Epizoda 12
• Voyo: 3.4.2024
• TV Nova:10.4.2024
Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP12
Ma to cenu komentovat?
Ale jo... jednim slovem katastrofa, a to od produkce az po ucastniky. Problemem je, ze kriteriem pro vyber ucastniku je tetovani, pocet followeru, kontroverze a show. Akorat, ze ti lidi tam jdou v nejlepsim pripade z duvodu - zazit dobrodruzstvi, v horsim pripade ziskat slavu, nabrat followery a v uplne nejhorsim pripade ciste pro penize za ucast.
Kdyz maji dotycni (a to plati zejmena pro celebrity) tyto motivace, tak je jasne, ze jim nejakych 30 dnu staci - dobrodruzstvi odzito, slava udelana, penize zarobene. Druhou veci samozrejme je, ze nejakych 70-80 dnu na ostrove je strasne moc. Kdo vlastne rekl Nove, ze by se Survivor mel hrat tak dlouho, ze to bude strasne cool?
Uz nekolikatou radu se jasne ukazuje, ze to cool neni a je to celkem zasadni problem...
Kdyby Filip vedel, ze tam budou celkove 45-50 dnu jako u Australanu, tak by tech par dnu podle me dal. Takhle se mu tam proste nechtelo byt jeste dalsich 40-50 dnu. Na jednu stranu i pochopitelne.
Kdyby byl normalni pocet dnu na ostrove a vybirali se lidi ne dle vyse zminenych kriterii (cim vic tetovani, tim dle produkce vhodnejsi hrac), ale vybirali se ciste fanousci Survivoru, kteri to opravdu chteji vyhrat a budou se rvat za kazdej den ve hre, tak by to vypadalo uplne jinak. Survivor neni o tom, kdo zustane posledni po tom, co vsichni dobrovolne odejdou a vzdaji to, ale o tom, kdo se rval, aby se dostal do konce. Tady je to uplne prevracene.
Vzdyt v Robinsonove ostrove zadne odchody nebyly, cim to asi bylo, Novo?
Ale jo... jednim slovem katastrofa, a to od produkce az po ucastniky. Problemem je, ze kriteriem pro vyber ucastniku je tetovani, pocet followeru, kontroverze a show. Akorat, ze ti lidi tam jdou v nejlepsim pripade z duvodu - zazit dobrodruzstvi, v horsim pripade ziskat slavu, nabrat followery a v uplne nejhorsim pripade ciste pro penize za ucast.
Kdyz maji dotycni (a to plati zejmena pro celebrity) tyto motivace, tak je jasne, ze jim nejakych 30 dnu staci - dobrodruzstvi odzito, slava udelana, penize zarobene. Druhou veci samozrejme je, ze nejakych 70-80 dnu na ostrove je strasne moc. Kdo vlastne rekl Nove, ze by se Survivor mel hrat tak dlouho, ze to bude strasne cool?
Kdyby Filip vedel, ze tam budou celkove 45-50 dnu jako u Australanu, tak by tech par dnu podle me dal. Takhle se mu tam proste nechtelo byt jeste dalsich 40-50 dnu. Na jednu stranu i pochopitelne.
Kdyby byl normalni pocet dnu na ostrove a vybirali se lidi ne dle vyse zminenych kriterii (cim vic tetovani, tim dle produkce vhodnejsi hrac), ale vybirali se ciste fanousci Survivoru, kteri to opravdu chteji vyhrat a budou se rvat za kazdej den ve hre, tak by to vypadalo uplne jinak. Survivor neni o tom, kdo zustane posledni po tom, co vsichni dobrovolne odejdou a vzdaji to, ale o tom, kdo se rval, aby se dostal do konce. Tady je to uplne prevracene.
Vzdyt v Robinsonove ostrove zadne odchody nebyly, cim to asi bylo, Novo?

- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
cihi píše: cim to asi bylo, Novo?
To spíš TURCI né Novo
Na druhou stranu do vedení Novy nevidim , ale ano RO byl formát , který jsme rozhodně neměli zahazovat .. a jestli se protočilo vedení , které nám jasně nyní ukazuje kam chce směřovat všechny ty Survivory a BigBrothery , tak není o čem
Rozhodně ale nechápu jak s tímhle renomé chtějí dělat za rok další řadu ..to raději ať zase obnoví Superstar a budou na tom líp .
-
loid
- Nejoblíbenější série: Cookovy ostrovy
- Nejoblibenější hráči: Ozzy, Yul Kwon, Terry Deitz, Sandra Diaz-Twain
Myslím, že v první řadě odchod byl - Kačka, pokud si dobře vzpomínám. Ale horší případ byla Petra - ta se několik dní někde "regenerovala", zatímco se dál soutěžilo a vypadávalo, a poté se vrátila... Myslím, že od té doby jsem hooodně zaujatý proti "rekreantům" ve hře.cihi píše:Vzdyt v Robinsonove ostrove zadne odchody nebyly, cim to asi bylo, Novo?
A když už jsem se rozepsal, tak budu pokračovat, nějakou dobu jsem k letošnímu Survu nic nenapsal.
Co se mi letos líbí: hudba u kmenové rady je (proti té z dřívějších řad) skladbou světové úrovně. Soutěže mi také přijdou lepší, konečně je beru jako kmenové a ne jen součet opakujících se individuálních soutěží. I odměny mi přijdou více "survivor style".
Co je kolísavé: zpovědi obvykle dávají smysl, ale někdy jdou za sebou tak, že nedávají smysl... Při některých hovorech jdou titulky, přestože je účastníkům normálně rozumět, jindy jim rozumět není a titulky nejsou...
Co se mi nelíbí: odchody hráčů a to i těch, co úmyslně prohráli duel, aby jeli domů. Vadí mi "rekreanti", neúčastnící se soutěží, ale zůstávající ve hře (v tomto smyslu přece jen oceňuji odchod Jakuba, i když mohl přijít ještě dřív). Nelíbí se mi letos moderátor, už loni mi přišel otrávený a otravný a teď je to ještě horší... Kmenové rady, kdy na nich jsou oba kmeny - blbá je už jen účast kmene, který nebude vylučovat, ale naprostá tragédie je, že na radě promlouvají.
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“