Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP03

Dominikánská republika
2025 - TV Nova, TV Markíza
Truestory

Příspěvekod Truestory » 26 úno 2025, 10:18

Epizoda 3
• Voyo: 25.2.2025
• TV Nova: 26.2.2025 21:40
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

Truestory

Příspěvekod Truestory » 26 úno 2025, 10:21

Tak tenhle díl byl pro mě fakt nudnej. Nevím, jak ty úterní díly zvládnu vydržet. Ale fakt mi to přišlo totálně o ničem. Ještě ke všemu mi drtivá většina castu přijde nesympatická a dění na ostrově není ani vtipný, kdy jsem se loni před sloučením mohl alespoň smát exotům :mrgreen:

Ivanka strašná hráčka. Nechápu, co to je zas za fanouška Survivoru :cry:

Celkem cením alespoň to, že se nějak snaží hrát, což je pokrok oproti loňské sérii. Bohužel aliance zřejmě utvořili už na vile :down:
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák

Holky :love:
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 26 úno 2025, 12:15

Tady bych souhlasil s Truestory , ono to tak prostě je a bude, ty úterní díly .. soutěže by nebyly taková nuda, kdyby se prostříhaly .. je to děsně dlouhé nejen pro ty hráče na ostrově ale i pro nás . Díkybohu za možnost skipnout :) v TV bych to rozhodně nedal .
Sympatičtější a lehce rozumnější je kmen holek , prozatím mám favoritku Míšu :love: :oops: , ale spíš jen , že působí jako sympaťanda než z herního hlediska . Ivanka nám opět našla HII :lol: tak uvidíme jestli bude zahrána alespoň na blindside a nebo jí holky fakt prohledaly věci a bude to opět kolektivní tajemství :hungry:
Kluci až na pár jedinců vůbec neví , že jsou v Survivoru , i cringelord Michael se soustředí spolu s Pájou rizzlíkem na balení holek místo na nějaké taktiky , tzv kmen ,,Kluci v zenu'' :shock: oba kmeny potřebují promíchat jako sůl , čehož se nakonec příště i dočkáme . I když jen 2 lidi z každého kmene .
Jinak zdá se mi to nebo na tento díl nafasovali lepší kamery ? , možná jsem ale mimo a jen většina scén benefitovala z toho , že bylo pod mrakem nebo větší stín , jejich technika nějak nezvládá přímé slunce . Inu počasí neporučíš , to by si měli uvědomit i chlapáci a postavit konečně solidní přístřešek místo meditací a míčových her . :heat:

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“