Epizoda 14
26.2.2024
AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP14
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Z očekávané přestřelky Val vs Kitty nám nakonec vypadl někdo zcela jiný ... takto to v Survivoru prostě funguje z minuty na minutu se vše otočí . Všichni se chvástají pomstou , ve finále ale jen kecy v kleci .
Jaden prý bude hrát takticky a pomstí Winnu
no nekecej ..
Jaden prý bude hrát takticky a pomstí Winnu
no nekecej ..AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP14
I love it!!! Moc hezké, když se dva perou... tak proč nezkusit zaútočit jinam, jen ať se perou dál, takhle vypadá survivor. 
Já pořád nechápu tu Ri, ta je úplně hloupá, tak je teda s Kirby nebo není, blběna pak jde volit Marka, to je moc tohle
podruhé za tuhle řadu, to nevymyslíš.

Já pořád nechápu tu Ri, ta je úplně hloupá, tak je teda s Kirby nebo není, blběna pak jde volit Marka, to je moc tohle
podruhé za tuhle řadu, to nevymyslíš.AU Survivor 2024: Titans vs. Rebels - EP14
Krása. Tady je přesně vidět, proč by ses vždycky měl ke všem hráčům s úctou. Feras si moc dobře pamatoval, jak se k němu Winna choval a takhle to dopadlo.
Mark, který v počátku série vypadal tak slibně, v mém žebříčku padá a padá. To je stále odplata, odplata, odplata. Stejně tak Valeria, ta se taky chová neuvěřitelně arogantně a doufám, že brzy půjde. Řeší, že Caroline+Kitty vyřadily Violu, ale přitom ta chtěla udlěat úplně to samé, jen naopak.
Trochu mě překvapilo, jak bylo teď na konci vidět, že Jaden a Winna si byli stále hodně blízcí. Po tom, co bylo promíchání kmenů jsem si myslel, že ten jejich vztah už nebyl takový jako na začátku.
Mark, který v počátku série vypadal tak slibně, v mém žebříčku padá a padá. To je stále odplata, odplata, odplata. Stejně tak Valeria, ta se taky chová neuvěřitelně arogantně a doufám, že brzy půjde. Řeší, že Caroline+Kitty vyřadily Violu, ale přitom ta chtěla udlěat úplně to samé, jen naopak.
Trochu mě překvapilo, jak bylo teď na konci vidět, že Jaden a Winna si byli stále hodně blízcí. Po tom, co bylo promíchání kmenů jsem si myslel, že ten jejich vztah už nebyl takový jako na začátku.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George
-
sheldom
- Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob
- Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29
Ano, to je přesně to, co jsme po sloučení očekávali.
Pořad se řeší pomsta Marka a Val za Violu a nakonec za nitky zatahá Feras
Celkem se divím, že jim to vyšlo, ale asi už vědí, co mají čekat od Riany a Alexe. Od Riany jsem to i čekal, ta už jednou předvedla, že je naprosto mimo, ale u Alexe jsem čekal, že by mohl Marka podržet. Ve skutečnosti stačil jeden rozhovor s Edenem a hned otočil
Přesně tak, jak jsi řekl, Winno, byl jsi moc nadutý a to se v této hře nevyplácí.
Jsem zvědavý, jak se bude situace dál vyvíjet, protože po tom, co Rianu a Alexe pouze využili, s nimi nemusí hlasovat dál, ikdyž zrovna u těchto dvou si moc iluzí nedělám (a to je Alex učitel matematiky, takže by měl mít nějaké rozumné myšlení). Nejvíc mě zklamal Eden, ze začátku jsem si říkal, že může být dobrý, v něčem mi připomínal George, ale zatím se jen veze s C+K a nedělá žádná pořádná rozhodnutí. Musím, přesto že ji vůbec nemusím, po sloučení pochválit Kirby (i Ferase), oba se stáhli do ústraní a nechávají ostatní řešit si jejich spory. Potom stačí jen nahodit jméno a rybička se sama chytne.
Pořad se řeší pomsta Marka a Val za Violu a nakonec za nitky zatahá Feras Celkem se divím, že jim to vyšlo, ale asi už vědí, co mají čekat od Riany a Alexe. Od Riany jsem to i čekal, ta už jednou předvedla, že je naprosto mimo, ale u Alexe jsem čekal, že by mohl Marka podržet. Ve skutečnosti stačil jeden rozhovor s Edenem a hned otočil
Přesně tak, jak jsi řekl, Winno, byl jsi moc nadutý a to se v této hře nevyplácí.Jsem zvědavý, jak se bude situace dál vyvíjet, protože po tom, co Rianu a Alexe pouze využili, s nimi nemusí hlasovat dál, ikdyž zrovna u těchto dvou si moc iluzí nedělám (a to je Alex učitel matematiky, takže by měl mít nějaké rozumné myšlení). Nejvíc mě zklamal Eden, ze začátku jsem si říkal, že může být dobrý, v něčem mi připomínal George, ale zatím se jen veze s C+K a nedělá žádná pořádná rozhodnutí. Musím, přesto že ji vůbec nemusím, po sloučení pochválit Kirby (i Ferase), oba se stáhli do ústraní a nechávají ostatní řešit si jejich spory. Potom stačí jen nahodit jméno a rybička se sama chytne.
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie; S30: Mike, Carolyn, Shirin; S31: Kelley, Spencer
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark AUS S12: AJ, Logan
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon
Zpět na „Australian Survivor 2024: Titans vs. Rebels“