechápu ...proč , proč ,proč George nehledá HII ? však to je jasné, že nikdy nebude uplně safe a měl by mít pojistku . Naštěstí teda duo Nina a Shaun zahráli HII tak blbě , že to nakonec vůbec k ničemu nebylo z jejich pohledu :fuck: , ale ten záblesk nejistoty v Georgových očích byl jasně patrný . Simon tradičně přelétavý ptáček , oportunista :D ten byl jasnej hned , ale přesto mu George snad i věřil , než došlo k výzvě , kde se Simon neudržel a začal se radovat s jeho staronovou aliancí .
Hayley se snaží udržet krk nad vodou , ale tohle se jí mohlo vymstít .. pokud si George spojí ty pohledy na kmenovce , tedy 1+1 = 2 , tak mu musí být jasné , že má na palubě krysu . Která ale šikovně flipuje tak , aby to nebylo poznat a zatím nevynesla jeho velké tajemství ven . :hungry:

Georgovo popichování Simona na výzvě o imunitu bylo golden :lol:
PS : Trošku se bojim o Spice Girls ..copak to mají holky v plánu na příště :? no snad jen produkce šikovně stříhá aby nás nabaitila .

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 06 bře 2023, 14:56

GodfatherCZ píše: Jednu věc ale nechápu ...proč , proč ,proč George nehledá HII ? však to je jasné, že nikdy nebude uplně safe a měl by mít pojistku . .

Taky to nechápu, možná ji hledá, ale produkce ho nedává do sestřihu, protože přesně, to je jeho jediná pojistka, zajímalo by mě, jak kalkuluje s tím, že ho přece musí už vyloučit, já být na jeho místě, tak jsem podezíravý nonstop. Ale chytře se obalil Gerrym a Mattem (ty dva asi neflipnou)

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 06 bře 2023, 16:59

To mě napadlo taky , že pak přijde velká kmenovka a George vytáhne HII o který nebudeme nic vědět ani my a blindside jak hovado , jenže jakmile to našla Nina , tak bylo po ptákách . Já asi počítám s tím ,že George poletí , kdokoliv by si ho chtěl vzít na FTC tak je čistej šílenec , ale z pohledu diváka ho tam chci co nejdýl , hlavně aby byla válka mezi ním a Simonem :lol:

Levascue
Nejoblíbenější série: US - Čína.
AU - 2. obnovená sezóna (2017)
CZE - Robinsonův ostrov 2
Nejoblibenější hráči: US -
Tony Vlachos. Michele Fitzgerald. Kelley Wenworth.

AU -
Shonee Bowtell. David Genat. George Mladenov.

CZE -
Miroslav Hotový. Kateřina Koubová. Marek Orlík.
Nejméně oblíbené série: 41. série. Nicaragua(NaOnka!!!!; má cenu psát více?). Heroes vs Healers vs Hustlers. Island of Idols.

Příspěvekod Levascue » 07 bře 2023, 10:24

Aneb jak ve třech zahrát dva idoly a stejně z toho vyjít s prázdnou :lol: :lol: U Shana to je pochopitelný; Nina již zahrála imunitu, takže to je fifty fity mezí ním a Samem a v jeho kůži by asi nikdo nechtěl riskovat, že zahraje idol a půjde domů. Pořád má další tři dny k tomu něco dělat se svojí situací v nejhorším případě, který tedy pro něho opravdu nastal.
Nina to je jiná písnička. Má se od mamky ještě co učit. Mohla se stát legendou...no tou se asi stala, ale spíše v horším světle.

JSEM PAKO! Dnešního rána otevřu instagram a pět vteřin na to vím, kdo vypadne v Ep17 od přímo dotyčného vypadnuvšího,...schválně mám po dobu sezóny vypnuté příspěvky od AU Surva (to samé dělám i s US), ale ne, on si ten spoiler ke mne vždycky cestu najde :cry: :evil: :cry: Takhle nešikovnými způsoby jsem se dozvěděl snad třetinu US vítězů a myslel jsem, že už nejsem takové pako, jako dříve. Hm tak díky, dotyčný jedinče. :D :angry:

Fandím: Liz, Matt, Shonee, George
Tip na výhru: Shonee ( :arrow: Flick :arrow: )
Kdo mi přišel tuto epizodu mimo: Nina, dostala to na zlatém podnose a místo aby pokrm snědla, vzala mačetu a usekla lokajovi rovnou celou ruku
Kdo tuto epizodu opanoval: Hayley začíná konečně něco dělat. Otázka je, jestli to není příliš pozdě.

GodfatherCZ
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 07 bře 2023, 10:49

Levascue píše:JSEM PAKO!
:lol: :lol:
Mně se tohle stává na Youtube .. prostě mi random vyskočí nějaké doporučené video se spoilerem no :angry: to by si člověk musel fakt zablokovat všechny možný kanály ale stejně se tomu nevyhne .

cyrax
Nejoblíbenější série: Palau, Cook Islands, Philippines, Cagayan, Heroes v Villains
Nejoblibenější hráči: Russel Hantz
Nejméně oblíbené série: Thailand, One World, Fiji

Příspěvekod cyrax » 07 bře 2023, 14:08

Strašne ma baví ten George, ale už to preháňa s tou nadvládou a podľa mňa to nemá šancu ustáť, už ho musia dať dolu. Skoro si zavaril už v tejto epizóde, jeho povýšenecke vzdychanie nad zle zahratou imunitou ho mohlo aj prezradiť, na jeho šťastie ma veľmi slabého súper. Ale stačí aby sa toho chytila Hayley a je po ňom.

Levascue
Nejoblíbenější série: US - Čína.
AU - 2. obnovená sezóna (2017)
CZE - Robinsonův ostrov 2
Nejoblibenější hráči: US -
Tony Vlachos. Michele Fitzgerald. Kelley Wenworth.

AU -
Shonee Bowtell. David Genat. George Mladenov.

CZE -
Miroslav Hotový. Kateřina Koubová. Marek Orlík.
Nejméně oblíbené série: 41. série. Nicaragua(NaOnka!!!!; má cenu psát více?). Heroes vs Healers vs Hustlers. Island of Idols.

Příspěvekod Levascue » 07 bře 2023, 14:40

GodfatherCZ píše::lol: :lol:
Mně se tohle stává na Youtube .. prostě mi random vyskočí nějaké doporučené video se spoilerem no :angry: to by si člověk musel fakt zablokovat všechny možný kanály ale stejně se tomu nevyhne .

Je pravda, že aby se tohoto člověk vyvaroval, musel by žít někde pod kamenem a na TV by chodil stalkovat lidem přes okno, s ručním dalekohledem. :D YT mne také několikrát spálilo, naposledy s Better Call Saul, kdy mi promo obrázek videa vyzradil osud Lala. :cry: :D

Masarka14
A fan of Amber Borzotra

Příspěvekod Masarka14 » 12 bře 2023, 01:58

Neuvěřitelné. Wow. Doufal jsem, že to takhle dopadne, teď měl George obrovský štěstí. Vlastně chápu, proč Shaun a Nina zahráli na sebe. Prostě nechceš zahrát za někoho jinýho a pak jít domů. Jednoduše to riskli. Hayley nakonec asi paradoxně Georgovi pomohla, protože jí neuvěřili. Simon klasicky pokus o vyloučení George - neúspěšné, jak jinak :D

Taky nerozumím proč George nehledá skryté imunity, nebo hlavně, proč si většinová aliance tu menšinu nehlídá. Psal jsem to už někdy minule, imunity byly ty jediné, které jim mohly ublížit. Flick jí ještě nenašla, teď už jí Nina našla a George klidně mohl jít domů.

Být já Nina a Shaun, tak bych brzy řekl většinové alianci o Hayley, že jim radila. Nevím, jestli hned teď, když je asi hlavním nepřítelem Simon, ale určitě bych to využil.

GodfatherCZ píše:Nějak se nám Ferengi fláká s uploadem 1080p verze :cry: , tak jsem to nevydržel a sjel 720p a i těch pár kostiček na monitoru nakonec nevadilo ..

Jsem rád, že nejsem jediný, kdo čekal na lepší kvalitu. Já teda vydžel o něco déle, bylo to i spojené s nedostatkem času, ale čekal jsem a čekal, 1080p stále nikde. Snad ještě tuhle sérii budou.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 20 zář 2023, 15:42

Přesně tak. Pokud Simon, Shaun a Nina to nevytáhnou na Hayley tak to beru jako gamethrowing.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Australian Survivor 2023: Heroes vs. Villains“