Epizoda 5
• Voyo: 12.3.2024
• TV Nova: 19.3.2024
Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP05
Klasická nudná úterní epizoda o dvou soutěžích, kde se zbývá pouze smát jaké panoptikum se nám tam sešlo
Ivana najde nápovědu ke skrýté imunitě, tak to běží všem za tepla říct a pak oznámí, že to bude řešit jen s Mikýřem, který ji najde a vytroubí všem. Takže jednu polovinu má Ivana druhou Pirát a všichni to vědí. Teda až na Ornellu, kterou už to nebavilo, tak šla za doktorem
Bandurko, i když je to překvapivé, byl daleko chytřejší. Ale imunitu zatím nenašel. Doufám že ji najde, protože alespoň není tak tupej
S Jackem bude těžký vyjít, ale hlavní problém v druhé soutěži nebyl Jack, ale Filip který ten zámek nebyl schopen rozdělat ani minutu potom, co se Titáni radovali. Skoro mě až napadlo, že mu tam produkce dala jiný kód, aby Titání konečně něco vyhráli. Ale spíš je Filip prostě lempl. Ale hlavně zkritizovat Jacka

Ivana najde nápovědu ke skrýté imunitě, tak to běží všem za tepla říct a pak oznámí, že to bude řešit jen s Mikýřem, který ji najde a vytroubí všem. Takže jednu polovinu má Ivana druhou Pirát a všichni to vědí. Teda až na Ornellu, kterou už to nebavilo, tak šla za doktorem
Bandurko, i když je to překvapivé, byl daleko chytřejší. Ale imunitu zatím nenašel. Doufám že ji najde, protože alespoň není tak tupej
S Jackem bude těžký vyjít, ale hlavní problém v druhé soutěži nebyl Jack, ale Filip který ten zámek nebyl schopen rozdělat ani minutu potom, co se Titáni radovali. Skoro mě až napadlo, že mu tam produkce dala jiný kód, aby Titání konečně něco vyhráli. Ale spíš je Filip prostě lempl. Ale hlavně zkritizovat Jacka
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
Kdyz jsem slysel slova "Bandurko nasel papierik", tak se mi otevirala kudla v kapse
Jinak je to opravdu parodie... Yenny se pta Sebastiana, proc sli po Carevovi. Odpoved: "No, protoze my ctyri kluci jsme spolu a chceme jit takto dal" a malem jsem vyprskl smichy
v normalnim Survivoru by na dalsi kmenovce jeden z teto "big" ctverky letel jako cislo jedna a na dalsi hned druhej z nich, aby se rozbila silna aliance. Ale tady jim ostatni soutezici (zamerne nepisu hraci) snad jeste fandi
A korunu nasadila Ivana, ktera najde napovedu a bezi to hned vyslepicit celymu kmenu. A pak jeste demonstrativne rekne, ze se rozmysli s kym ji teda bude hledat
opet by byla kandidatkou cislo jedna na vyrazeni a Mikyr, ktery ji s ni hledal by byl hned cislo dva. Vrchol absurdity teto parodie nastal, kdyz Mikyr imunitu nasel (tedy pulku, ale to on v ten moment nevedel, protoze si to ani neotevrel) a predal ji prede vsemi! Ivane. Kdyby do ted Ivana s napovedou nebyla cislo jedna na vylouceni, po verejnem obdrzeni imunity ji musi byt zcela nutne. Ale tady nejsme v klasickem Survivoru, kde rozhoduje logika nebo taktika, takze rozhodnou klasicky sympatie a sila z povrchni ci primitivniho pohledu na vec.
Jinak je to opravdu parodie... Yenny se pta Sebastiana, proc sli po Carevovi. Odpoved: "No, protoze my ctyri kluci jsme spolu a chceme jit takto dal" a malem jsem vyprskl smichy
A korunu nasadila Ivana, ktera najde napovedu a bezi to hned vyslepicit celymu kmenu. A pak jeste demonstrativne rekne, ze se rozmysli s kym ji teda bude hledat
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Truestory píše:spíš je Filip prostě lempl. Ale hlavně zkritizovat Jacka![]()
![]()
Ty se divíš ?
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“