Epizoda 2
• Voyo: 19.2.2025
• TV Nova: 20.2.2025 21:45
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP02
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- Yedko
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Kontaktovat uživatele:
To, že ten duel ještě dovolil změnit je za mě prostě hodně špatně. Nevím, jak jim tyto pravidla vysvětlili, ale divný... moc divný...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Bohužel se Turci opět nepoučili a má to plno ,,dětských nemocí'' na které ale v Istanbulu neexistuje lék .. kmenová rada vypadá jak zádušní mše
místo pořádného středového ohně - svíčky
, což je vykompenzováno studiovými světly na max přímo do obličeje hráčů
..ale budiž no , fire hazard pravidlo asi - točí to pořád ve studiu nikoliv venku .
Co mě ale vytáčí přímo do běla - když během hry o imunitu jsou random střihy na zpovědnice , to mohlo napadnout jen totálního vola , člověk začíná fandit , je tam atmosféra a napětí a šup - někdo nám to pro jistotu ještě musí okomentovat
inu nestříhá to Lygouš bohužel .
a jak píše Yedko , výběr oponentky byl přinejmenším zvláštní , ale to si měl ukočírovat Novotňák , zde selhal . No a pak už takový evergreen , co tak čtu v diskusích tak nádoby osudu opět téma
máme produkci věřit , že to je fakt legit a někdo kontroluje obsah nádob ?
za mě teda naprosto ideální nástroj pro manipulaci se hrou , ačkoliv teda pevně doufám , že to je fakt vše podle pravidel .
Podcast/Recap od Vládi a Mikýře >> https://www.youtube.com/watch?v=fU9Iltsp5yA
, což je vykompenzováno studiovými světly na max přímo do obličeje hráčů Co mě ale vytáčí přímo do běla - když během hry o imunitu jsou random střihy na zpovědnice , to mohlo napadnout jen totálního vola , člověk začíná fandit , je tam atmosféra a napětí a šup - někdo nám to pro jistotu ještě musí okomentovat
inu nestříhá to Lygouš bohužel . a jak píše Yedko , výběr oponentky byl přinejmenším zvláštní , ale to si měl ukočírovat Novotňák , zde selhal . No a pak už takový evergreen , co tak čtu v diskusích tak nádoby osudu opět téma
za mě teda naprosto ideální nástroj pro manipulaci se hrou , ačkoliv teda pevně doufám , že to je fakt vše podle pravidel .Podcast/Recap od Vládi a Mikýře >> https://www.youtube.com/watch?v=fU9Iltsp5yA
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
GodfatherCZ píše:...No a pak už takový evergreen , co tak čtu v diskusích tak nádoby osudu opět témamáme produkci věřit , že to je fakt legit a někdo kontroluje obsah nádob ?
za mě teda naprosto ideální nástroj pro manipulaci se hrou , ačkoliv teda pevně doufám , že to je fakt vše podle pravidel ....
Tak to jsem si prakticky skoro jistý, že se s tím nemanipuluje. Jasně, že by to nějak asi udělat šlo, ale máš tam 23 jejich soupeřek a dopředu úplně kdo bude odhlasovaný nevíš i když indicie samozřejmě máš. A hlavně, přesně jak Novotňák říkal, tak ti Turci jsou prostě strašně neflexibilní a nejsou schopni ani měnit duely co jsou na místě pro ty duelové dvojice aby to tehda mělo nějaký smysl a bylo to vyrovnané. Dovolené a žádané ovlivnění schopni udělat nejsou a tady s tímhle by spekulovali pro pár tisíc diváků víc s nejistým výsledkem? A hlavně ze začátku fakt nevíš, kdo potřebuješ a koho ne, kdo se jak projeví. Tady ta byla naprosto mrtvá hráčka, která udělala titulky, že "ani v Survivoru si s ostatními nesedla" a víc by toho úplně krom jedné dvou hádek nepředvedla...
Relativně dobrý díl. Holky se fakt pustily do hry. Celkem chápu, že nešly do rozdělování hlasů. To, že vypadne Deny nikomu nevadilo. Jsem zvědavej jak se bude situace Ivanky dál vyvíjet.
U kluků se hraje jméně a já bych to jejich meditování nedal
Celkový dojem z dílu mi kazily 2 věci.
1. Duel už je takhle dost debilní pravidlo. Proč proboha mohla Deny ještě změnit svoji volbu?
2. To vstupování zpovědnic do soutěže mi přišlo ještě divnější jak dřív a strašně nepřirozené.
U kluků se hraje jméně a já bych to jejich meditování nedal
Celkový dojem z dílu mi kazily 2 věci.
1. Duel už je takhle dost debilní pravidlo. Proč proboha mohla Deny ještě změnit svoji volbu?
2. To vstupování zpovědnic do soutěže mi přišlo ještě divnější jak dřív a strašně nepřirozené.
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
Za me dobry, porad zdaleka nejlepsi ceska serie, ktera si uz muze aspon trochu rikat Survivor, ale ta stopaz je porad kamen urazu
Strasne moc kecu, nema to spravne tempo a dynamiku ten dil jako AU nebo USA. Ale jinak celkem dobry. Zlepsit tohle, casem odstranit nadoby osudu uplne a muze to byt plnohodnotnej Survivor
To, ze mohla zmenit volbu je asi uz celkem jedno, kdyz si stejne vybrala silnejsi souperku
Formaty Muzi Vs. Zeny moc nemusim, ale tady to bylo ku prospechu, protoze se neresi klasicky "silny tym", kdy by sly holky prvne na odstrel, ale jedou se taktiky a intriky, o coz v ciste zenskem kmeni ci jakemkoliv jinem kolektivu neni nikdy nouze
Posunu k lepsimu urcite pomohl uspech konkurencnich Zradcu.
Jako urcite to nemaji zapotrebi delat po kazde, ale dovedu si predstavit po slouceni, ze kdyby tam bylo nejake vyrazeni, ktere kdyz se nepovede a muze zasadne zvratit dej, tak to udelaj...
Mohli by to udelat transparentneji, napriklad v podobe truhel, kde bude zadni strana viditelna a za kterou bude namirena kamera v momente, kdy si dotycny pro tuto truhlu pujde. Tady uz by nebyly zadne pochyby. Nebo hodit kostkou, co ja vim
Transparentnich moznosti je spousta. Idealne to samozrejme zrusit a nechat normalne vypadnout...
Strasne moc kecu, nema to spravne tempo a dynamiku ten dil jako AU nebo USA. Ale jinak celkem dobry. Zlepsit tohle, casem odstranit nadoby osudu uplne a muze to byt plnohodnotnej Survivor
Formaty Muzi Vs. Zeny moc nemusim, ale tady to bylo ku prospechu, protoze se neresi klasicky "silny tym", kdy by sly holky prvne na odstrel, ale jedou se taktiky a intriky, o coz v ciste zenskem kmeni ci jakemkoliv jinem kolektivu neni nikdy nouze
Posunu k lepsimu urcite pomohl uspech konkurencnich Zradcu.
Yedko píše:Tak to jsem si prakticky skoro jistý, že se s tím nemanipuluje.
Jako urcite to nemaji zapotrebi delat po kazde, ale dovedu si predstavit po slouceni, ze kdyby tam bylo nejake vyrazeni, ktere kdyz se nepovede a muze zasadne zvratit dej, tak to udelaj...
Mohli by to udelat transparentneji, napriklad v podobe truhel, kde bude zadni strana viditelna a za kterou bude namirena kamera v momente, kdy si dotycny pro tuto truhlu pujde. Tady uz by nebyly zadne pochyby. Nebo hodit kostkou, co ja vim
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
cihi píše:Posunu k lepsimu urcite pomohl uspech konkurencnich Zradcu..
Na to jsem taky myslel už při tom, jak jsem viděl tu úvodní scénu s Novotňákem na trhu.
Jinak jasně, v extrémních případech - jako když tušili že bude vyřazen Mikýř - by se to asi vyplatilo zmanipulovat, ale to by se vyplatilo třeba i s Pirátem a nestalo se.
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Yedko píše:ak jsem viděl tu úvodní scénu s Novotňákem na trhu.
dneska jsem si našel Rumunskou verzi >> https://www.youtube.com/watch?v=1WFlJsWWEsg ,..a ctrl-c , ctrl-v . Nicméně co jsem zaslechl od Nikoly Kabátové z jejího podcastu , tak prý rumuni točí chronologicky po nás .. kdo kopíroval koho těžko říct Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP02
https://filmtoro.cz/blog/survivor-cesko ... ledovanost
Paradoxně nejlepší řada CZ/SK Survivora a má nejhorší sledovatelnost ze všech čtyř řad.
A diví se tomu někdo vůbec
?
Paradoxně nejlepší řada CZ/SK Survivora a má nejhorší sledovatelnost ze všech čtyř řad.
A diví se tomu někdo vůbec
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
berka496 píše:https://filmtoro.cz/blog/survivor-cesko-a-slovensko-4-rada-sledovanost
A diví se tomu někdo vůbec?
Taky jsem to četl. Irelevantní. To Voyo jede více a více a to jsem přitom v bublině, která se víceméně na TV nekouká. A Survivor dlouhodobě byl důvod proč si to lidi kupovali.
Yedko píše:Taky jsem to četl. Irelevantní. To Voyo jede více a více a to jsem přitom v bublině, která se víceméně na TV nekouká. A Survivor dlouhodobě byl důvod proč si to lidi kupovali.
Souhlas, je to takovej článek pro článek.
cihi píše:Za me dobry, porad zdaleka nejlepsi ceska serie, ktera si uz muze aspon trochu rikat Survivor, ale ta stopaz je porad kamen urazu![]()
Strasne moc kecu, nema to spravne tempo a dynamiku ten dil jako AU nebo USA. Ale jinak celkem dobry. Zlepsit tohle, casem odstranit nadoby osudu uplne a muze to byt plnohodnotnej Survivor![]()
To, ze mohla zmenit volbu je asi uz celkem jedno, kdyz si stejne vybrala silnejsi souperku
![]()
Bára mi zatím nepřišla moc silná. Jako akrobatka měla problém s balancem. To nevymyslíš
Ale jinak já stopáž chápu. Prostě musí natočit hodně materiálu, jinak by to nebylo vůbec. Ale stejně pro mě je Robinsonův ostrov výš než SurvivorCZSK.
Oblíbenci
Holky
Holky
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“