Epizoda 6
• Voyo: 5. 3. 2025
• TV Nova: 6. 3. 2025
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP06
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
Začnu pozitivními věcmi.
Soutěž mi přišla daleko méně monotónní. Byla vlastně celkem zajímavá.
Není tam žádný odpadlík, i když Matůš asi hodně trpí, tak bojuje
V obou kmenech se hraje. Kluci navíc udělali zajímavý tah i kmenovku. Líbil se mi i přístup Ondry na kmenovce, který se to sice snažil rozbouřit, ale zároveň na nikoho nic nepráskl (což jsem měl často pocit v minulých řadách)
Negativa:
Někteří prakticky nejsou ve zpovědnice a jiní až moc. Taková Ivanka, to se fakt nedá poslouchat
Nebaví mě to jakoby live hodnocení soutěží. Ještě ten přítomný čas, to úplně trhá uši.
A největší minus je za mě střih. Na kmenovce nulový napětí, protože všichni ve zpovědnicích propálili, co se stane. Přijde mi to jako obrovská škoda.
Soutěž mi přišla daleko méně monotónní. Byla vlastně celkem zajímavá.
Není tam žádný odpadlík, i když Matůš asi hodně trpí, tak bojuje
V obou kmenech se hraje. Kluci navíc udělali zajímavý tah i kmenovku. Líbil se mi i přístup Ondry na kmenovce, který se to sice snažil rozbouřit, ale zároveň na nikoho nic nepráskl (což jsem měl často pocit v minulých řadách)
Negativa:
Někteří prakticky nejsou ve zpovědnice a jiní až moc. Taková Ivanka, to se fakt nedá poslouchat
Nebaví mě to jakoby live hodnocení soutěží. Ještě ten přítomný čas, to úplně trhá uši.
A největší minus je za mě střih. Na kmenovce nulový napětí, protože všichni ve zpovědnicích propálili, co se stane. Přijde mi to jako obrovská škoda.
Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
- Yedko
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to hodnocení v soutěžích relativně líbí. Já fakt nemusím to koukání na soutěže, tak alespoň nějaké ty pohledy na to, proč ne. A to, že "vím" co se stane se mi líbí taky. Nesnáším když sama produkce na mě udělá blindside a vůbec nevím co se stalo. Ale je třeba to vystavět tak, že před kmenovkou ten plán trochu zpochybníš aby to nebylo jistý. Klidně uměle jim říct ať řeknou něco o návratu k původnímu plánu. Může to být lepší, to máš pravdu, ale za mě pohoda.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Jinak tady jsem na straně Truestory , to ,,live'' hodnocení je neskutečně otravné , nicméně já to stejně skipuju takže víceméně mám klid . Kdybych byl nucenej to sledovat v TV tak to raději přepnu na prodej šperků někde na Barrandově
Jinak klidně produkce může dělat blindsidy na nás , alespoň nějaké napětí by bylo , když už ta kmenovka je mdlá jako rajská ve školní jídelně .
ale asi by to bylo k ničemu , protože Extra.cz mi vyspoilerovali ráno kdo poletí Ukázka : Slibuje se nám nějaký prapodivný souboj 1v1 ? , nicméně Nově nevěřím upoutávky ani za zlaté prase , raději nemít očekávání . Uvidíme , snad alespoň nějaké zpestření úterního dílu .
Yedko píše:Mě se to hodnocení v soutěžích relativně líbí. Já fakt nemusím to koukání na soutěže, tak alespoň nějaké ty pohledy na to, proč ne. A to, že "vím" co se stane se mi líbí taky. Nesnáším když sama produkce na mě udělá blindside a vůbec nevím co se stalo. Ale je třeba to vystavět tak, že před kmenovkou ten plán trochu zpochybníš aby to nebylo jistý. Klidně uměle jim říct ať řeknou něco o návratu k původnímu plánu. Může to být lepší, to máš pravdu, ale za mě pohoda.
Chápu, nějakej výstřel do tmy, kde vůbec nevíš, kde to vzniklo, to bych taky nechtěl. Myslel jsem to spíš tak, že bych chtěl aby režie nastínila reálné scénáře a já tak byl v napětí. Když ti ve zpovědnicích všichni řeknou jak to bude, tak to pak pro mě ztrácí to napětí
Oblíbenci
Holky
Holky
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
Truestory píše:Chápu, nějakej výstřel do tmy, kde vůbec nevíš, kde to vzniklo, to bych taky nechtěl. Myslel jsem to spíš tak, že bych chtěl aby režie nastínila reálné scénáře a já tak byl v napětí. Když ti ve zpovědnicích všichni řeknou jak to bude, tak to pak pro mě ztrácí to napětí
Zase je pravda, že já to koukám zrychleně a tak na půl oka, tak mi možná uniklo až jak moc jasné to bylo. Z toho co já vypozoroval tak mi to 100% nepřišlo, ale jo, jak jsem psal, určitě to mohli/měli přetočit zpět na to, že třeba ne
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
Mimochodem , koho by zajímal pohled Vaška , zákulisní momenty co se do dílu nedalo / nevešlo a hlavně téma Pepa , tak doporučuju tento rozhovor > https://www.youtube.com/watch?v=alAtPVOxrbA
To , že je Pepa absolutní psychouš jsem jako tušil , už podle jeho zjevu a toho co předvedl první epizodu , ale to co se o něm dozvídáme je síla
zvláštní , že nám to Nova neukáže ve střihu .

To , že je Pepa absolutní psychouš jsem jako tušil , už podle jeho zjevu a toho co předvedl první epizodu , ale to co se o něm dozvídáme je síla
Me letosni Survivor celkem bavi, ale je pravda, ze vysledek kmenovky je predvidatelny.
Kdyz se probira varianta Vasek v 80 % rozhovoru a ve 20 % druha varianta, tak je jasne, ze to bude Vasek. Ten pomer rozhovoru odpovidal asi realite, ale tady ma prave zasahnout strih, aby to zdramatizoval a vypadalo to dle diskuzi jako 50 na 50 a vybrat u te realne varianty jen dulezite rozhovory, coz dela zahranicni Survivor.
AU Survivor si s timto umi pohrat primo nadherne, ze kolikrat je divak mega prekvapen. To asi nase produkce nedokaze (maji na to objektivne take mene casu), ale aby to nebylo takto jasne citelny, tak to by zvladnout mohli.
Ale tak uci se to strihat timto zpusobem, ze? Predchozi serie se nesly v jinem duchu, takze je tu urcite sance na zlepseni.
Kdyz se probira varianta Vasek v 80 % rozhovoru a ve 20 % druha varianta, tak je jasne, ze to bude Vasek. Ten pomer rozhovoru odpovidal asi realite, ale tady ma prave zasahnout strih, aby to zdramatizoval a vypadalo to dle diskuzi jako 50 na 50 a vybrat u te realne varianty jen dulezite rozhovory, coz dela zahranicni Survivor.
AU Survivor si s timto umi pohrat primo nadherne, ze kolikrat je divak mega prekvapen. To asi nase produkce nedokaze (maji na to objektivne take mene casu), ale aby to nebylo takto jasne citelny, tak to by zvladnout mohli.
Ale tak uci se to strihat timto zpusobem, ze? Predchozi serie se nesly v jinem duchu, takze je tu urcite sance na zlepseni.
- GodfatherCZ
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
cihi píše:Ale tak uci se to strihat timto zpusobem, ze? Predchozi serie se nesly v jinem duchu, takze je tu urcite sance na zlepseni.
Buhví jak tohle je , mám pocit ,že se to pořád stříhá v Istanbulu , ale určitě tam je někdo z Novy kdo na to dohlíží . Nebo alespoň doufám
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
GodfatherCZ píše:Buhví jak tohle je , mám pocit ,že se to pořád stříhá v Istanbulu , ale určitě tam je někdo z Novy kdo na to dohlíží . Nebo alespoň doufámna S1 to bylo vidět nejvíc , že střihač absolutně nechápal co se na obrazovce děje .
Tak to jsem naprosto přesvědčen o tom, že to stříhá někdo kdo česky umí. Zkuste si schválně pustit kousky těch sérií. První týdny S1 určitě dělal nějaký Turek a ještě pěkný dement. Ještě u druhé série bych věřil, že si někde vypomáhají, ale tady si myslím, že třeba krom soutěží (a to ještě pravědpodobně ani to ne, díky tomu komentáři co k tomu můžeme vidět) to je určitě v české režii.
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“