Epizoda 5
27.3.2025
S48 - Survivor 48 - EP05
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
S48 - Survivor 48 - EP05
Já se té otravné SAI snad nezbavím
černoch podržel černošku v2.0. , to co předvedla po té výzvě o odměnu mě fakt dostalo do kolen - Béééé Předsedooo oni mají víc jídla než my
béééé to není fééér
už tu její mentalitu fakt nedávám a vzhledem k tomu , že máme příště merge , tak ani nečekám, že jí pošlou pryč - na jednu stranu je i celkem solidní štít .
Eva se nám odhalila a rozplakala i Jeffa , nebyl jsem si jistej , jestli ještě pořád sleduju Survivora v ten moment , ale holce respekt , že to dává a nequitne to jako jo
. Doufám , že Drahokoupil se třeba dívá
, no Jeff nám dědkovatí a je plný sentimentu . I když to nám vlastně dokázal již tenkrát , jak se málem rozplakal u názoru , že by neměl říkat - Come on in guys
EDIT : Málem bych zapomněl na Star , abych ty černoušky jen nehanil
DDD , dát HII Evě je sweet , ale teď zas otázka, na kolik to je chytrej krok ? na jednu stranu se zbavila břemene veřejné imunity , na druhou přichází o potenciální záchranu .
černoch podržel černošku v2.0. , to co předvedla po té výzvě o odměnu mě fakt dostalo do kolen - Béééé Předsedooo oni mají víc jídla než my
béééé to není fééér
už tu její mentalitu fakt nedávám a vzhledem k tomu , že máme příště merge , tak ani nečekám, že jí pošlou pryč - na jednu stranu je i celkem solidní štít . Eva se nám odhalila a rozplakala i Jeffa , nebyl jsem si jistej , jestli ještě pořád sleduju Survivora v ten moment , ale holce respekt , že to dává a nequitne to jako jo
, no Jeff nám dědkovatí a je plný sentimentu . I když to nám vlastně dokázal již tenkrát , jak se málem rozplakal u názoru , že by neměl říkat - Come on in guys EDIT : Málem bych zapomněl na Star , abych ty černoušky jen nehanil
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S48 - Survivor 48 - EP05
Je to píča, ale bylo pro něho strategičtější vyřadit Biancu a kdyby přišla ještě jedna kmenovka tak pak nabídnout jí. Naopak by se musel jednoznačně po zásluze bát že půjde on. Ale tady místní blbeček vidí černochy tak to je jasné spolčení na základě rasy, to je jasný.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!