Epizoda 3
• Voyo: 25.2.2025
• TV Nova: 26.2.2025 21:40
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP03
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
Tak tenhle díl byl pro mě fakt nudnej. Nevím, jak ty úterní díly zvládnu vydržet. Ale fakt mi to přišlo totálně o ničem. Ještě ke všemu mi drtivá většina castu přijde nesympatická a dění na ostrově není ani vtipný, kdy jsem se loni před sloučením mohl alespoň smát exotům
Ivanka strašná hráčka. Nechápu, co to je zas za fanouška Survivoru
Celkem cením alespoň to, že se nějak snaží hrát, což je pokrok oproti loňské sérii. Bohužel aliance zřejmě utvořili už na vile
Ivanka strašná hráčka. Nechápu, co to je zas za fanouška Survivoru
Celkem cením alespoň to, že se nějak snaží hrát, což je pokrok oproti loňské sérii. Bohužel aliance zřejmě utvořili už na vile
Oblíbenci
Holky
Holky
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Tady bych souhlasil s Truestory , ono to tak prostě je a bude, ty úterní díly .. soutěže by nebyly taková nuda, kdyby se prostříhaly .. je to děsně dlouhé nejen pro ty hráče na ostrově ale i pro nás . Díkybohu za možnost skipnout
v TV bych to rozhodně nedal .
Sympatičtější a lehce rozumnější je kmen holek , prozatím mám favoritku Míšu
, ale spíš jen , že působí jako sympaťanda než z herního hlediska . Ivanka nám opět našla HII
tak uvidíme jestli bude zahrána alespoň na blindside a nebo jí holky fakt prohledaly věci a bude to opět kolektivní tajemství
Kluci až na pár jedinců vůbec neví , že jsou v Survivoru , i cringelord Michael se soustředí spolu s Pájou rizzlíkem na balení holek místo na nějaké taktiky , tzv kmen ,,Kluci v zenu''
oba kmeny potřebují promíchat jako sůl , čehož se nakonec příště i dočkáme . I když jen 2 lidi z každého kmene .
Jinak zdá se mi to nebo na tento díl nafasovali lepší kamery ? , možná jsem ale mimo a jen většina scén benefitovala z toho , že bylo pod mrakem nebo větší stín , jejich technika nějak nezvládá přímé slunce . Inu počasí neporučíš , to by si měli uvědomit i chlapáci a postavit konečně solidní přístřešek místo meditací a míčových her .
Sympatičtější a lehce rozumnější je kmen holek , prozatím mám favoritku Míšu
, ale spíš jen , že působí jako sympaťanda než z herního hlediska . Ivanka nám opět našla HII
tak uvidíme jestli bude zahrána alespoň na blindside a nebo jí holky fakt prohledaly věci a bude to opět kolektivní tajemství
Kluci až na pár jedinců vůbec neví , že jsou v Survivoru , i cringelord Michael se soustředí spolu s Pájou rizzlíkem na balení holek místo na nějaké taktiky , tzv kmen ,,Kluci v zenu''
oba kmeny potřebují promíchat jako sůl , čehož se nakonec příště i dočkáme . I když jen 2 lidi z každého kmene . Jinak zdá se mi to nebo na tento díl nafasovali lepší kamery ? , možná jsem ale mimo a jen většina scén benefitovala z toho , že bylo pod mrakem nebo větší stín , jejich technika nějak nezvládá přímé slunce . Inu počasí neporučíš , to by si měli uvědomit i chlapáci a postavit konečně solidní přístřešek místo meditací a míčových her .

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“