Epizoda 1
29.1.2024
AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP01
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Konečně máme Australský Survivor zpět a rovnou s nováčky.. klasický díl, kdy bojují nerdi vs svalovci mezi sebou.. 
Střih zase naprosto skvělý, záběry na vystrašený obličej Valerie k nezaplacení (vidím v ní Liz)
Kmenovka zabolela, ale dotyčná si za to mohla celkem sama, takhle na sílu se napojit na nejsilnějšího týpka v kmeni, why, byla by naodstřel kdykoliv.
No nic, těším se na zítra.
Snad nezklamou: Mark, Eden, Peta...
Střih zase naprosto skvělý, záběry na vystrašený obličej Valerie k nezaplacení (vidím v ní Liz)
Kmenovka zabolela, ale dotyčná si za to mohla celkem sama, takhle na sílu se napojit na nejsilnějšího týpka v kmeni, why, byla by naodstřel kdykoliv.
No nic, těším se na zítra.
Snad nezklamou: Mark, Eden, Peta...
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Pattrick píše:Střih zase naprosto skvělý, záběry na vystrašený obličej Valerie k nezaplacení (vidím v ní Liz)
Takže nejsem sám Rok se s rokem sešel a máme tu další Survájvr od protinožců .. za mě klasický úvodní díl se vším co k tomu náleží .
Nejvíc pobavila ta Spice Girls aliance z Wishe v podání Frankie a osvalených borců
nakonec se opět potvrdilo , že pýcha předchází pád . Dotyčná ani nevěděla co se děje , to je ten ,,tunnel vision'' vlastního ega , kdy neregistrujete okolí , ale sami si myslíte jak jste největší borci . Podle ukázek nás čeká plno brutálních výzev , kde to bude hodně osobní ..
jentak dál . Snad to nezakřiknu , ale doufám, že produkce nebude nahazovat plno nečekaných ,,probstovin'' a hra si udrží tempo . 
-
St.James Park
- Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
- Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke. - Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37
Stará dobrá klasika...řemeslně je to ten nejlepší Survivor, který může tato planeta v současné době nabídnout. Castingově... taky, rozmanitost charakterů přesně taková jaká má být a výrazné osobnosti jsou v tom taky. Ale samozřejmě téma nerdi vs. svalovci se opakuje asi po stopadesáté a při tom střihu (byť dramaturgicky to těžko lze udělat líp
) může zkušený divák pořadu dobře předvídat jak to dopadne... vzhledem k počtu zpovědí Frankie to bylo jasné v momentě, kdy se začal řešit možný blindside proti vedoucím svalovcům. A jejich namyšlenost taky bila do očí (time to start party
). Jakmile je někdo moc namyšlený, obvykle mu po kmenové radě splaskne hřebínek, to je zlaté pravidlo Survivora.
Samozřejmě to ale nejde vyčítat střihu, ten pracuje s tím co má a že se svalovci po stopadesáté spojí do okaté aliance, kde mají ve 4 lidech víc svalů než zbytek kmene dohromady (snad kromě Violy) a po stopadesáté na to dojedou je hlavně jejich chyba.
Nicméně stop kritice, jak už jsem psal, těžko něco lepšího současný Survivor nabídne (v jakékoliv zemi) a upoutávky na další díly mě opravdu hodně navnadily. Na tohle jsem se těšil pomalu jako malý kluk a dočkal jsem se...začátek roku s Australským Survivorem.
Nechť má tedy Survivor do nového roku skvělý start!
Samozřejmě to ale nejde vyčítat střihu, ten pracuje s tím co má a že se svalovci po stopadesáté spojí do okaté aliance, kde mají ve 4 lidech víc svalů než zbytek kmene dohromady (snad kromě Violy) a po stopadesáté na to dojedou je hlavně jejich chyba.
Nicméně stop kritice, jak už jsem psal, těžko něco lepšího současný Survivor nabídne (v jakékoliv zemi) a upoutávky na další díly mě opravdu hodně navnadily. Na tohle jsem se těšil pomalu jako malý kluk a dočkal jsem se...začátek roku s Australským Survivorem.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor
-
sackettboy
Jiz je zvykem, ze od nastupu new era v US stoji casting za starou belu. O to vice se pak clovek tesi na AU, kde i pres sakra dlouhou stopaz a uzasneho Jonathana to porad za neco stoji. Prvni dil to jen potvrdil. Verme, ze se australane udrzi jeste par let v tomto trendu a porad se budeme mit jeste na co tesit. Protoze mezi nama, kdo z vas si jeste pamatuje na poslednich 5 vyhercu americkeho Survivora? 

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Nuda.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Po roce jsme se opět dočkali.
Líbí se mi, že Australani stále zachovávají efektivní příjezd soutěžících na místo činu a přitom mění způsob jejich přepravy. Australskou specialitou jsou medailonky, z nichž se dozvíme něco o jednotlivých soutěžících, vždy se snažím sledovat, kdo ho už měl a kdo ně, abych mohl odhadnout kdo vypadne, ale většinou to zapomenu počítat a sledovat, jelikož zapamatovat si 24 nových soutěžících je celkem dost.
Titáni dostali hned dvakrát na frak od rebelů a tak se mi to líbí.
Po prvním díle se objevilo pár zajímavých trosečníků, kterým možná začnu později fandit, např. Eden (připomíná mi George), Valerie (archetyp Liz), Garrick a pár dalších jejichž jména jsem úspěšně zapomněl. Trochu mě začíná iritovat hlučná psycholožka Kelli, trochu jsem ji tipoval na prvního adepta na vypadnuvší. 
Líbí se mi, že Australani stále zachovávají efektivní příjezd soutěžících na místo činu a přitom mění způsob jejich přepravy. Australskou specialitou jsou medailonky, z nichž se dozvíme něco o jednotlivých soutěžících, vždy se snažím sledovat, kdo ho už měl a kdo ně, abych mohl odhadnout kdo vypadne, ale většinou to zapomenu počítat a sledovat, jelikož zapamatovat si 24 nových soutěžících je celkem dost.
Po prvním díle se objevilo pár zajímavých trosečníků, kterým možná začnu později fandit, např. Eden (připomíná mi George), Valerie (archetyp Liz), Garrick a pár dalších jejichž jména jsem úspěšně zapomněl. Trochu mě začíná iritovat hlučná psycholožka Kelli, trochu jsem ji tipoval na prvního adepta na vypadnuvší. Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
Zatim asi nejslabsi casting... ale uvidime, co z toho vyjde. Vypadnuti ale skvele, jak jsme u AU zvykli 
Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“