Epizoda 3
12.10.2023
S45 - Survivor 45 - EP03
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
S45 - Survivor 45 - EP03
Za mě povedená epizoda, ale abych tu nebyl moc pozitivní, tak nemám rád swapy 

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S45 - Survivor 45 - EP03
Tak abych taky furt jen nekritizoval tak se mi fakt líbí letošní nové imunity. Šifra na ceduli? Dobrý nápad! Imunita ve vosku? Super! Variabilní trvanlivost imunity na základě toho, jak moc jsi schopen riskovat? Naprosto skvělý nápad, který udělal svoje! Fakt, takhle povedené změny podle mě nebyly tak od Cook Islands...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
S45 - Survivor 45 - EP03
Na můj vkus se v tomhle díle věnovalo až moc času hledání idolů, i když barbecue na kmenovce bylo top
u červených to byl de fakto jediný content za celou epizodu.
U modrých to Jakeovo seizure vypadalo celkem scary, ale tak snad to bylo vše a fakt jen z toho foukání do ohně. Sblížení s Kendrou byla fajn scéna.
Delulu kmen opět hvězdy epizody, skoro až lituju, že je příště swap, zajímal by mě jejich osud dál, ještě k tomu teď, když už má Emily lepší postavení. Sabiyah mi bude chybět, ale jako boot perfektní, takže si úplně nestěžuju.
Fandím teď víceméně všem krom pár výjimek, pořád nemám rád Drewa, takže pokud by to měla ovládnout jeho Reba aliance, tak to ať radši vypadnou, modří a žlutí jsou mi teda sympatičtější jako skupinky.
Hlavní favoriti: Emily, Kendra, Kaleb, Katurah, Bruce, Dee, Julie
u červených to byl de fakto jediný content za celou epizodu. U modrých to Jakeovo seizure vypadalo celkem scary, ale tak snad to bylo vše a fakt jen z toho foukání do ohně. Sblížení s Kendrou byla fajn scéna.
Delulu kmen opět hvězdy epizody, skoro až lituju, že je příště swap, zajímal by mě jejich osud dál, ještě k tomu teď, když už má Emily lepší postavení. Sabiyah mi bude chybět, ale jako boot perfektní, takže si úplně nestěžuju.
Fandím teď víceméně všem krom pár výjimek, pořád nemám rád Drewa, takže pokud by to měla ovládnout jeho Reba aliance, tak to ať radši vypadnou, modří a žlutí jsou mi teda sympatičtější jako skupinky.
Hlavní favoriti: Emily, Kendra, Kaleb, Katurah, Bruce, Dee, Julie
(?)
S45 - Survivor 45 - EP03
Yedko píše:Tak abych taky furt jen nekritizoval tak se mi fakt líbí letošní nové imunity. Šifra na ceduli? Dobrý nápad! Imunita ve vosku? Super! Variabilní trvanlivost imunity na základě toho, jak moc jsi schopen riskovat? Naprosto skvělý nápad, který udělal svoje! Fakt, takhle povedené změny podle mě nebyly tak od Cook Islands...
Nemohu nesouhlasit. Hlavně je super že každý kmen má něco jiného, takže nevidíme stejnou věc třikrát. Toto chci vidět v českém Survivoru. Nezajímají mě celebrity.
-
St.James Park
- Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
- Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke. - Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37
S45 - Survivor 45 - EP03
Jaj...škoda, že to tragické Lulu neponechají stejnému osudu jako Matsing a příště bude promíchání. Z tohohle kmene fandím akorát Kalebovi a bál jsem, že ten blindside na něho vyjde, naštěstí ne a odnesla to Sabiyah. Kdyby se dostal dál jen a on a Emily, vůbec by mi to nevadilo, Sean je taky takový nemastný neslaný.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor