AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP06

Upolu, Samoa
July 2024 - September 2024
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 25 úno 2025, 11:53

Epizoda 6
25.2.2025
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

f*ck

Příspěvekod f*ck » 26 úno 2025, 10:02

Tak jo, vypadá, že když napíšu, kterého hráče nemám rád, další díl jde domů. :mrgreen:

Konečně se něco dělo, Rich u Brawn zatím docela v klidu a vypadá, že přežije bez problémů.

Jak odměnu, tak imunitu prohrál tým Brain, protože nejen, že jim chybí svaly, ale ono to vypadá, že i mozky. Imunita byla vyrovnaná, prohru bych svedl na Mylese a jeho roztěkanost.

Každopádně, po soutěži Rich předal Maxovi vyýhodu do hry. Může poslat dva hráče z kmenové rady domů, ti nebudou hlasovat a nebudou ani vyloučeni, co se může pokazit? No zaprvé se to svěřilo Maxovi, který je pro mě absolutně nesledovatelný, jeho childish chování odpovídá tomu, že je učitel nějakých malých parchantů. A zadruhé, jeho ego, kdy nikomu nechtěl nic říci, věřte mi, věřte mi.. :fuck:

Jeho cíl byl Myles, který když se vždy malinko zvedne, tak si to pak hned posere, viz. jeho rozhovor u studny, kde řval na celý les koho se chce zbavit, což samozřejmě slyšela Ally a hned to vykecala Maxovi.
Ale to, co Max předvedl, předčilo mé očekávání, nejen že své alianci řekl koho pošle domů a poslal úplně jiné lidi, takže zděšení lidí bylo až hmatatelné, poslední hlas, remíza Myles - Ally a poslední hlas pro Ally (ta ironie, že zrovna ona řekla Maxovi, že Myles po něm jde), ten úsměv z Maxovo držky zmizel tak rychle, že jsem si to musel několikrát vrátit, gold moment.

Takže domů šla Ally, díky bohu, byla otravná!

Jinak ukázky na příští díl ukázaly, že bude nějaké promíchání, díky za to, Brains by jen dostávali na prdel.
Přijde mi, že je strašně málo záběrů z kmenů v noci, nějaké důležité scény chybí, pak se je dozvídáme na kmenové radě, viz. vyhlášení války Mylesovi.
Zatím nemám favorita, rýsuje se žena z Brains, uvidíme, jak se to promíchá, snad ke spokojenosti diváků a nebude to jednostranné.

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 26 úno 2025, 12:48

Jejdanánku zatim jsem se nijak s BvB II. nevyjadřoval .. no ono to je řemeslně natočeno tak jak mám rád , třeba konkrétně tato kmenovka mě bavila :hungry: :idea: měla všechno , ego , blindside , otevřené huby :dance: , ale daleko zásadnější problém u letošního castu mam v tom , najít si tam favorita . Přijdou mi ti lidi nesympatický až dokonce nudní ..
Hantz z Wishe Kent už je dávno v tahu (díkybohu) i s otřesným Nashem , no a bez záporáků nevyniknou klaďasové ale zase se musí nechat , že zde alespoň nevidíme zenové kroužky meditace . Doufám , že po sloučení se mi preference nějak vytříbí .. rád bych končil sezonu s někým s kým se můžu ztotožnit .
Ale možná už jen těch RS je tolik , že jsem toho přežraný a chtělo by to pauzu . Celý podzim jsem jel Zrádce i víceméně všechny zahraniční verze takže z toho mam hlavu jak meloun :oops: :heat: a to nám ještě dnes začíná US S48 :bounce: :blum:

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 26 úno 2025, 15:11

Zatím taky nejsem odvařenej z toho, jak se to vyvíjí..

Brains mě deptají snad všichni, ten casting je šílenej, jediný, komu fandím je AJ, Karin a tak trochu Myles..

Brawns mě baví mnohem víc a těším se, že příště bude promíchání!

A podepisuju se pod vším, co jste napsali, výborný díl!

Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“