Survivor Česko & Slovensko 2024 - EP12

Dominikánská republika
2024 - TV Nova, TV Markíza
boyarddor

Příspěvekod boyarddor » 04 dub 2024, 19:26

Epizoda 12
• Voyo: 3.4.2024
• TV Nova:10.4.2024

cihi

Příspěvekod cihi » 05 dub 2024, 11:20

Ma to cenu komentovat? :D

Ale jo... jednim slovem katastrofa, a to od produkce az po ucastniky. Problemem je, ze kriteriem pro vyber ucastniku je tetovani, pocet followeru, kontroverze a show. Akorat, ze ti lidi tam jdou v nejlepsim pripade z duvodu - zazit dobrodruzstvi, v horsim pripade ziskat slavu, nabrat followery a v uplne nejhorsim pripade ciste pro penize za ucast.

Kdyz maji dotycni (a to plati zejmena pro celebrity) tyto motivace, tak je jasne, ze jim nejakych 30 dnu staci - dobrodruzstvi odzito, slava udelana, penize zarobene. Druhou veci samozrejme je, ze nejakych 70-80 dnu na ostrove je strasne moc. Kdo vlastne rekl Nove, ze by se Survivor mel hrat tak dlouho, ze to bude strasne cool? :D Uz nekolikatou radu se jasne ukazuje, ze to cool neni a je to celkem zasadni problem...

Kdyby Filip vedel, ze tam budou celkove 45-50 dnu jako u Australanu, tak by tech par dnu podle me dal. Takhle se mu tam proste nechtelo byt jeste dalsich 40-50 dnu. Na jednu stranu i pochopitelne.

Kdyby byl normalni pocet dnu na ostrove a vybirali se lidi ne dle vyse zminenych kriterii (cim vic tetovani, tim dle produkce vhodnejsi hrac), ale vybirali se ciste fanousci Survivoru, kteri to opravdu chteji vyhrat a budou se rvat za kazdej den ve hre, tak by to vypadalo uplne jinak. Survivor neni o tom, kdo zustane posledni po tom, co vsichni dobrovolne odejdou a vzdaji to, ale o tom, kdo se rval, aby se dostal do konce. Tady je to uplne prevracene.

Vzdyt v Robinsonove ostrove zadne odchody nebyly, cim to asi bylo, Novo? :shock:

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 05 dub 2024, 13:58

cihi píše: cim to asi bylo, Novo? :shock:

To spíš TURCI né Novo :D :D jak už pan superúžasný Novotný asi 1000x zmínil , tak oni prostě nechápou a ani nechtějí pochopit , že u nás ta jejich blbost prostě nemá šanci prorazit . Jejich jediný argument je ten , že u nich to přece funguje :heat: :heat: :fuck: .
Na druhou stranu do vedení Novy nevidim , ale ano RO byl formát , který jsme rozhodně neměli zahazovat .. a jestli se protočilo vedení , které nám jasně nyní ukazuje kam chce směřovat všechny ty Survivory a BigBrothery , tak není o čem :) je to jejich boj .. natočí odpad za ,,pár korun'' , prodají to na VOYO , do TV najebou tisíce reklam a finýto .
Rozhodně ale nechápu jak s tímhle renomé chtějí dělat za rok další řadu ..to raději ať zase obnoví Superstar a budou na tom líp . 8)

loid
Nejoblíbenější série: Cookovy ostrovy
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Yul Kwon, Terry Deitz, Sandra Diaz-Twain

Příspěvekod loid » 11 dub 2024, 22:57

cihi píše:Vzdyt v Robinsonove ostrove zadne odchody nebyly, cim to asi bylo, Novo? :shock:
Myslím, že v první řadě odchod byl - Kačka, pokud si dobře vzpomínám. Ale horší případ byla Petra - ta se několik dní někde "regenerovala", zatímco se dál soutěžilo a vypadávalo, a poté se vrátila... Myslím, že od té doby jsem hooodně zaujatý proti "rekreantům" ve hře.

A když už jsem se rozepsal, tak budu pokračovat, nějakou dobu jsem k letošnímu Survu nic nenapsal.

Co se mi letos líbí: hudba u kmenové rady je (proti té z dřívějších řad) skladbou světové úrovně. Soutěže mi také přijdou lepší, konečně je beru jako kmenové a ne jen součet opakujících se individuálních soutěží. I odměny mi přijdou více "survivor style".

Co je kolísavé: zpovědi obvykle dávají smysl, ale někdy jdou za sebou tak, že nedávají smysl... Při některých hovorech jdou titulky, přestože je účastníkům normálně rozumět, jindy jim rozumět není a titulky nejsou...

Co se mi nelíbí: odchody hráčů a to i těch, co úmyslně prohráli duel, aby jeli domů. Vadí mi "rekreanti", neúčastnící se soutěží, ale zůstávající ve hře (v tomto smyslu přece jen oceňuji odchod Jakuba, i když mohl přijít ještě dřív). Nelíbí se mi letos moderátor, už loni mi přišel otrávený a otravný a teď je to ještě horší... Kmenové rady, kdy na nich jsou oba kmeny - blbá je už jen účast kmene, který nebude vylučovat, ale naprostá tragédie je, že na radě promlouvají.

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2024 (CZ, SK)“